Skip to content
6 reacties
581 weergaves

kleine ballen zeer gevoelig

ik ben klein van gestalte 155.45.14 en een pik van 12cm. niet zozeer mijn pik maar wel mn ballen(ze zijn niet heel groot) zijn zeer gevoelig. als iemand die zelfs per ongeluk aanraakt ben ik helemaal geil en zou ik zo kunnen klaarkomen. ik heb een goeie vriend met wie ik vaak stoei en dan raakt ie ook wel mn ding aan maar als ie mn ballen raakt ben ik niet te houden. kent iemand dat nog?

14 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik heb toch liever mijn eigen ballen. Die hebben gewone afmetingen en zijn niet hyper gevoelig. wel lekker als mijn vriendin ze verwent. Vooral als ze aan de bijballen voelt.

    18 jaar
    5 jaren geleden

  • Mijn ballen zijn ook erg gevoelig,als de schoolarts de ballen controleert,zodra ze aangeraakt worden,wordt de piemel stijf.Dat vind ik altijd vervelend,bij die controle en hoe meer ze gaan voelen,hoe stijver die wordt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik weet precies wat je bedoeld.
    Mijn ballen zijn ook niet heel groot vind ik zelfen andere jongens van mijn leeftijd hebben namelijk vaak grotere en ze zijn super ook gevoelig.
    ik kan gewoon heel makkelijk en snel klaarkomen door aleen mijn ballen te masseren zonder dus mijn piemel aant e raken..
    ook bijvoorbeeld bij het schoolarts onderzoek toen de dokter mijn ballen moest controleren moest ik me echt beheersen om niet te gaan spuiten. Kennelijk had de dokter dat ook door dat ik het nogal lekker vond en stopte dan ook snel.
    En ook in het zwembad als we in het water aan het stoeien zijn met een groepje vrienden moeten ze echt niet per ongelijk mijn ballen of dijen aanraken want dat is gewoon te lekker.
    Ik vind het niet erg maar soms wel lastig als je zo snel geil wordt dus

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat het per jonge verschild. Ik heb ook gezien dat de balzak per jongen verschild en dus ook de gevoeligheid. de mijne hange wat laag en als ik naakt loop dan beweegt da best en ik vindt dat heel fijn....

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb grote hangballen en die zijn ook super gevoelig. als mn vriendin erin graait word k gelijk helemaal stijf. liefst van al heb ik dat ze op mn ballen zuigt en één voor één likt. kan ik zelfs op klaarkomen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, dat heb ik ook als iemand aan mijn ballen komt.
    En ook als iemand over de binnenkant van mijn dijbeen streelt.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten