Skip to content
10 reacties
1990 weergaves

gevoelige tepels

Ik vind het lekker als mijn vriend aan mijn tepels voelt , sabbelt en er een beetje in knijpt. Ik vraag me af of jongens dat bij zichzelf ook lekker vinden. Van mijn vriend hoeft het niet. Hij vindt andere dingen veel lekkerder als ik die bij hem doe.

16 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik vind mijn eigen tepels niet erg bijzonder. Hoeven van mij niet aangeraakt te worden, want ik raak daar niet opgewonden van. Die van mijn vriendin zijn wel heel aantrekkelijk. Ze vindt het wel fijn als ik me daarmee opgeil.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan het begin van mijn puberteit waren mijn tepels wat gevoelig en kreeg ik zelfs een beetje borsten. Ik kreeg wel gewoon schaamhaar. Gelukkig verdwenen die borsten weer vanzelf. Ik zou ze anders hebben laten weghalen, maar dat was gelukkig niet nodig. Ik heb nu meestal harde tepels, maar die doen geen pijn en ik heb er geen last van.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 17 Grappig hoe je hierover hebt nagedacht ! Ik heb al veel partners gehad en gemerkt dat lang niet iedereen hetzelfde lekker vindt. Zelfs neuken niet!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 23. Van slagroomtaarten houd ik niet en die vind ik dus ook niet aantrekkelijk ! Wel aantrekkelijk mannentepels en borst. Niet functioneel zoals bij vrouwen, maar wel functioneel als lustobject.
    Je anus heeft een dubbelfunctie. Perineum is weer alleen nuttig om geil te worden. Testes en pik hebben weer een dubbelfunctie.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij worden ze erg hard als er in geknepen wordt. Wasknijpers ga ik proberen. Een beetje pijn vind ik wel lekker, maar wel met de nadruk op een beetje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijkgeil om een wasknijper soms op mijn tepels te plaatsen en ze er een paar minuutjes laten staan. Ze mogen wel niet te hard knijpen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik aftrek streel ik wel veel mijn borst, zo met de vingertoppen alleen en heel zachtjes. Dat is echt heel erg lekker. Maar mijn tepels doen mij niks. Mijn beste vriend en ik trekken veel samen en elkaar af en dan verwennen we elkaar ook met zo te strelen, maar ook als hij over mijn tepels komt doet me dat niks. Anderserom ook niet.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @19: misschien is de functie dan wel dat het aantrekkelijk is, net zoiets als de functie van een slagroomtaart ;-)

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ook bij mannen zijn de tepels sexueel gevoelig. Zelfs mannenborsten zijn dat. Ik vind het ook lekker als mijn vriend aan mijn navel voelt en erin zit met zijn tong.. Ook oksels en je perineum zijn seksueel geilmakend als ze betast worden. Of een man bij het aanraken van zijn tepels en bordt hetzelfde voelt als een vrouw weet ik niet.Een functie hebben mannentepels niet, net zo min als hun vaak wel aantrekkelijje bordtkas.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het ook heel lekker en supergeil als er iemand met mijn tepels speelt, erin knijpt of eraan likt.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten