Skip to content
13 reacties
1777 weergaves

Alleen naar een naakstrand gaan

Ik ben 15 jaar oud en erg nieuwsgierig om naar een naakstrand te gaan. Ik vroeg me alleen af of het niet raar is als ik (als jongen) alleen naar het naakstrand ga? Ik ben bang dat mensen dan denken dat ik alleen naar het naakstrand ga om blote mensen te bekijken ofz

15 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Helemaal met je eens j20

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal met j20 eens want ik ben ook naturist

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen20. Ik reageerde niet op de TS maar op die andere jongen van 15 die stiekem naar het naaktstrand moet omdat zijn ouders het verbieden.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon doen , in blootje lopen of zwemmen is heerlijk , en niemand kijkt daar naar elkaar
    Dus gewoon lekker in je blote vel

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 wat een RARE reactie er staat nergens dat TS stiekem naar het naaktstrand wil gaan hij vraagt of het raar is om als jongen alleen naar het naaktstrand te gaan en het antwoord is heel simpel nee dat is niet raar.
    Ik ben al een aantal jaren nudist en inmiddels heel mooi helemaal bruin, mijn vader en zus lopen ook naakt alleen mijn moeder niet hoewel ze het op de naturistencamping wel doet, nudisten zijn gewone en NETTE mensen en mijn ervaring is (VEEL NETTER ALS DE MENSEN WELKE ROEPEN DAT JE EEN BROEK AAN MOET DOEN) maar die als het weer het toelaat hun gewone dingen graag naakt doen maar ook graag naakt op het strand zonnen en zwemmen en wat een geloof er mee te maken heeft begrijp ik helemaal niet of wordt een moslim, katholiek of gereformeerde met kleren aan geboren?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen15jaar. Stiekem naar het naaktstrand is riskant, hoor. Ik liep ooit tegen de lamp toen vader op een keer de badkamer binnenkwam. MAAR JIJ BENT GVD HELEMAAAAL BRUIN. SNOTNEUS. JIJ BENT DUS TOCH OP DAT SCHANDELIJKE STRAND GEWEEST. Echt, hij kreeg haast een beroerte. En hij is niet eens Christelijk. Nee, nette mensen houden hun broek aan. Altijd en overal. Punt uit. Geen discussie mogelijk. Dus doe de badkamer op slot, man.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan prima hoor, gewoon doen, ga naar een naaktstrand kleed je uit en ga lekker liggen en of zwemmen, als je niet voortdurend naar anderen gaat liggen staren laten die anderen jou ook met rust en denkt niemand dat je er komt om naakte mensen te komen bekijken gedraag je zoals je normaal op het kleding strand je eigen ook gedraagt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik doe dat nooit alleen. samen met mn beste schoolmaat ga ik soms naar het strand van groede. we moeten dat wel stiekem doen, want mijn ouders willen absoluut niet dat ik daar te zien zou zijn.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga ook altijd alleen naar naaktstrand soms met vrienden ik vind het leuk om bekeken te worden ik ben heel skinny zie er goed uit en daar beneden ook

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee is niet raar tenzij je opvallend naar andere mensen gaat kijken. Maar 1 ding als je niet wilt opvallen moet je zelf ook naakt zijn

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben een paar keer naar een naaktstrand gegaan met een paar vrienden maar zou nooit durven alleen daarheen te gaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee hoor, dat is zeker niet raar. Er zijn vaak wel meer jongeren te vinden. Vind je het alleen niet gezelliger om met iemand anders te gaan?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je naar het naaktstrand wilt, zou ik het gewoon doen. Zou je wel aanraden om wel zelf ook naakt te zijn, op dat soort plekken val je juist op met kleren. Als je rustig over het naaktstrand loopt of er ook gaat liggen naakt, dan zal niemand je raar aankijken. En ook al zou iemand denken dat je daar komt om andere naakt te zien (wat ook zo is), wat kan dat jou verder boeien, als ze dat willen denken mogen ze dat best denken. En vaak willen mensen die naar het naaktstrand gaan ook best naakt gezien worden of ze hebben er in elk geval geen moeite mee als iemand ze naakt ziet.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten