Skip to content
13 reacties
1671 weergaves

nà de examens naar de sauna met de hele klas

er gaat momenteel een uitnodiging rond op FBgroepje van de laatste jaars om samen naar de sauna te gaan. ik heb dat nog nooit gedaan en stel er mij vanalles van voor. is iedereen daar naakt? met vrienden zou ik dat nog zien zitten, maar als daar meisjes bijzijn zou k toch wel awkward vinden. er is ook een jonge leraar die - zo hoorde ik het net - ook zou meegaan. wat denken jullie? doen? en hoe gaat t er aan toe?

17 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • lijkt me heel opwindend. maar weet ook niet of onze klasgenoten hier allemaal aan mee zouden doen. laat weten hoe t gelopen is? en dat van die leraar: ja die zou beter niet meegaan vind ik.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • met klasgenoten zou ik dat niet echt zien zitten. met de chiro deden we dat wel al s op kamp. maar zeker niet gemengd. ik denk trouwens dat onze ouders daar ook niet akkoord zouden mee zijn

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • doet me denken aan het 100dagen feest in de humaniora vorig jaar. als act van de dag moesten we een saunacomplex in. omdat iedereen wel wat gedronken had gingen de meesten mee. en ja. enkel de stoere meiden gingen uit de kleren. de anderen hielden hun lngerie aan. werden hier door de uitbater op aangesproken. dat mocht niet. was wel chil maar nu ook niet om te zeggen de max

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • sorry klinkt beetje verkeerd dit. Leraar die met jonge jongens / meiden van onder de 18 de sauna in wil? Die heeft nu al de schijn tegen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • als je naar de sauna gaat, zou ik het niet met de hele klas doen, maar gewoon met een paar goede vrienden ofzo

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik denk dat die leraar 24 jaar is of zo. hij is pas afgestudeerd aan de unief en geeft ons nederlands en duits. hij is wel chil maar toch vind k t niet echt gewoon dat ie dat gaat doen. en ja: de meiden zullen denk ik niet meegaan of gezamelijk afhaken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisjes gaan niet gemengd met jullie naakt de sauna in. Die jonge leraar moet niet met leerlingen naakt zijn. Dat moet hij niet willen. Laat hem dit soort dingen met zijn eigen vrienden doen. Het kan hem zelfs strafvervolging opleveren.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Wordt niks. Geen ene meid laat zich strikken voor dit soort ongein. Wishful thinking.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Verplichten kan nooit, dan gemengd met meisjes lijkt me sterk, die meiden die ik ken van school zouden allemaal weigeren, dus dat gemengd kun je wel vergeten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • alleen als het onder jongens is. dan zou ik t nog doen. meisjes gaan dat trouwens nooit doen denk ik. klinkt heel opwindend. mmm

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe oud is die leraar
    en moet hij mee??

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • echt verplichten kan niemand natuurlijk. maar er is wel wat sociale druk om mee te gaan, zeker nu er ook een leraar zou meegaan. ik zou het nog ok vinden mocht het enkel met de jongens zijn, maar als er de meisjes ook bij zijn vind ik dat zeker niet echt goed. er zit trouwens één koppel in de klas en die vinden het niet echt ok. die leraar is ook een vreemd gegeven. mag hij dat wel? het is zijn eerste jaar dat ie bij ons een interim doet en hij gedraagt zich ook nog als ons

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • dat lijkt me echt nie zo n goed idee. ik heb zo mn mening over sommige van mijn vrienden (hoe ze er uitzien en zich gedragen). maar als iedereen dan naakt gaat (dat is toch zo in een sauna) zou ik dat heel vreemd vinden. je kan toch niet verplicht zijn om hieraan mee te doen?

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten