Skip to content
9 reacties
843 weergaves

Opgerolde broekspijpen bij jongens

Heey allemaal, wat vinden jullie van opgerolde broekspijpen bij jongens en dragen jullie je broek op dezelfde manier? Ik wil het best proberen, maar toch twijfel ik. Ik ben bang dat het opvalt en dat er vooroordelen zijn. Zelf vind ik het leuk als ik jongens zie die het hebben.

22 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Hoi gasten, ik draag altijd van die extra korte skinny jeans broeken en ik vind dat keimooi. Ik ga ook altijd met mijn blote voeten in mijn sneakers. Kleine sokken en enkelsokken zijn voorbij gestreeft. Al mijn vrienden gaan met hun blote voeten in hun sneakers juist zoals mij. Tegenwoordig is dat zo bij jongens.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind t wel nice. Ik doe t ook als ik een spijkerbroek aan heb. Dan ff mooie sneakers er onder.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kom uit brasschaat, belgië en daar loopt bijna iedereen op school met een opgerolde broekspijpen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hoeft ze niet eens meer op te rollen. De nieuwe modetrend voorjaar/zomer zijn skinny jeans met te korte pijpen. Enkels en stukje kuiten altijd bloot. Heel sexy met felgekleurde sneakers maar ook met stevige stapschoenen. Idd zonder sokken. Sokken zijn vreselijk out. Straks in jullie kleerkast duiken en alle sokken zonder pardon weggooien.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja hartstikke leuk broekspijpen opgerold en dan een leuke sneaker eronder zonder enkelsokjes en maar dan wel een leuk enkelbandje erbij aan gelijk ik doe

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Is juist sexy hahah

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendje van 16 doet het weleens met de broeken van zijn trainingspak. Vind ik persoonlijk niet zo mooi, maar ben waarschijnlijk een beetje ouderwets. Zie hem zowiezo liever zonder broek. Ik doe het allen maar met mijn jeans als ik rijlaarzen of biker laarzen draag.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jaaah!! Lekker stoer met military boots of sneakers ook wel. Maar nooit doen met sokken. Blootvoets in je schoenen. Sokken bederven het hele plaatje.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broertje en ik (we zijn even groot) hebben een paar oude jeansbroeken van onze neef en die zijn ons wat te lang. Dus de onderkant krullen we op. Wel niet naar school maar voor thuis te spelen en in het weekend. Als we op school moeten zeggen dat we oude broeken van onze neef aanhebben dan zijn we gezien.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten