Skip to content
12 reacties
726 weergaves

Niet zeker weten of ik een homo ben of niet.

Hoi allemaal,
Ik zit met een probleem. Ik weet niet zeker of ik een homo ben. Altijd als ik aan het masturberen ben, denk ik aan 2 jongens uit mijn klas. Maar ik heb een vriendin(die wil ik niet kwijt).

Ik heb al 1 vriend in vertrouwen genomen, maar voor hem ik dus gevoelens. Wat moet ik doen?

13 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • Als ik me aftrek dan fantaseer ik nog altijd meer over jongens dan over meisjes. Aftrekken en pijpen. Maar soms ook over meisjes en dan over neuken, ik ben echt nieuwsgierig hoe dat is. Ik val niet op jongens maar wel op meisjes en heb een oogje op een nieuw meisje van het zwemteam. Het is ook met een meisje dat ik wil trouwen en niet met een jongen. Maar ik denk wel dat het ormaal is dat jongens over jongens fantaseren want hierboven staat het ook al: tot eigenlijk nog voor de grote vakantie vond ik meisjes maar stom. Niet leuk om mee te spelen. Maar dat is presies langzaam aan het veranderen en ik wil echt wel eens met een meisje samen zijn. Gewon al knuffelen is goed. Maar toch fantaseer ik nog het meeste over jongens als ik aftrek.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha en hetero's hebben geen anale seks zeker? Wat een gelul. Laat iedereen lekker neuken hoe hij of zij wil.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een smerig, discriminerend praatje van die zogenaamde christen van 23 !

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • of je nu hetero, bi of homo bent zou niet mogen dat je door je geaardheid je baan/werk verliest
    Dat zou moeten aangeklaagd worden
    Maar het is wel zo dat veel mensen homo's niet aanvaarden en dat komt meestal door hun vieze manier van seks bedrijven Anale seks is vies (je piemel in een strongat brengen is vies en ongygienisch)
    De Schepper (God) heeft ook niets tegen homo's, maar wel tegen hun vizee manier van seks bedrijven (staat in de Bijbel)
    Moesten de meeste homo's die vieze seks kunnen laten, dan zou men op termijn een beter imago van homo's krijgen...
    Sommige hetero's doen ook dergelijke seks met hun vrouw of vriendin terwijl een vagina aanwezig is Geperverteerde mensen vindt men in alle geaardheid en hierdoor oordeeld men sommige mensen wegens hun anders zijn : dat is natuurlijk heel erg jammer ,!!!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS
    Wat maakt het uit of je homo of bi bent
    Als je bi ben wordt je toch voor homo aangekeken
    Het gaat erom dat jij gelukkig bent.
    Maar kijk wel uit want er zijn mensen die een pest hekel aan homos
    Ik ben zelf homo en daar door ben ik mijn baan kwijt
    De baas heeft een hekel aan homos
    en aan mensen die van de kude afwijken
    grt p

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 18

    Ik heb al eerder gereageerd met mezelf als voorbeeld, waaruit 'overduidelijk' blijkt dat jouw redenering bullshit is. Nogmaals : op je 13 kan je nog geen definitieve conclusie trekken. Alsof seks met een andere jongen nu hetzelfde zou zijn als later met een man. Voor mij is het in ieder geval : neen, dank u.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als tijdens masturberen aan jongens denkt ben je overduidelijk homo. Dat je een vriendinnetje hebt zegt helemaal niets, ik verwacht dat dit snel uit zal gaan en dat er gewoon een vriend voor in de plaats komt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent gewoon homo. Accepteer dat en houd jezelf niet voor de gek. Homo's worden hoe dan ook wat meer getolereerd dan vroeger.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • bij mij net hetzelfde. ik word geil als ik mn klasgenoten bvb in de kleedkamer van gym of zwemles zie. zeker jongens die al wat beenhaar hebben vind k erg sexy. maar ook meiden vind ik leuk om zien. alleen zijn de kleedkamers gescheiden. dus weet ik het niet zo goed wat ik nu het meest leuk vind. bij een vriend van me ben ik al wel s blijven slapen en we zagen elkaar helemaal naakt. toen werden we allebei stijf. we spraken er niet over, maar toch was het heel opwindend. nog nooit met een meisje naakt geweest. wil dat wel s doen, maar weet niet goed hoe ik daar moet aan beginnen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • hallo ik ben 13 ik voelde vorig jaar alleen nog wat voor miesjes begin dit school jaar voelde ik wat voor jongens en miesjes en toen kwam ik er achter dat ik bi ben en toen ik het zeker wist had ik met een jonge en één kwam er achter ik dacht voor dat ze het verder gaat vertel tegen de hele school had ik het al gezegd en op wie ik ook allemaal verliefd ben dus ik denk ook dat je bi bent en als je het spanend vind zou ik het tegen idereen zeggen want dan vind je het ook niet meer spanend had ik ook toen dat ik het zie was het meer spanend en ik zou ook zeggen op wie je bent ik word door bijna niemand gepest en als ik word gepest komt iemand voor me op en nou pest niemand meer

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben niet akkoord met deze reactie. Toen ik 13 was, deed ik hetzelfde als TS : mezelf in bed masturberen, terwijl ik aan andere jongens op school dacht. Ik had geen vriendin, omdat meisjes mij niet echt interesseerden. Nu is het precies omgekeerd. Op de leeftijd van 13 iemand al bestempelen als homo, hetero of bi is te voorbarig. De tijd zal uitwijzen wat het uiteindelijk wordt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey het ziet er naar uit dat je Bi bent maar je bent nog jong dus probeer te genieten van alles

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten