Skip to content
12 reacties
540 weergaves

Plassen

Help ik kan niet plassen in zo’n plasbak. Als er geen tussenschotje tussen de plasbakken zit lukt het helemaal niet anders komt er met moeite een paar druppels uit. In een plashokje lukt het wel maar niet als er iemand naast me zit in het hokje ernaast.Help wat moet ik doen ik wil ook uit met vrienden en dan naar de wc kunnen

15 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • Halo je kan ook sommen maken in je hoofd. Dat hielp bij mij en ik pis nu ook naast iedereen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • j20 thanks. Weg met de mestlucht haha!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo j 19, klopt wat je schrijft. Als het vieze toiletten zijn lukt het echt niet. Ik ben bi dus maakt niet uit of er iemand naar m’n pik kijkt , als het toilet maar wel schoon is.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik herken het probleem wel. Ik kan ook bijna niet plassen in zo’n plasbak maar dat is vaak vanwege de lucht die er hangt. Wel of geen tussenschotje maakt me niet uit (ben gay). Maar waar ik misselijk van wordt en meteen weg wil is de vaak ontstellend ranzige pis of poeplucht die er hangt. Als het netjes en schoon is, heb ik nergens last van. Dus kroegbazen: wil je me als klant, zorg dat de boel schoon is!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet nodig! ??

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Huisarts!!

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is iets psychisch ja waar je geen invloed op hebt. Probeer mijn tip maar over adem inhouden. Groeten, J.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit heb ik ook al mijn hele leven. Super irritant. Als de optie er is ga ik vaak gewoon bij een los wc hokje zodat dit geen probleem is en soms wacht ik zelfs even tot er niemand meer is want als ik daar sta met mensen er bij komt er letterlijk geen druppel uit. Zal toch iets met schaamte te maken hebben denk ik want met alcohol op heb ik nergens last van.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja dat is openbare plasvrees of paruresis. Heel irritant. Soms helpt het om te focussen op 1 punt, een schroefje, een stukje tegel. Maar je kan ook je adem inhouden en als je daarna uitademt via je mond dan lukt het bij mij vaak. Schijnt met een stofje dat vrijkomt in je hoofd te maken te hebben. Zoek maar op breath holding technique en paruresis. Succes! J.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kan ook meestal niet plassen als ik naast een jongen sta waar ik geile gedachten over heb.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je uit gaat en veel drinkt, zal dat vast wel lukken. Vooral als je (later) bier drinkt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, dat had ik vroeger ook, maar nu lukt het meestal. Als je bij de urinoirs bent, gwn rustig blijven, adem in adem uit (neus in mond uit) niet gaan pushen er is geen haast. En je moet er niet de hele tijd aan denken want dat maakt het erger. Dus als je kalm bent moet het lukken. Suc6! Laat even weten of het is gelukt

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten