Skip to content
8 reacties
338 weergaves

Mensen die stoer doen met nepmerk kleding en wat vinden jullie van nepmerk

Zo als de titel al zegt wie ergert zich hier ook aan al die 13 jarige die nep schoenen of nep merk draagen en daar mee stoer gaan doen wat vinden jullie van mensen die stoer doen met nep merk zelf draag ik ook weleens nep merk maar als iemand vraagt is het echt zeg ik altijd nep is ik vind zelf zolang iemand toegeeft dat het nep is kan het gewoon

18 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Waarom zijn velen tegen mij. Ik kan die dure kledij niet kopen wegens te weinig geld. Ik draag zelfs soms kledij die anderen hebben weggegooid. In het groepje waar ik bij hoor word ik aanvaard en dat telt. Het is niet omdat ik soms met gescheurd shortje en shirt rondloop dat ik minder waard ben Daarom koop ik ook nepkledij. En de meiden van onze groep die vinden mij keitof. Door al die soms volledig stuk gescheurde shortje en shirt)(hetgeen jullie nep of vuil noemen/)kunnen ze soms over mijn blote billen en lichaam vrijven en dat doen ze graag ik heb dat ook graag. .en maak me nu maar uit kan me niet schelen. Dat was het laatste wat ik erover zei Dag nozems!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik erger me meer aan gasten die stoer lopen doen in dure merkkleding zo van... Kijk mij ff...

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Boys will be boys !

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Nep-kleding en nep-schoenen bestaan niet. Kleding is kleding en schoenen zijn schoenen. Er is wel kleding van een nep-merk en zo ook schoenen. De fabrikant / leverancier profiteert dan van de goede naam van het originele merk en wil zo omzet draaien. Zodra er een nep-label in de kleding / schoenen zit of zodra het nep-product teveel lijkt op het origineel is dit trouwens door de wet verboden. Kleding / schoenen kunnen dan in beslag worden genomen en vernietigd. De verkoper kan zelf een forse boete krijgen.
    En wat de dragers, de consument betreft; ach, je moet weten dat het nep-merk bijna altijd van een slechter kwaliteit is. Je zal er dus nooit lang plezier van hebben. En persoonlijk vind ik het ook een beetje zielig als je graag ergens bij wil horen met een nep-artikel.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Naja wat jongen 13 zegt ben ik niet mee eens stoer doen met nep merk wat al zielig genoeg is en dan ook nog denken dat je meiden aantrekt ja dat trekt wel meiden aan maar dan golddigers

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag meestal nep kledij En omdat die fantastisch mooi is. Toon ik mij daar heel stoer mee.mijn shoene¨n zijn prima ik draag ook een zeer kort shortje van Nike Das het enige wat langs de Zijkanten wat gescheurd ismaar is niemand die daar ooit opmerkingen over grmaakt heeft Ook min shirt is prima met veel figuurtjrs op Na de veldloop komen veel meisjes op me af. En dan voel ik mij super stoer Os dat nu zo erg trouwens die bewonderen mij en niet mijn kleren Daar kan je niet op antwoordenhe

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Als mensen blij worden van het dragen van nep of echte dure merken moeten ze dat zelf weten. Ik draag wel graag n beetje leuke boxers van calvin klein, diesel of Björn borg. Sportschoenen van Adidas. Merk spijkerbroeken draag ik niet, die vind ik te duur. Draag broeken van c & a. T shirtjes vaak in de aanbieding op internet. N jas geef ik ook geen vermogen aan uit.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind het eerder zielig ikzelf heb wel veel echte merkkleding maar ik zie iemand liever met 10 euro zeeman outfit dan . een 10 euro aan nep merk kleding bijv. Stone Island

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten