Skip to content
9 reacties
976 weergaves

even een vraagje aan de Chinese boys

Hey ik had dus een vraagje aan alle leuke Chinese jongens hier

klopt het dat jullie eikel heel gevoelig is want dat heb ik ergens eens gehoord?

en wat vind je er zelf van ben je er aan gewend of vind je het maar niks?

alvast bedankt voor jullie reacties groetjes een nieuwsgierige boy

15 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik heb voor mijn besnijdenis vaak geprobeerd mijn voorhuid teruggetrokken te dragen, maar dan begon die altijd vreselijk te jeuken en is opgezwollen (spaanse kraag), en meestal door mijn kort toompje weer vanzelf terug over mijn eikel geschoven. Mijn eikel zelf had geen last van de wrijving tegen mijn onderbroek. Alleen naakt bleef mijn voorhuid achter mijn eikelrand zitten. Ben maar blij besneden te zijn: gaf voor mij alleen maar voordelen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als een eikel heel gevoelig is, ligt dat meestal aan het feit dat de eikel vrijwel altijd bedekt is geweesr met de voorhuid. Als je je eikel "onbedekt"wegstopt in je broek, is dat in het begin heel onplezierig, maar na een aantal dagen is de overgevoeligheid weg : er ontstaat dan zeg maar een flinterdun eeltlaagje op je eikel door de bewegegingen en de wrijving met je kleding. Dat heeft dus niks te maken met of je chinees bent of niet,. Hooguit zou je kunnen zeggen dat het in China meer voorkomt, dan in bijvoorbeeld de USA waar baby's vaak al standaard worden besneden. Ook zullen er in China minder mensen zijn die het jodendom of de islam aanhangen (en die dus vanwege geloofsredenen besneden zijn).

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 boven mij, er is niks mis met soms een beetje intimideren. Bovendien is het gewoon zo, op een forum mag je vragen wat je wilt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk niet dat er veel verschil van gevoeligheid tussen Chinezen en Nederlanders is, en dat er ook verschil van gevoeligheid tussen de Chinezen is. Tot nu toe had ik jammergenoeg nog geen chinese vriend...
    Ikzelf ben geen Chinees, maar mijn eikel was voor mijn besnijdenis erg gevoelig, en deed na het pijpen nog een-twee dagen zeer. Dat is na mijn besnijdenis veel beter geworden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Van waar al die agressie j21?? Wat je zegt komt heel boos over en intimiderend naar j16 en j15

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • jongens 16 wat is er nu flauwe kul aan die vaag van jongen 15
    Dit forum is bedoield om allerlei vragen over seks o.a. te mogen stellen en gezien dit anoniem gebeurd, mag je soms ook eens een "flauwe kul" vragen - zoals jij dat bedoeld
    Ik vind als ik jou idee/mening zou hebben ik dan alles wat hier gevraagd wordt flauwe kul zou zijn - als je 15 bent ben je nog een beetje groen , wat seks betreft, en dan komen er wel eens vragen die nogal "flauwe kul" bij anderen overkomen
    Ik vind dit forum geweldig en je mag hier alle vragen strellen , en wie zich daaraan dan ergert moet maar op een ander forum gaan kijken of daar dan "niets flauwe kul is"

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ben geen Chinees. denk dat Chinese jongens hun eikel niet gevoeliger zijn dan van niet Chinezen. En niet alles geloven wat je "ergens eens hebt gehoord?" Nou ja, je checkt het hier dat is wel weer OK.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Inderdaad een kul vraag die niet gesteld had moeten worden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Iedereen is gwn anders (die van mij is niet heel gevoelig maar gwn normaal. en wat je nu vraagt vind ik wel een flauwe kul hoor.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten