Skip to content
2 reacties
401 weergaves

Verlieft op mijn stiefbroertje

Hoi ik ben 16 jaar mijn mama heeft een nieuwe vriend de zoon van mijn mama haar vriend is 11 jaar we doen alles sammen behalve dingen die iets met u geslacht te maken heeft maar gisteren was ik mijn stiefbroertje Aan het helpen met zijn huis werk en toen zei hij teggen mij dat hij verlieft is op mij is ik zei toen teggen hem dat ik eigelijk ook een beetje verlieft ben op hem vanacht zat ik op mijn gsm en toen hoorde ik zijn deur open gaan en legde ik vlug mijn gsm af toen ging mijn kammer deur zachtjes open hij kwam naast me ziten en ging heel stilletjes met zijn hand in mijn broek en hij kwam aan mijn piemel de ochtend die kwam was ik nog wakker ik hoor in eens mijn stiefbroertje huilen ik loop naar hem en hij was bang van iets denk ik dus heb ik hem mee genommen naar mijn kammer toen ik hem kunnen troosten heb heb ik hem dicht bij mij in bed genommen en hij is in slaap gevallen in mijn armen sinds gisteren slaapen we nu elke dag sammen en + we treken nu elke avond sammen af en soms treken we alkaar af en ja we zij een klein kopeltje en ja ik ben homo en hem ook blijkbaar ik houw super veel van men stiefbroertje onze relatie gaat niet kapot liefst een reacsie alvast bedankt

16 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • De leeftijd is opzich geen probleem en jullie zijn ook geen familie dus dat is ook geen probleem, hoelang wonen jullie al in een huis en is je broertje al aan het puberen of is het echt een klein jochie van binnen. Want als hij echt al een tiener is en weet wat hij wil heeft hijvast oprechte gevoelens voor je. Ik denk dat jullie vooral gewoon doormoetten gaan als je van elkaar houdt is dat zo. Klaar. Wat sex betreft ga zo ver als hij eil gaan en houdt de grenzen duidelijk als hij iets niet wil doe je het niet.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ken de situatie niet maar dit klinkt meer alsof jullie gewoon gespannen en een beetje opgewonden van elkaar raken. Gezien de leeftijd van jouw broertje en het leeftijd verschil van 5 jaar is het misschien niet de beste optie om dit door te zetten en dan komt er ook nog bij kijken dat jullie stiefbroertjes zijn/worden. Een beetje spelen kan geen kwaad maar of je dit wil voortzetten in een 'relatie' is misschien niet het beste idee.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten