Skip to content
6 reacties
294 weergaves

Wie betaald?

Hee, ik vroeg me af wat onder homo’s gebruikelijk is als je op date gaat ? Want bij hetero’s is het natuurlijk een soort ding dat ‘de man’ moet betalen, maar hoe zit dat dan met twee mannen?

16 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik date met oudere jongens tussen de 18 en 25. Zij betalen altijd en ze krijgen het in natura wel terug

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon er vanuit gaan dat jij de ‘pineut’ bent en alles gaat dokken en dat maakt ws ook wel indruk op je date als jij trakteert. Van je date is het dan wel chique om te splitten en jou dan de helft van het bedrag terug te geven maar daar mag je natuurlijk niet op rekenen. Als je afwacht en hoopt dat de ander betaalt kom je cheapy over.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb n vriend. Als wij samen ergens eten betaalt er gewoon een. De ander betaalt dan weer de andere keer

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon ÷2

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons betaalt mijn vriendin. Zij is vier jaar ouder en heeft een eigen bloeiende zaak en ik studeer nog. Maar op restaurant schuift ze me discreet haar betaalkaart toe en ik reken af met de ober. Dat wil ze zo omdat ik anders een klaploper lijk. Wij zijn bevriend met een homostel en zoals overal in de natuur bestaat een homostel ook uit een mannetje en een vrouwtje. Bij hun is het ook de mannelijke helft die afrekent.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Het prettigst is dat ieder voor zichzelf betaalt. Dat doe ik altijd met vrienden. Als er een reden is, kan je iemand natuurlijk ook wel eens trakteren als dank voor iets of een verjaardag. Ik ben niet gay, maar ook mijn vriendin en ik dele de kosten min of meer. Niet tot op de cent nauwkeurig overigens. Als de rekening € 80,- is betalen we ieder de helft, ongeacht wat je per persoon besteld hebt.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten