Skip to content
16 reacties
673 weergaves

Puistjes om de anus

Hoi, sinds een tijdje heb ik witte kopjes rond mijn gaatje. Mijn vriend zag ze een week of 6 geleden. Een soa kan het niet zijn, want wij hebben nog nooit iets met een ander gedaan. Het voelt niet lekker. Hebben meer jongens dit? En hoe kom je er aan en hoe kom je er vanaf?

14 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik ben ts. Wil nog ff zeggen dat het helemaal over is. Het is helemaal weg en het voelt weer gewoon. Met seks voelt het lekkerder.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Hij heeft er niets over gezegd. Maar neuken is ook niet lastig of irritant. Het voelt vies en irritant als mijn billen tegen elkaar aan zitten. Heb nu de zalf en dat helpt al. De assistente belde vanmorgen dat ik mijn kuur op mag halen. Mijn vriend heeft het dus niet.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Betekent waarschijnlijk ook dat jullie voorlopig aan seksuele onthouding moeten doen. Of mogen julllie het nog wel doen van de dokter? Ik heb het ook meegegemaakt, was erg zwaar, een neukverbod van 4 weken van de dokter.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Samen met mijn vriend ben ik vanmorgen bij de huisarts geweest. Waarschijnlijk is het een schimmel, opgelopen in het zwembad. De 1 is er gevoelig voor, de ander niet. Mijn vriend was in het zelfde zwembad maar heeft geen klachten. Voor de zekerheid moest hij ook bloedprikken. Heb zalf tegen de irritatie. Morgen of donderdag is de uitslag bekent en dan krijg ik een kuur voor 10 dagen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat jongens zich vaak niet zo goed wassen is een constatering. Mijn eigen vriend staat meestal heel kort onder de douche en gebruikt geen zeep.
    Toen ik nog op school zat moesten de meisje natuurlijk oop gewoon naar de schoolarts in de tweede klas. Ik herinner me dat je bh uit moest en dat de dokter aan je borsten en je tepels voelde. Slip mag bij meisjes aan blijven. Tenminste bij mij en bij ook bij vriendinnen met wie ik er wel eens over gesproken heb. Er is ook nooit in m'n kont gekeken. Jongens wordenn dus uitgebreider onderzocht, maar wij moeten oop een gegeven moment naar de gynaecoloog en dat is echt heel wat vervelender dan zo'n schoolarts als 14 bent !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben TS. Ik moet in september naar de schoolarts maar ga morgen een afspraak maken bij mijn eigen huisarts die weer terug is van vakantie. Het heeft niets met hygiëne te maken. Ik ben erg netjes en schoon. Acné is het ook niet, want dat heb ik niet. We hebben het aan de moeder van mijn vriend verteld. Ze heeft niet gezien maar vermoed een onschuldig iets waar je veel last van krijgt.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje van 19 Ik ben een jongen van 16 ( puber dus ) en ik ben zeker schoon. Ik douche me dagelijks en zelfs vaker als we gym hebben of als ik gesport heb. Hoe weet jij eigenlijk dat jongens niet schoon zouden zijn ? heb je dat ergens gelezen in een onderzoek daarnaar ? Hoe zit het met jou? Hoe vaak was jij je ? Word er bij meisjes bij de schoolarts ook overal aan gezeten ? In je vagina en kont gekeken ? Ben ben benieuwd of er een reactie van jou of andere meisjes komt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij de anderen van mijn klas is dat ook niet gebeud.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij jongens is het nodig te kijken of ze van achteren schoon zijn. Veel pubers wassen zich onvoldoende. Het kan helpen als de dokter hen daarop wijst.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij worden wel gekeurd op school, maar bij mij kijkt hij niet in mijn kont. Van vrienden heb ik ook nooit gehoord dat dat gebeurt. Je moet wel op je hand blazen en ook wordt er aan je ballen gevoeld. Ze kunnen aan de grootte voelen of je normaal ontwikkeld bent voor je leeftijd. Dat gebeurt gelukkig apart en niet in een groep. Niemand ziet het behalve de dokter natuurlijk. Prettig is het niet, maar het zal wel nodig zijn.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij de schooldokter moet er bij het medisch onderzoek zeker achteraan gekeken worden. Er wordt even gekeken of je schoon bent en geen aambeien hebt. Die witte puistjes en dat soort dingen worden dan ook ontdekt.
    Raar dat er bij jou niet van achteren werd gekeken. Zijn er meer jongens bij wie dat niet gebeurt ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij de schooldokter werd er bij ons niet achteraan gekeken.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J 20, dat hang ervan af waar je vandaan komt ;-)

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent 14 jaar en je doet het al? Is dat niet wat vroeg?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Een soa kan dus niet. Ben je al aan de beurt voor de keuring bij de schoolarts ? Je wordt in de 2de klas van het voortgezet onderwijs volledig medisch gekeurd. De dokter onderzoekt dan ook je rectum. Je moet dan voorover bukken en hij/zij kijkt dan of je aambeien of andere afwijkingen hebt. Hij ziet dan ook die witte puntjes en dan hoor je wat je moet doen. Niet te druk om maken. Zal onschuldig zijn.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga even naar je huisarts.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten