Skip to content
8 reacties
2128 weergaves

schaamhaar bij de dokter

Ik scheer mijn schaamhaar nooit. Ook haar op mijn kont en bij mijn anus laat ik gewoon staan. Ik heb er geen last van. Mannen hebben nu eenmaal beharing. Nu moet ik naar de sportkeuring. Wordt gedaan door een vrouw van een jaar of 50. Een vriend is al geweest en die zei me dat het beter is toch een beetje te trimmen. Dat zou frisser zijn voor de dokter. Trimmen of scheren jullie je haar onder de gordel voordat je gekeurd wordt ?

18 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik herken wat de jongen van 17 is overkomen. Je bent kwetsbaar bij een keuring als je in je nakie voor de dokter staat. De vragen over aftrekken en neuken stellen ze volgens mij aan iedereen. in ieder geval ook aan vrienden van mij. Hoe dat bij meisjes is weet ik niet. Daar praat ik niet over en zij ook niet met mij. Ik denk dat er bij hun wel gevraagd wordt over hun menstruatie. Lijkt me niet leuk als dat met een man besproken moet worden. Wij moeten ons scheren, maar dat is lang niet zo vervelend als de maandelijkse periode met al dat bloedverlies. Wij hoeven gelukkig ook niet naar de gynaecoloog. Je kan dus blij zijn een man te zijn al zitten ze aan je mannelijkheid te voelen en in je kont te kijken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22 Je verhaal is nou precies de reden waarom ik zeker voor dit soort onderzoeken een man wil. Ik heb bewust een man als huisarts . Van mannen ben ik nog nooit opgewonden geraakt vandaar. Op school moest je verplicht naar de schooldokter. Bij ons was dat een vrouw en ik vond het verschrikkelijk uit de klas gehaald te worden voor periodiek onderzoek van je hel lijf inclusief mannelijkheid.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Jullie hebben het over of je naar een vrouwelijke of mannelijke dokter moet. Ik vraag me af waarom ze eigenlijk iedere keer naar je mannelijke naaktheid kijken. Doen ze dat ook bij vrouwelijke naaktheid ? De laatste keer werden er zelfs vragen gesteld over masturbatie en of ik met mijn vriendin neukte. Ik heb er spijt van geantwoord te hebben. Het wordt opgeschreven en het gaat ze feitelijk niets aan. Werken jullie wel mee en antwoorden jullie op dit soort vragen ?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer me dus niet kaal, maar hou het wel goed bij en zorg altijd voor goede hygiëne. Bij m'n huisarts (vrouw) kreeg ik laatst bij onderzoek naar bijbalontsteking wel een halve stijve. Ik zei sorry en ze zei geeft niks, het hoort bij het man zijn en is nog mooi en gezond ook. Ik denk dat ik best een rood kleurtje op m'n wangen had!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer wel m'n schaamhaar, maar niet het haar op mijn kont en tussen mijn billen. dat gaat bij mij te veel prikken als het weer aangroeit.De laatste keer dat ik gekeurd werd, keek de dokter ( man ) of ik aambeien had en ook even rectaal of alles gezond was.Bij een man als dokter heb ik nog nooit een stijve gehad, laat staan een zaadlozing. Bij een vrouw een keer een lichte erectie. Vind ik niet prettig. Als het kan heb ik dus toch liever een man. In bed natuurlijk een vrouw . Heb pas 1x coïtus gehad, maar dat is op mijn leeftijd niet ongewoon.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Tja jongen van 15, kaal hoeft niet hygiënischer te zijn, want je transpiratievocht loopt dan over je huid en als je schaamhaar hebt daarin dus gewoon in beide gevallen dagelijks 'onderhoud' zal ik maar zeggen. Maakt het overigens iets uit als het een vrouwelijke arts is? Mij niet, een vrouw weet doorgaans precies het hoe en wat bij jongens en ik zou me daar minder voor schamen als ik een stijve krijg dan bij een man.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik moest ook naar de dokter. Het was gewoon een man en dan is het verder geen probleem. Ik scheer me van onderen gewoon kaal. Hij zei er helemaal niets van en na nog geen minuut mocht m'n slip weer omhoog. Geen probleem voor mij, want hij ziet er hetzelfde uit ! Of hij zich ook scheert , weet ik natuurlijk niet. Ik denk het wel, want dat is veel hygiënischer..

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon laten zoals je het hebt. De dokter ziet zo veel jongens dat het haar niet eens zal opvallen. Ze kijkt niet voor seks, maar alleen om te zien dat alles normaal ontwikkeld is. Niks om je voor te schamen of druk om te maken. Niet erger dan bij de schooldokter waar je ook wel geweest zal zijn.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten