Skip to content
10 reacties
1213 weergaves

ik ben straalverliefd op mn stiefbroer

mn ma heeft sinds een maand haar nieuwe partner in huis genomen. die heeft een zoon van 15 en een dochter van 16. ik moet voorlopig de kamer delen met mn stiefbroer. we verhuizen in de zomer. hij loopt vaak in zn slip in de kamer en kleedt zich ook zonder gène uit. ik merk dat ik daar helemaal geil van wordt en droom er van om hem aan te raken enzo. ik weet nie of k nu gay ben, maar t is toch heel sterk. hoe moet ik dat nu oplossen?

14 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • deze nacht is mijn stiefbroer bij mij in bed komen liggen. ik vond dat heerlijk. zeker omdat ik eerst deed alsof ik sliep. hij deed mn boxer uit en ook de zijne. zo lagen we helemaal naakt. toen ben ik zgz wakker geworden en we hebben de hele nacht in elkaars armen gelegen. met een stijve. rukken hebben we niet gedaan. wel veel gekust en getongd. blij dat t zo loopt

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • heb dit ook meegemaakt in het nieuw-samengesteld gezin bij mijn papa.
    was eerder omgekeerd. ik ben zowat bi, maar heb af en toe wel s iets met jongens. de zoon van mijn pluspapa is 16 en ik voelde van bij de eerste kontakten dat ie iets voelde voor mij. het heeft enkele maanden geduurd eer ie er iets van vertelde. was een goed gesprek. diepgaand en ook wel mooie dingen gezelgd. maar uiteindelijk, na wat knufffelen en strelen en kussen is het niet verder geraakt. Had eerder te maken met mijn liefje die ik in die periode leerde kennen. Ze weet wel dat ik ook op jonges val en vindt t ook moeilijk dat ik een kamer naast mijn plusbroer slaap. ze denkt altijd dat we nog wat stoeien.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Prachtig! Geniet het!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ja het is er wel van gekomen afgelopen weekend. de ouders waren op weekend en wij moesten thuis blijven om te studeren. zaterdagavond keken we samen naar een gestreamde film waarin wel wat sex kwam. mn stiefbroer zei dat ie er geil van werd en stelde voor om wat te rukken samen. hij kwam op mn bed liggen bij mij en begon mn broek uit te doen en ik kreeg meteen een dikke boner. het is verder gegaan dan alleen wat rukken. hij begon me te tongen en dat vond ik wel gaaf. maar neuken zie ik nog niet direct zitten. het hek is dus wel van de dam

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • En ts al iets gedaan?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel succes! Vertel je ons hoe het verder gaat tussen jullie?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja zou ik gewoon doen. Dat je geil bent bedoel je? ;) Niks mis mee. Niet voor schamen. J.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • dank voor deze reacties. ben al wat meer op mn gemak. intussen heb ik al wat uitgevlooid rond die stiefbroer. hij zit vaak op gay-sites dus zal hij mss ook wel meer willen. ik ga t rustig bekijken en op t gepaste moment zelf s naakt rondlopen in de kamer.> maar ik vrees dan wel dat ie t zal merken, als je begrijpt wat ik wil zeggen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mooi toch? Jouw mama een nieuwe partner en jij een (stief)-broer van je eigen leeftijd waar je dol op bent. Gewoon rustig bekijken hoe dit verder gaat. En genieten van jullie samen zijn. Een dingetje toch : een jongen die zich zonder schaamte uitkleedt in gezelschap is helemaal geen homo. Voor jou lijkt het mss zo dat hij signalen stuurt maar maak je geen illusies. Hij is gewoon een gezonde kerel zonder complexen. Ik durf te wedden dat hij niet eens beseft wat zijn ongegeneerde houding bij jou veroorzaakt. Gewoon rustig houden want een geforceerde move van jouw kant kan deze mooie situatie in enkele seconden naar de bliksem helpen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kan me wel voorstellen dat je je aangetrokken voelt tot deze jongen die er geen enkele moeite mee heeft zich in jouw bijzijn aan en uit te kleden.
    Hij is geen bloedverwant van je. Er is geen reden waarom je hem niet zou mogen aanraken of sex met hem zou hebben. alleen als hij het niet wil, heb je pech natuurlijk.
    Pas als je vaker sex met jongens wilt, ben je vermoedelijk gay. Daar valt nu nog niets over te zeggen. Veel jongens die zich wel eens tot een andere jongen aangetrokken voelden , blijken gewoon hetero te zijn. Dat maakt je leven wel een stuk makkelijker

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten