Skip to content
29 reacties
2530 weergaves

uit de broek

Ik vind het vervelend als anderen naar me kijken als ik me moet uitkleden. Bij een dokter mag je dat meestal doen in een wachtkamer of achter een scherm in de behandelkamer.
Als het om seks gaat, is het heel anders. Dan is het uit de broek gaan juist een geil onderdeel van het voorspel.
Raar dat het zoveel verschil uitmaakt waarvoor je je uitkleedt.
Ik zal hierin niet uniek zijn. Zijn er ook jongens die het helemaal niet uitmaakt waarom ze zich moeten uitkleden ?

20 jaar
5 jaren geleden

29 Reacties

  • ik vind het fijn om mij uit te kleden eender waar en maakt mij niets uit of ze naar mij kijken want dat maakt dat men geïnteresseerd is in mij en mij mooi vind. En of ze mijn piemel dan zien of mijn ballen of mijn kont maakt mij ook niets uit want dit is nu eenmaal de natuur.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Tja, idd jongen van 20, dit soort mensen denkt altijd dat ze mee kunnen praten over onderwerpen waar ze niets van weten. Helaas worden daar op bv. scholen nogal eens anderen door beschadigd, net zoals door pesten.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22 is dat zo?? of denk je dat, het is namelijk een opmerking waar duidelijk uit blijkt dat je niet weet wat naturisme is of inhoud.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha ik loop net te vertellen dat ik juist niet loop te kutten met een handdoek, laat staan een windscherm. Lees even goed man. En sorry hoor, maar naturisme is niets meer of minder dan er op kikken om naakt rond te lopen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan andere jongen van 22. Zo te lezen weet jij totaal niet wat naturisme inhoudelijk betekent, maar het wel veroordeeld als 'onzin' en ook nog eens denkt dat kleding onderdeel van de menselijke natuur zou zijn!! Hoe lomp kun je zijn om dan ook nog eens mij persoonlijk neer te zetten als iemand die kikt om me naakt te vertonen op een niet naaktstrand. Ga jij maar vlug achter een windscherm met handdoek om je verkleden. Al deze veroordelingen op naaktheid bij gelijk denkenden als jij is meestal het geloof en vervolgens de opvoeding de boosdoener en ik heb geen zin om daar nog een fatsoenlijk woord over te zeggen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • tja jongen 22 ik kleed me niet uit zodat anderen me helemaal kunnen bekijken maar omdat het gemakkelijk is, ik ga ook graag naar het naaktstrand of de naturisten camping en daar zien anderen me ook naakt niet omdat ik naakt bekeken wil worden maar omdat ik het zelf prettig vindt in mijn nakie rond te lopen.
    Jij begrijpt niet waarom je je eerst helemaal uitkleed om dan je zwembroek of in mijn geval string aan te doen en ik begrijp niet waarom je daar moeilijk over doet is toch een ieder zijn eigen keus.
    En op het textielstrand draag ik een string omdat ik het jammer vindt als mijn billen niet bruin worden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat hele naturistengedoe vind ik een beetje omzin om eerlijk te zijn. We hebben nu inmiddels al een paar miljoen jaar wat minder haar dan apen, dus het dragen van kleding is onderdeel van de menselijke natuur geworden. En uit het feit dat je zo graag benadrukt dat je toch even helemaal naakt gaat op een nietnaakstrand blijkt wel dat juist jij daar op kikt en dus naakt en seks met elkaar verward. Die 20 euro was natuurlijk een grapje

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het zou kunnen dat veel mensen er op kikken en dat betekent dat ze naakt met seks verwarren. Voor een broek laten zakken 20,00 betalen is onzin, want een bloot lichaam is voor een ander deel van de mensheid heel gewoon en natuurlijk. Als naturist heb ik daar blijkbaar een heel andere denk- en zienswijze op dan jij?!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh ik wring me ook niet in allemaal bochten hoor. Ik vind naakt zijn en gezien worden geen enkel probleem, ben precies hetzelfde als de helft van de wereldbevolking en ik hoef me voor de grote zeker niet te schamen;) ik snap alleen totaal niet waarom je je eerst helemaal gaat uitkleden voor je je zwemshort aandoet, klinkt een beetje alsof je er op kikt om naakt gezien te worden... dat heb ik gewoon niet. In principe zit mn pik gewoon in een boxershort, en als ik me moet omkleden doe ik dat gewoon. (En als je me 20 euro geef laat ik mn broek ook zakken hoor, maar dat is gewoon gemakkelijk verdiend;))

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Andere jongen van 22 hierboven. Er zijn meer jongens/mannen die een string dragen dan je denkt. Niet altijd zichtbaar op het strand maar ook veel als ondergoed. En over dat strand: waarom je in bochten wringen om maar z.s.m. je zwembroek aan te hebben en dan je shirt aanhouden, wat heeft dat voor zin?? Gewoon zoals die andere jongen van 20, want wat is er mis aan naakt? Is alleen mooi en mag bewonderd worden, niks meer of minder.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Thanks jongen 20. Ja ik kleed me zonder problemen uit als dat nodig is. Niet zoals die andere jongen 20 dat ik me helemaal uitkleed op het strand voordat ik een zwemstring (wie draagt er serieus een zwemstring, ik draag gewoon een korte zwemshort) aantrek. Gewoon shirt aanhouden en snel boxershort wisselen voor zwemshort. Maar ik ga ook niet lopen kutten met een handdoek om me heen enzo. En in het zwembad gewoon een eigen hokje en niet zo'n zaal. Ik hoef mn pik ook niet perse te showen in public ofzo...

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat maakt het uit om je voor je arts uit te kleden hij/zij is ervoor om je beter te maken als je iets hebt? Ik wordt 1 keer per jaar helemaal gecontroleerd door m’n arts en dan lig ik ook helemaal naakt op die tafel

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Wel een grappig idee het om te draaien en het een compliment te vinden als anderen naar je kijken als je je uitkleedt.
    Ik blijf het vervelend vinden en probeer het te vermijden.Als het niet anders kan doe ik het zo snel mogelijk en hoop dan maar dat het anderen niet te veel opvalt waardoor je juist weer de aandacht trekt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • In aansluiting op wat de jongen van 20 hierboven schrijft zou ik er nog iets aan toe willen voegen. Probeer het negatieve gevoel van het vervelend vinden als er naar je gekeken wordt bij het uitkleden om te draaien naar een positieve benadering zoals, hé mensen kijken naar mijn blote lijf, ze vinden het kennelijk mooi om te zien. Wat een lekker gevoel geeft dat dan iedere keer weer en jij voelt je lekker in je vel.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb er geen moeite mee me uit te kleden waar anderen bij zijn maar ik ben dan ook naturist.   Ook als we naar het textiel strand gaan kleed ik mij eerst helemaal uit om daarna mijn zwemstring aan te trekken.   Ik kan wel begrijpen dat je het vervelend vindt om naakt naar je te laten kijken maar niet dat je het vervelend vindt om je uit te kleden waar anderen bij zijn of bedoel je dat je het vervelend vindt om naakt bekeken te worden?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vindt het niet fijn in het ziekenhuis. Maar als het om seks gaat met een andere jongen vindt ik het fijn. Dan trek ik zelfs m'n onderbroek uit.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Gezonde hetero reactie jongen van 22. Dit zou voor iedereen normaal moeten zijn. ik denk dat jij je gewoon zonder probleem uitkleedt als dat nodig is. Niet bij een dokter als je komt voor een snee in je hand die gehecht moet worden

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het maakt mij niets uit voor wie ik me uitkleed. Is zeker niet zo dat ik graag naakt loop ofzo, ben geen naturist. Maar omkleden ofso vind ik geen probleem met anderen erbij. Het boeit me gewoon niet echt wie mn pik ziet hangen

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou me niet naakt uitkleden bij de dokter als ik griep had. Is die dokter wel te vertrouwen ? Misschien beter een andere zoeken.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons maakt het niet uit iedereen ziet elkaar naakt ouders broertje vrienden op sport en bij de dokter ook of bij een massage sauna vind dat niet erg btw laats was ik ziek en ging naar de dokter die zei kleed je maar volledig uit dan kan ik je onderzoeken had alleen maar de griep tog volledig naakt bij de dokter waar mijn papa bij was die zei amaai goed gegroeid al hihi allemaal aant lachen toen

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten