Skip to content
19 reacties
496 weergaves

Schaamhaar

Zoals al aan de titel te zien is heb ik een vraag over schaamhaar. Scheren/trimmen jullie je daar beneden eigenlijk? Of laat je het gewoon staan?

19 jaar
5 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik laat mijn bos schaamhaar ook gewoon staan hoor. Heb het in het verleden wel geschoren maar daar kreeg ik irritatie van dus sinds een jaar doe ik er niks meer aan. Het bevalt redelijk, bespaart tijd, moeite en een hoop frustratie.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dank voor je advies. Ik vraag m;n vriendin het te doen. Lijkt me ook nog geil ! Ik laat me overigens niet van achteren nemen, want ik ben geen homo. Prostaat onderzoek heb ik nog nooit gehad. Dat hoeft niet op mijn leeftijd.Misschien als je 50 bent of zo.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat het even door een vriend(in) doen. Zelf doen is lastig en het lukt vaak niet helemaal.Na een tijdje moet het weer. Je komt er dus niet voor altijd vanaf. Veel prettiger als je haarloos bent als ze je van achter nemen of als je bij de dokter een prostaatonderzoek krijgt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb juist veel haar op mijn billen en tussen mijn bil spleet en rond om mijn anus ook heel veel. Het liefst wil ik dit weg halen maar dat gaat een beetje moeilijk. Iemand tips om het makkelijker te maken?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind het gewoon prettiger aanvoelen als mn kontgaatje (tussen bilspleten) niet (veel) behaard is. ik denk dat het ook wel hygienischer is.
    schaamhaar op zich vind ik geil. maar niet daar rond je gaatje

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb gelukkig niet veel haar op mijn kont. Waarom moet het tussen je bilspleet wel geschoren worden, jongen van 16 ? Ik heb er geen ervaring mee en wil eerst weten waarom het zou moeten.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 18 Wat zijn die medische redenen ? Ik scheer al jaren omdat ik dat seksueel lekker vind, maar wist niet dat het ook gezonder is.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind niet dat het haar op je kont moet geschoren worden. wel tussen je bilspleet. heeft iemand daar ervaring mee? ik knip dat gewoon wat bij, maar is wel niet zo handig...

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Haar op je kont moet om medische en ook seksuele redenen inderdaad zo kort mogelijk zijn.Scheren is het beste.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik laat al mijn lichaamshaar gewoon staan. Alleen mijn hoofdhaar, baard en snor wordt geknipt of geschoren. Haar op m'n kont houd ik om hygiënische kort, maar dat zal iedereen wel doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Lekker glad, oksel en schaamhaar haal ik altijd weg. Tussen de billen heb ik gelukkig niets!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal met je eens. Ik laat al mijn lichaamshaar gewoon staan. Wel trim ik het een beetje als dat nodig is. Gezichtsbeharing van een dag of drie vind ik het mannelijkst.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer het nooit, vind ik lelijk, de laatste keer dat ik schoor was toen ik 13 was.. al weer 3 jaar geleden! Ik heb een lekkere grote bos en dat wil ik ook graag zo houden!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer het

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vraag me af of er van jullie ook scheren in hun kontgaatje. daar heb ik veel haar en dat vind ik wel vervelend.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb wel een paar keer geschoren maar vond het vreselijk prikkelen en echt niet leuk als de haartjes na vier dagen beginnnen terug te grooeien.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik trim het meestal. Soms scheer ik het helemaal kaal, het groeit toch snel weer terug. Ik laat het niet gewoon groeien, omdat kort prettiger voelt. Gewoon een bos laten staan vind ik wel cool, als je genoeg hebt om te laten staan. Als het meeste wat je kunt hebben een plukje lange haren is, vind ik geschoren mooier. Hetzelfde vind ik overigens van okselhaar en gezichtsbeharing

    18 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik scheer alles helemaal kaal,de piemel en balzak zijn bij mij kaal,ik vind dat een prettig gevoel en je piemel lijkt groter.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • schaamhaar vind ik heel sexy en mannelijk! dus scheren doe ik helemaal niet. wel soms wat bijtrimmen, of de kleine haartjes op mn ballen wegknippen.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten