Skip to content
21 reacties
1767 weergaves

Condooms / glijmiddel kopen

Hey ! Ik durf geen glijmiddel te kopen. Heb namelijk nog nooit met glijmiddel gerukt. Wie heeft wel ervaring met het kopen? Hoe ging het? Heb je tips? Ben je bang voor veroordeling? En ben je niet bang dat de mensen achter je meekijken? Weten je ouders dat je het koopt ? En zo nee, verstop je het op je kamer? Waar? Veel vragen, sorry haha. Ben erg nerveus daarover. Groetjes

17 jaar
5 jaren geleden

21 Reacties

  • Waarom durf je geen condooms te kopen? Snap ik niet. 1.Het is echt MEGA belangrijk als je seks hebt dat je je beschermt tegen ziektes; Want mocht je een geslachtsziekte krijgen dan moet je misschien je ouders ff vertellen dat je iets hebt opgelopen. Uhm... lijkt me niet echt chill. 2. En wat als je een meid zwanger maakt? Yep! En 3. Aids bestaat nog steeds he! Er is medicijnen voor ja, maar in het ergste geval ga je er gewoon dood aan. Loop je zo'n enge ziekte op dan moet je dit ook "ff" aan je ouders melden. Oke dan! Niet echt cool he? Dus denk daar ff over na en koop die dingen gewoon. Seks is normaal!!!!!!!!! En MEGA menselijk!!!! Dusssss.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Durf ook geen condooms te kopen is het handig om ze bijna altijd in rugzak mee te nemen wantgehoordt over sex als het gebeurd dan gebeurd het dan kan je het niet meer tegenhouden

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Snap ik goed dat je dat niet zo maar ff in een winkel durft te kopen. Ikzelf heb er geen probleem mee. De 1e keer kocht ik glijmiddel met nm vriendje samen. We waren 12 en heb nooit gedacht of ze het te jong of raar zouden vinden. Maar idd kan je online op veel sites aangeven of je jouw bestelling wilt afhalen. Dat zit dan idd geloof ik in een anonieme doos. Is mss een idee TS! Have fun.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen16 Waarom adviseer je kokosolie? Wat is daar zo goed aan?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon uit het winkelrek pakken en afrekenen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het anoniem wilt kopen, dan kan je het het beste online bij Kruidvat of trekpleister bestellen. Je kan er dan voor kiezen om het in de winke af te halen. De medewerkers weten ook niet wat je hebt besteld

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een flink pak condooms gekocht in Italië (halve prijs daar!). De kassadame zuchtte alleen en rekende het af. Voor rukken adviseer k kokosolie. Kan je bij de dirk krijgen. Ik bewaar die condooms in een oud pillen doosje en die olie in een schoongespoelde oude gelpot.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon bij de Etos of Kruidvat of zo en als ze raar willen kijken doen ze dat toch lekker wat maakt het uit en als er mensen mee kijken ach denk je dat daar niemand bij is die ook wel eens glijmiddel of condooms koopt zoals jij denkt hoe koopt een meisje dan maandverband of tampons stel je voor dat iemand het ziet wat zal die wel niet denken! schande.
    Praat er ook met je ouders over je zult zien dat ze je best begrijpen en je hoeft dan ook niks stiekem te doen en het geeft je een veel beter gevoel.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik koop condooms en glijmiddel in de supermarkt en dit alles ligt in mijn nachtkastje . Mijn ouders weten dat en maken er niets van , want mijn vriendin blijft soms slapen en zo weten ze genoeg wat er gebeurd (meer dan van koetjes en kalfjes praten)!
    Heb trouwens een score van zeer goed gekregen omdat ik condooms kocht !!!( veilig vrijen) succes !
    ps je bent toch geen kind meer om dat te verstoppen en trouwens , je ouders zullen tevreden zijn dat je het veilig doet ! IK heb ook een paar penisringen gekocht online maar daar weten ze niet van en heb die verstopt

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij de Etos en Kruidvat kijken ze echt niet raar op, als je condooms en/of glijmiddel koopt. En je bent een jongen van 17, dus echt niet superjong. Maar dan zou het ook niks moeten uitmaken.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kunt ook naar een winkel gaan en gewoon serieus zeggen dat het een cadeautje is, dan pakken ze het in en kijken ze een stuk minder raar.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het heel genant vindt om glijmiddel te kopen, koop dan gewoon zwitsal baby massage olie en gebruik dat als glijmiddel. En ben je bang voor vragen van je ouders over wat dat zwitsal flesje doet op je kamer, giet het dan over in een lege shampoofles ofzo ofzo. Maar komop, je bent 17 ! Er is niets op tegen om gewoon glijmiddel te kopen. Vroeger werd daar heel bekrompen over gedaan, tegenwoordig liggen er schappen vol met seksspeeltjes bij het kruidvat, gewoon omdat er een markt voor is. De eerste keer kopen is misschien even een drempeltje voor je, maar desnoods koop je het ergens buiten jouw woonplaats, om de kans te verkleinen dat je gezien wordt door bekenden.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon bestellen online, en laten bezorgen op de dag dat je ouders niet thuis zijn.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb zelf glijmiddel, besteld via internet. Er lekker om mee af te trekken (had er ook direct een pocket pussy bij gekocht). Ik verstop de pussy en het glijmiddel ver achterin mijn kast. En veeg glijmiddel en zaad af aan een oud t shirt wat ook in die kast ligt :)

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik gebruik ook glijmiddel met rukken. Ben pas besneden. Heb het bij de kruidvat gekocht. Op mijn kamer hen ik een la met deo, aftershave en dat soort dingen. Daar staat het gewoon tussen. M’n ma zal het best gezien hebben.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • J13 dat is niet voor iedereen even makkelijk. Ts je moet het denk ik via internet bestellen volgens mij staat er op de doos niet waar het vandaan komt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey gast, je moet dat gewoon gaan kopen. Gedraag je kalm en rustig en pak dat in de winkel gewoon van het rek. Als gij daar gewoon doet dan kijkt er niemand raar hoor. Of anders bij de apotheker he. Ik gebruik ook condooms en glijmiddel om te neuken en ik pak dat in de winkel gewoon uit het schap. Ik ga rustig naar de kassa en ik betaal dat gewoon, geen probleem. Je moet dat gewoon doen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Koop ook nog andere dingen ergens gewoon ertussen...

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb dat ook al wel gekocht, en je merkt wel dat mensen kijken. maar : wat is er mis met je te beschermen? en ervoor te zorgen dat je vlot kan neuken en hiervoor een glijmiddel gebruikt? sex is voor ons allen en daar heeft niemand zaken mee. nog nooit vreemde reacties gehad.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon tegen je ouders zeggen dat je condooms en glijmiddel gaat kopen. Je hebt er de leeftijd voor. Doe glijmiddel rond je lul en dan kan jijj jezelf lekker rukken. . Geeft even leuk gevoel.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten