Skip to content
9 reacties
371 weergaves

Probleem nieuwe vriendin vader

Hoi. Ik heb een enorm probleem. Een paar maanden geleden heb ik na het uitgaan een meid mee naar huis genomen, ze was 30 zei ze. Was toen bij mn ma. Leuke nacht met haar gehad en daarna niet meer gesproken. Nu stelde mn pa zn nieuwe vriendin gisteren aan me voor, je raad het al.. het was die meid van een paar maanden geleden! Mn pa is 45 en zei was opeens 33.. het was enorm ongemakkelijk, we hebben er allebei niets over gezegd. Maar mn pa belde later om te vragen of ik haar niet leuk vond, want hij merkte wss het ongemak tussen ons... wat moet ik nu doen????

22 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Mega coole pa heb jij. Al is zijn opmerking over zijn vermoeden dat ze "met alles en iedereen neukte" niet echt een compliment voor jou.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Even een update. Ik heb het mn vader verteld en de relatie tussen haar en mn pa is over. Hij zei dat hij al het idee had dat ze met alles en iedereen neukte, en voor een vaste relatie zoekt hij een rustiger type. Gelukkig vond hij onze situatie wel heel grappig, we hebben gehivifed en erop gedronken. Daar ben ik wel heel blij om. Zelfs een beetje lopen lullen over hoe we haar vonden in bed en heel open over ons seksleven gepraat. Dus jongens, pro tip hier: voor een goeie band met je pa, bats dezelfde chicks haha

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi ik ben de topicstarter. afgelopen weekend belde de ze mij op. ze wilde in de stad koffie drinken om 'dingen uit te praten'. ik heb gezegd dat ik dat liever over de telefoon doe. weet niet of ze bijbedoelingen had, maar wat gebeurd is gebeurd, maar ik wil niet dat er meer gebeurd!! ZE wil dat we erover zwijgen. maar ik moet daar nog over nadenken of ik dat wel wil... ze vertelde dat ze mn pa op een borrel had ontmoet. De vrijdag daarop ging ze uit en ben ik er dus snacht overheen gegaan. zaterdmiddag belde mn pa haar op voor een drankje. zaterdagavond heeft ze met hem gebatst. dat betekend dus dat mn vader minder dan 24 uur na mij in haar zat.. en ik had het niet veilig gedaan... ik snap wel dat jullie er om moeten lachen, ik inmiddels ook wel een beetje haha. ja blijkbaar hebben mn pa en ik dezelfde smaak. en heeft zij een bepaald type haha! ik lijk namelijk best wel op mn pa zeg maar. maar ik ben er dus nog steeds niet uit of ik het moet vertellen of niet...

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is wel het meest vaage maar vette ooit jij en je pa dezelfde chick gedaan hahahah heb je de smaak van je pa overgenomen dus ??

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Eerlijk antwoord geven, ik bedoel dan dat het niks is voor je vader

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon zeggen tegen je pa dat jij dr al overheen bent geweest. Jouw band met je pa moet zwaarder wegen dan je band met die chick.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het gewoon zeggen tegen m’n pa. Hij mad dat best weten en daarna zijn keus wat hij verder wil

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe bedenk je het !

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ai dus jij en je pa hebben dus dezelfde vrouw gedaan?

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten