Skip to content
15 reacties
626 weergaves

Aandacht van jongen

Ik fitness op een sportschool. De laatste weken is er n jongen die elke keer contact zoekt. Hij praat tegen mij en is ook vaak gelijk met mij in de kleedkamer. Het lijkt erop dat hij meer wil, hoe moet ik dat doen

19 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Niemand weet het dat ik op jongens val. Zijn ouders weten wel dat hij gay is

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Goed man. Hoop dat jullie een lange en goede en gezellige vriendschap zullen hebben. Ben jij of zijn jullie al uit de kast of houden jullie het liever nog even voor je ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja het is inderdaad erg laat geworden omdat we in bed zijn beland

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mooi om te lezen, dude. Je hebt het goed aangepakt en (zo te lezen) een fijne vriend er bij. Maar wat nog open blijft staan, is wat je plan nu verder is. Gewoon een gezellige spontane vriendschap en gezelligheid of zoek je ook een relatie met hem ? Dan ben je wel op de goed weg. Of is het daarom die avond erg laat geworden ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mooi hoor, fijn om te lezen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Gister avond gesport en hij was er. Ik vond het erg leuk en hij ook. Na het sporten ff onder de douche en de sauna geweest. Hij vroeg of ik bij hem wat wilde drinken, z’n ouders waren op vakantie en hij was alleen thuis. Het is erg laat geworden

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Zie, het werkt. Niet te snel gaan. Misschien durf hij nu zelf ook stapjes te zetten richting jou. Zijn jullie al samen wezen douchen en/of naar de sauna geweest ? Als hij zonder gene naakt gaat douchen samen met jou, dan heeft hij daar iig geen problemen mee. Succes man. Gaat lekker zo.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was vanavond sporten en hij was er ook weer. Leuk gesprek gehad na het sporten ff wat gedronken. We gaan woensdag weer samen sporten

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, wat wil jij, Ik zou het langzaam opbouwen. Wat praten met hem, wat ie doet en interesse in hem tonen. Afspreken wanneer jullie gaan fitnessen en dan eventueel samen oefeningen doen. Daarna voorstellen om samen een sauna te nemen en dan zo langzaam aan kom je er achter of hij ook interesse heeft in jou. Succes en laat horen hoe het is gegaan.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb veel vrienden, alleen bij deze jongen voelt het anders. Ik wil het juist heel goed doen bij hem.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe moet je wat doen? Je zegt nml helemaal niet hoe jij daar tegenover staat... Vind je het wel leuk of juist helemaal niet?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga erop in als je hem aantrekkelijk vindt en zelf gay bent natuurlijk.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga erop in en kijk wat hij wil. Vind jij die jongen ook leuk?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wil je meer met hem TS?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, kan best dat hij meer wil. Maar ik heb het gevoel dat jij bij "meer" meteen aan seks denkt. Waarschijnlijk wil hij gewoon vrienden worden met jou. Is toch mooi? Samen fitnessen is zoveel veel leuker toch? Geef hem een kans en kijk waar jullie uitkomen. Ben jij altijd zo wantrouwig wanneer iemand contact met jou zoekt? Dan heb je vast niet veel vrienden.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten