Skip to content
15 reacties
2472 weergaves

Jongen wil me aftrekken

Een jongen op school heeft mij gezegd dat hij in de urinoirs mijn piemel heeft gezien en dat ik een mooie had. Hij vroeg dan of hij hem eens mocht aftrekken. Nu denk ik daar de hele tijd aan.

14 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • ligt eraan wat jij wilt, wil je dat niet dan niet en andersom,
    denk er wel om een grens aan te stellen...

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kunt toch het experiment aangaan en hem lekker je pik laten aftrekken, vindt je het niks doe je het daarna toch niet meer met hem, je een keer laten aftrekken door een andere jongen bepaald toch niet dat je homo bent gewoon lekker doen we horen(lezen) wel hoe je het vond.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @j14 en al iets gedaan hoe was het en wat heb je tegen hem gezegd?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Op je 14 ben je niet noodzakelijk homo door dit soort handelingen te doen met een vriendje. Ik heb het zelf ook gedaan met 1 vriendje, opgewonden als we waren door het bekijken van plaatjes met blote piemels. Met een ander vriendje heb ik dan weer intens getongzoend. De gelegenheid schept de dief, zegt men wel eens. En dus al je de juiste jongens tegenkomt op die leeftijd, dan vergeet je soms snel de regels die voor volwassenen gelden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Weer zo'n reactie van een man die zegt 23 te zijn. Waarom toch iedere keer homoseksuele gedragingen stimuleren? Mag je nog wel hetero zijn op dit forum ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Jezelf laten aftrekken is fijn, zeker als je hem kent en het een leuke jongen is. Het geeft jullie beiden de kans om op jullie leeftijd te experimenteren.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 20

    Nou, dan ben je op de leeftijd van 14 al meteen gay ? Nooit jong geweest of een beetje zuur dit nooit meegemaakt te hebben ? Ik wel, toen ik 13 was, met een jonger vriendje uit de buurt. Het was lekker en ik werd er heel geil van.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je gay bent, wens ik je veel plezier. Hetero's hebben hier geen belangstelling voor.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Bedankt voor de reacties. Ik denk dat ik hem ga laten aftrekken bij mij thuis. Ik moet wel nog afspreken voor als mijn ouders niet thuis zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo is het bij mij ook begonnen, nu doe ik het vaker met die jongen en zijn we vrienden. Inderdaad zou ik het de eerste keer bij jouw thuis doen maar zekers doen is kei leuk om getrokken te worden dat voelt 1000x beter als zelf doen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je die jongen leuk vindt, kan je het altijd proberen. Nodig hem dan wel uit bij jou thuis. Dan kan het discreet en heb je alle controle. En laat hem alleen doen wat je zelf wil.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon laten doen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ge die jongen niet kent zou ik dat niet doen want wie weet met hoeveel jongens hij dat al gedaan heeft. Als ge echt eens met iemand wilt aftrekken kunt ge het eens aan uw beste vriend vragen? Mijn beste vriend en ik trekken wel eens regelmatig af samen of elkaar, echt fijn ook omdat ge beste vrienden zijt.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ieuw. Dat lijkt me echt gay

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Is een ervaring waar je wat aan kan hebben. Mogelijk wil hij meer. Daar moet je wel goed over nadenken en het niet onder druk toestaan.Ik vind dat 14 te jong is om je te laten penetreren. Niet doen dus. Ik vind het idee zelf vies en heb het nog nooit gedaan.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten