Skip to content
9 reacties
865 weergaves

Haar tussen je billen

Ik heb best veel haar op mijn kont en tussen mijn billen. Weet iemand wat daar aan te doen is. Ik scheer het nu zelf maar dat is gewoon niet handig

21 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • @jongen20, ik heb veel en ook lang haar en dat is niet fijn wanneer ik moet vegen op het toilet, als je snapt wat ik bedoel. Als ik het heb geharst dan is het weer heerlijk glad en kaal.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou je je anus willen bleken ? Ik had er zelfs nog nooit van gehoord. Mijn anus en rectum zien er prima uit. Normale kleur en geen enkele afwijking. Nooit klachten over gehad. het haar laat ik gewoon een beetje door mijn vriendin trimmen als ze dat nodig vind. gewoon met een schaartje . Er zijn echt geen epileer apparaten e.d. voor nodig. Een man moet er mannelijk uit zien, ook onder de gordel.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik laat mijn bilnaad elke 3 maanden harsen bij een salon. Haren zijn veel te vervelend. Geloof me, als je dat laat doen dan gaat alles weg en voelt het weer alsof je een haarloze kinderbips hebt. Heerlijk. Ik raad het iedereen aan.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je laat harsen in een salon, kunnen ze gelijk je anus bleken bij de handeling. Houd er wel rekening mee dat de bleekgel flink brandt op je anus. Ik krijg altijd een opgevouwen handdoek tussen mijn tanden om flink op te bijten omdat het zo pijn doet. Krijg wel tranen in mijn ogen omdat het zo zeer doet, maar heb nog niet hoeven huilen vsn de pijn. Ik hoorde van de specialiste dat anderen wel moeten huilen van het anus bleken (meiden).

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Net als bij die andere jongen hier, mijn vriend doet het met een scheer mesje. Eerst goed inzepen en dan scheren. Ik doe het bij hem. Daarna hebben we n hele leuke avond samen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit onderwerp is niet lang geleden al aan de orde geweest. Nu komen er dezelfde reacties. Is het niet handiger dit topic te bekijken. Je vindt het onder dezelfde titel.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik laat dat gewoon knippen door mijn vriendje. al dat harsen is duur en hoeft niet. het is best geil als je dat laat doen en zelf doet bij je vriend. is ook proper trouwens. heb ook al s laten scheren met een mesje, maar dan moet je wel heel voorzichtig zijn. voelt wel heel clean aan dan achteraf

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat moet geharst worden. De bilnaad harsen hoort bij een brazilian wax. Die laat je doen bij een schoonheidsspecialiste of bij een waxstudio. Bij een brazilian wax maakt ze je onderkantje helemaal kaal. Harsen doet wel erg veel pijn. Je kunt ook een full-body-wax laten doen, een brazilian wordt dan automatisch gedaan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • epileer apparaat kopen

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten