Skip to content
6 reacties
355 weergaves

Ik heb veel pijn door me ex f.

Mensen door me ex f. lijdt ik egt veel pijn hij was zo verliefd op me enz maar na een paar dagen heeft hij me verlaten k heb kapot veel pijn door hem soms ben ik echt depressief door hem en dan denk ik echt van heb ik iets fout gedaan ofs en het voelde egt of hij me voor altijd wou maar jammer genoeg na een paar dagen appte hij me van ja ik heb erover nagedacht en ik ben geen gay meer en ik heb ook nog een meisje als f. en ik dacht echt zo van waarom kom je mij dan zo smoorverliefd op je raken en dan doe je dit ik heb echt veel pijn geleden en soms raak ik depressief als ik aan hem denk kan iemand mij een tip geven. En de minder leuke is dat ik niks kon zggn want dat is zijn keuze maar ik geloof gewoon nii dat hij geen gay meer is want hij heeft het aan iedereen van zijn school al verteld hij heeft zijn ouders al gezegd en dan krijg ik een appje van ja ik heb nagedacht dat ik geen gay meer ben???? iemand aub wie heefr een tip voor mij

14 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Hoe gaat het nu met je, TS?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 heeft gelijk dat je een harde klap krijgt als je relatie op zo'n manier uitgaat. Weet dat het niet jouw schuld is: hij heeft de relatie uitgemaakt omdat hij zelf ontdekte dat hij niet gay was, niet door iets wat jij hebt gedaan.     Geef jezelf de tijd om het te verwerken en probeer van jezelf te aanvaarden dat je het nu even moeilijk hebt. Houd in gedachten dat de gevoelens die je nu hebt over zullen gaan (ook als je je dat nu misschien moeilijk kunt voorstellen). Het kan ook helpen om erover te praten met iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld een van je ouders of een vriend(in).

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 21     Can relate to this. Mij is ook iets gelijks gebeurt. Ik was smoorverliefd op mijn beste vriend en ik dacht hij ook op mij, (dat zei hij namelijk) en dit liet hij ook merken. Helaas was dit van korte duur :/

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Graag gedaan TS. Alleen: hier bestaan geen tips voor. Ik herkende jouw situatie omdat ik ooit iets gelijkaardigs meemaakte. Ik bedoel: je denkt dat je samen iets geweldigs hebt voor altijd. Bij mij appte hij niet maar toen ik hem thuis ging opzoeken zei hij gewoon dat hij nu een meisje had en dat we wat we gedaan hadden maar moesten vergeten. Dat is dus echt een mokerslag waar je op dat moment kapot en ontredderd achterblijft. Maar de wereld draait door. Mss toch een tip: blijf niet hangen in je verdriet. Het heeft geen zin. Bewaar jullie mooie momenten in je hoofd maar ga niet achter hem aan zitten. Dat is zinloos en vooral pijnlijk voor jezelf. Ik hoop echt dat je toch een beetje troost kan vinden in mijn reacties.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Dankje voor je bericht j21 maar contact kan ik nii houden hij heeft me geblokt op app verwijderd op snap en hij is gestopt met insta dus contact houden heeft geen zin

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik leef echt met je mee want je verdriet is heel groot en oprecht. Dat merk ik aan heel je topic. Maar een tip heb ik niet. Het komt wel vaker voor dat jongens van jullie leeftijd gaan experimenteren. Beide hebben ze daar vaak totaal verschillende gevoelens bij. De ene houdt het na enkele dagen voor bekeken maar bij de andere - jij dus - maakt dit heftige verliefdheid los. Hoe pijnlijk het ook is voor jou, je moet de beslissing van je vriend respecteren. Hij zegt dat hij er achter kwam dat hij toch niet gay is. Dat moet je accepteren. Probeer vrienden te blijven en je zal stilaan wel wennen aan zijn nieuwe houding. Blijf voor jezelf de mooie momenten koesteren en begin langzaam met het verwerken van je verdriet. Alles slijt, weet je. Sterkte.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten