Skip to content
10 reacties
667 weergaves

Pijn in je ballen voor natte droom

Heb soms tijdens het slapen het goevoel alsof iemand een klap op mijn ballen geeft en daarna komt er een natte droom is dit normaal ?

14 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik heb geen andwoord maar een soort vraag.. Ik word vaak op school in mijn ballen getrapt en dat doet wel eens pijn. Maar soms ben ik wel eens bij mijn vriendin en durf ik dat niet te zeggen en dan licht ze wel eens op mijn ballen..en dat doet echt pijn. En ze vraagt zich ook af waarom ik niet meer klaar kom, zelf weet ik het ook niet, kan iemand daar een reactie op geven.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarschijnlijk krijgt TS pijn in zijn ballen omdat hij niet of te weinig mastubeerd en natuurlijk ook nog niet neukt. Zijn lichaam reageert met noodoplossing natte droom (spontane zaadlozing) om de druk van zijn bsllen te halen, maar als dat gebeurd heb je het al te ver laten komen. TS kan in plaats vsn naar de dokter gaan eerst eens beginnen met een dagelijkse masturbatie. Gezien zijn leeftijd van 14 jaar is dit gek.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @andere j19 dit wat jij zegt klopt niet. Als er te lang niet geneukt of gerukt wordt( ofwel klaarkomen) krijg je “blauweballen” en moet je dus ff klaarkomen als je dit dan zelf niet doet doet je lichaam t zelf wel. Dus voortaan zelf rukken als je je bed niet vol zooi wil.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een onzin allemaal. Als je neukt, masturbeert of een natte droom hebt, krijg je geen pijn in je ballen. Als dat wel zo is, is er iets mis en moet je naar de dokter.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik aftrek is het wel fijn maar er komt geen tot nauwelijks sperma uit is dat ook raar ? Of moet je gewoon 5 minuten aftrekken voordat er sperma vrijkomt

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Oke thanks voor de info

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nooit zoiets gehoord.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien zitten je ballen “vol”. Mijn oudere broer zegt dat ook wel eens en als hij dan gaat rukken is het voorbij, zegt hij

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit kan normaal zijn. Je ballen zijn waarschijnlijk actief geworden en worden daardoor geladen. Dit kan nog extra versterkt worden doordat je in bed aan leuke meisjes ligt te denken. Omdat je nu nog geen seks hebt bouwt de druk in je ballen zich op en voel je de pijn. Als de druk in de ballen te groot wordt vind een spontane zaadlozing plaats, de natte droom. Het best helpt starten met masturbatie. Op jouw leeftijd dient je regelmatig te masturberen. 1 a 2 keer per dag.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nooit gehoord dat een jongen pijn had voor een natte droom. Heb je dat vaak? Als je het niet vertrouwt, ga dan even naar de dokter.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten