Skip to content
21 reacties
499 weergaves

Moet je vertellen dat je homo bent?

Ik heb sinds kort een leuk bijbaantje in een kledingboetiek. Nu vroeg de bedrijfsleidster of ik homo was. Moet je dat vertellen?

17 jaar
5 jaren geleden

21 Reacties

  • Je moet het zeggen tegen mensen die dicht bij je staan ja maar ik vind het raar dat je baas dat gaat vragen, wat maakt die dat uit, maarja als wie dan ook mij zou vrágen of ik gay was zou ik gwn ja zeggen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja zeker, eens komt het los, hoe eerder des te beter!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Klinkt idd als een fantasieverhaal. Maar ALS het echt waar is zou ik zsm ontslag nemen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik krijg toch het gevoel dat het ganse verhaal verzonnen is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind die opmerkingen erg ongepast voor een bedrijfsleider. En dat ze zomaar je billen en je kruis betast, is al helemaal niet oké, feitelijk zelfs illegaal. Pas inderdaad op dat ze je niet weet te misbruiken door je dit soort onzin over 'je energie onbenut laten' aan te praten. Misschien kun je iemand die je vertrouwt om advies vragen?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb gezegd dat ik denk dat ik homo ben, maar nog geen vriend heb en het nog niet met een jongen heb gedaan, maar me al wel aftrek. Nu heeft ze het er steeds over dat ik toch echt een vrouwenlichaam moet proberen omdat ik niet weet wat ik anders mis, en dat het jammer is dat ik me aftrek en zo mijn energie onbenut laat. Ze zegt dat een gezonde vitale jongen van mijn leeftijd seksueel actief moet zijn. En toen ik een jeans paste voelde ze aan mijn billen en in mijn kruis, zogenaamd om te kijken of de maat van de jeans goed was, maar ze zei wel dat ik heel wat in huis heb en dat ze daar wel benieuwd naar was.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zij zou dus je moeder kunnen zijn. Mogelijk ziet zij in jou een toyboy in afwachting van een nieuwe relatie. Laat je dus niet misbruiken en hecht je ook niet te veel. Want de kans is groot, dat ze jou op een gegeven moment laat vallen als een baksteen. Zie het voor jezelf als een test of experiment.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn bedrijfsleidster is ongeveer 40 jaar. Ze is een half jaar geleden gescheiden en heeft nog geen nieuwe vriend. Ik merk wel dat ze onzeker is over haar uiterlijk. Want toen ze de nieuw binnengekomen Autum-najaarscollectie paste vroeg ze steeds hoe ze er uit zag. En of haar billen niet te dik waren en of haar borsten er goed in uitkomen enzo. Volgens mij vond ze het wel leuk om door mij bekeken te worden want ze liet het gordijntje van het kleedhokje steeds een stuk open zodat ik haar tijdens het omkleden zag.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zolang ze je niet dreigt te ontslaan, wanneer je niet op haar avances ingaat, is er volgens mij niet veel aan de hand. Ze laat jou de keuze zonder te willen forceren. Nochtans is haar houding niet professioneel en maakt ze toch wel misbruik van haar positie. Maar àls je erop ingaat, ben je wel meteen van het gezeur af en heb je tevens voor jezelf uitgemaakt of het al dan niet jouw 'cup of tea' is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als dit klopt is het gewoon seksuele intimidatie. Je kan hier melding van maken. Je bedrijfsleider gaat veel te ver. Hoe oud is dat mens eigenlijk?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou je haar niet ff lekker verwennen? Driekwart van werkend NL gaat met de baas naar bed.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bevestigt dus wat ik al dacht. Helemaal niets op tegen natuurlijk. In het Engels zegt men : ' The proof of the pudding is in the eating '. Als je op haar avances niet ingaat, heb je er misschien spijt van voor de rest van je leven. Hoe vaak nog zal het gebeuren, dat een vrouw zich voor jouw voeten werpt ?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen22. Ik heb tegen haar gezegd dat ik nog twijfel of ik homo ben. Ze vroeg toen of ik niet een keer een vrouw wou proberen want ze vond het jammer dat ik het alleen met jongens deed. En toen de nieuwe Autum-collectie binnenkwam paste ze een jurkje waar haar borsten heel goed in zichtbaar waren en vroeg of ik dat niet mooi vond. Ze zei dat heb je niet bij jongens he en toen vroeg ze of ik misschien een keer aan borsten wilde voelen. Dat durfde ik toen niet. Maar later dacht ik dat ik het misschien toch een keer moet proberen. Ook omdat zij zelf zo graag wil. Ik twijfel nu erg.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zou het kunnen dat zij misschien een oogje op je heeft ? Vrouwen zijn soms rare wezens. Sommige van hen doen zelfs hun uiterste beste om homo 's te verleiden en zo te 'bekeren'.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • De bedrijfsleidster wil echt veel weten. Nu heeft ze gevraagd of ik al een vast vriendje heb en of ik al seksueel actief ben en hoeveel keer per week dan. Ze is verder wel superaardig en het werk in de boetiek is heel leuk. Maar ze is gewoon heel erg nieuwsgierig. Ze staat wel positief tegen homo's, want ze heeft al paar keer gezegd als er een leuke jongen in de boetiek kwam ga ja die maar eens lekker helpen. En toen we bij een paspop kleding verwisselde en ik een combinatie voorstelde zei ze homo's hebben altijd zulke leuke creatieve ideeen. Ik denk dat ik haar maar alles ga vertellen. Dan hoef ik mijn homo zijn niet meer voor haar geheim te houden.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jij hoeft daar geen antwoord op te geven als je dat niet wilt. Op zich heeft jouw werkgever daar niets mee te maken. Ben je open over jouw geaardheid en voel jij je daar prettig dan kun je dat gewoon bespreken.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, dat hoef je niet te vertellen.Gaat haar ook niks aan natuurlijk. Misschien zou je eens kunnen vragen waarom ze dat zo graag wil weten.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ken een geval van een homoseksuele jongen die stage wilde lopen bij een bedrijf in het noorden van het land. Het was rond, totdat het bedrijf op de jongen zijn Facebook zag dat ie homoseksueel is en een vriend heeft. Dit was tegen het zeer strenge geloof van de eigenaar van het bedrijf en de stage ging niet door. Het bedrijf moest een boete van 1600 euro betalen wegens discriminatie en moest de jongen een schadevergoeding betalen. Als je uit de kast bent kom er dan gewoon voor uit. Dan weten ze het in dat bedrijf ook. En het is je recht om er voor uit te komen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mag je helemaal zelf bepalen of dat je dat wil vertellen. Misschien bedoelt ze er niets vervelends mee en wil ze je gewoon beschermen voor andere

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat gaat je bedrijfsleider niks aan. Je hoeft het zeker niet te vertellen. Je mag het vertellen als je het zelf wil, maar laat je niet dwingen! Het is maar iemand van werk, ze is je moeder niet ofzo. Ik vind het ook brutaal dat ze het vraagt eigenlijk.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten