Skip to content
2 reacties
264 weergaves

lengte

Yo, op internet staan super veel sites over de gemiddelde lengte van de lul maar ik geloof er geen snars van. Wat is jullie lengte en omtrek?

16 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Bij mannen van 15 zou op school ( dan is er geen ontkomen aan ) de lichamelijke ontwikkeling gemeten en geregistreerd moeten worden. Lengte en omtrek van de penis, gewicht en grootte van de zaadballen en controle van hun gebit. Dat is niet alleen voor hen persoonlijk van belang, maar ook voor de statistieken. Die kregen vroeger de gegevens van de jongens die voor de dienstplicht medisch gekeurd werden.
    Ook bij de meisjes is lichamelijk onderzoek op school nodig. bij hen meot dat rond hun 12de jaar gebeuren, omdat zij zich wat eerder ontwikkelen tot vrouw.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Kijk eens op internet bij quest en typ de vraag gemiddelde lengte penis in het antwoord is heel verrassend.
    Een slappe piemel is gemiddeld ca 9 cm met een omtrek van ca 9 cm en een stijve ca 13 cm met een omtrek van bijna 12 cm.
    Slechts 2 + % van de mannen welke aan het onderzoek deelnamen hebben een echt kleine penis en slechts 2 + % van de mannen een veel grotere of langere penis.

    Natuurlijk is het zo dat zodra je over statische gemiddelden praat je afhankelijk bent of de vrijwilligers welke aan het onderzoek deelnamen niet veelal mannen zijn met een zelfverzekerde houding over de grootte van hun penis.
    Gemiddeld zal het dus waarschijnlijk een lager getal opleveren als je onderzoek niet uit uitsluitend vrijwilligers zal bestaan.

    Je kunt jezelf ook eens afvragen wat er belangrijk aan is een ander onderzoek onder vrouwen levert de wetenschap op dat een penis van 13 cm door vrouwen als aantrekkelijk wordt gevonden.

    Als nudist heb ik op naturisten campings misschien al wel duizend penissen gezien en naar mijn mening klopt wat hier boven staat ongeveer wel, de meeste mannen hebben een penis welke overeenkomt met het gemiddelde
    Slechts een heel enkele keer heb ik een man gezien met een penis van het formaat dat hij echt wel je aandacht trekt.
    Ik heb een vriend op de camping waar wij een jaarplaats hebben welke een penis heeft die echt wel groter is als gemiddeld ik denk 17 cm en weet van die jongen dat hij het zelf helemaal niet leuk vind met name omdat men er vaak naar loopt te kijken.

    Als ik op de camping ben heb ik er zelf vaak geen erg in hoe de andere mensen er uit zien, veel jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar zijn er niet die naakt op de camping lopen helaas, er zijn vaak meer meisjes als jongens.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten