Skip to content
5 reacties
3520 weergaves

massage

ik ben op kot in België en zie op verschillende plaatsen reklame voor massage. chinese taise enzo. iemand daar ervaring mee? ga je dan helemaal naakt? is dat betrouwbaar?

20 jaar
5 jaren geleden

5 Reacties

  • Beste 20 jarige, een massage heeft niets met seks te maken en is ook niet erotiserend en volgens mij ook niet zo bedoeld, je begrijpt me volkomen verkeerd.
    Het gaat om de massage en mijn masseuse heeft geen moeite of probleem met bloot/naakt, het bloot zijn tijdens de massage is prettig.
    Bloot of naakt zijn heeft niets met seks te maken zeker bij een massage niet tenzij je specifiek een seks massage wilt.
    Bij een massage wordt je aangeraakt, een massage is niet gericht op de erogene zones in je lijf maar op ontspanning door de spieren en het weefsel te masseren, soms maakt een masseuse ook gebruik van drukpunten, wat dat ook mag zijn? en soms besteed ze meer aandacht aan je organen.
    Dat je door afwisselend wat stevig of strelend aangeraakt wordt kan een ongewilde reactie veroorzaken zoals een erectie, mijn masseuse vindt dat geen probleem maar iemand die het niet waardeert zet je zo buiten.
    Jij wilt dat je penis ook gemasseerd wordt omdat je dat wel geil lijkt, geloof me dat doet een masseur of masseuse normaal gesproken niet en die zetten je buiten als je er om vraagt, wat jij wilt heeft niets met een massage te maken en ik spreek uit ervaring.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • hey dank je voor je heel uitvoerige toelichting over hoe de massage er bij jou aan toegaat. dat klinkt erg fijn! het is dus niet sexueel, maar toch wel erotiserend als ik het zo lees. ik zoek dus zeker ook geen zuivere sex, maar ben niet rouwig om een erectie.
    zijn er jonges die ervaring hebben met prikkelende massages, al dan niet met sex?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga al twee jaar (om gezondheids- redenen)eens in de maand naar een masseuse bij mij in het dorp, het is een oudere vrouw denk 50-55 voor een ontspanning , ayurvedische of lomi lomi massage, bij alle drie masseert ze met warme olie.
    Na binnenkomst gaan we naar de massage ruimte en kleed ik mij helemaal uit (naakt dus) tijdens het uit en aankleden praten we vaak wat over hoe het met mij gaat, mede zodat zij weet waar mijn lichaam wat extra aandacht nodig heeft.
    Als ik op de massage tafel lig (eerst op mijn buik) dekt ze me af met heerlijk verwarmde handdoeken en bij lomi lomi alleen met een verwarmde hamamdoek waarna de massage begint en ze mij eerst aanraakt met de doeken nog op mijn huid.
    Ze verwijderd de handdoeken waar ze masseert dus bijvoorbeeld je boven lichaam en als ze je billen gelijk mee masseert slat ze de handdoek op je betreffende bil gedeeltelijk om, gaat ze naar je benen dekt ze eerst mijn rug weer af en verwijderd dan de handdoek van mijn benen, dan lig ik dus wel bet blote benen en billen.
    Dan komt het moment van omdraaien, ze pakt de handdoek van mijn rug en houdt deze omhoog als scherm zodat ik om kan draaien, vervolgens dekt ze met weer verwarmde handdoeken mijn lichaam af.
    als ze met olie gaat masseren gaat de handdoek er af en de handdoek op mijn benen net zo ver naar beneden dat mijn intieme delen nog net bedekt zijn, na massage van mijn bovenlijf legt ze daar weer een handdoek op en haalt de handdoek van mijn benen, het is dan net hoe de massage gaat maar meestal vouwt ze de rand van de handdoek in mijn lies zo dat mijn geslacht nog net bedekt is en masseert mijn benen die ze daarna weer afdekt.
    Dus ik ben naakt maar afgedekt met handdoeken en ze doet respectvol haar massage werk.
    Bij de lomi lomi gaat het anders ze begint vrijwel hetzelfde door met haar handen over de doek te wrijven, maar omdat dit een van Hawaï afkomstige massage is en min of meer dansend wordt uitgevoerd kun je niet afgedekt blijven, ze vouwt dan dus de doek op en legt deze opgevouwen over mijn bilnaad of dekt mijn geslachtsdeel er mee af, dat laatste is altijd een wat spannende handeling omdat ze wel is waar met de doek er tussen dan wel mijn geslacht aanraakt, ze legt dan ook je benen licht gespreid(voeten buiten de tafel) en tilt en buigt een voor een je benen op om daar een draaiende beweging mee te maken, die opgevouwen doek blijft dan niet zitten en die legt ze dus een paar keer weer terug.
    Ik ben naturist dus bloot gewend en heb na een paar keer gezegd dat ze die doek best helemaal weg mag laten tenzij ze zelf moeite heeft met een blote cliënt, dat had ze niet en dus lig ik nu tijdens de massage naakt op de tafel, ze begint nog steeds met de doek maar als ze met de olie beging trekt ze deze langzaam over mijn voeten van mij af wat een heel prettig gevoel is.
    Ze is beslist een heel fijne masseuse en raakt soms bij massage van de binnenzijde dijbeen mijn geslacht aan ( hoor ik sorry) en een keer voelde ik een erectie komen(zei ik sorry) geeft niet zegt ze en verder is het gewoon een massage en geen enkele bedoeling of intentie tot seks.
    Het gaat mij om massage als ik seks wil ga ik naar een hoertje of zo, je zult best massage huizen hebben waar je een seks massage kunt krijgen maar dat weet ik dus niet.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind de gedachte van gemasseerd te worden door een vreemde persoon welk opwindend. ben al een paar keer willen binnen gaan in zo'n massagesalon, maar daar doen wel wat wilde verhalen de ronde. ik zoek geen sexkontakt of penetratie maar denk wel dat het geil zou zijn om ook mn pik te laten masseren. betrouwbaar is gewoon: heb je het wat in de hand? ik wil bvb niet neuken ofzo.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat verwacht jij van een massage, waarom wil je massage? Je post hier je vraag onder de rubriek 'Seks enzo'......
    En je vraag 'is dat betrouwbaar', wat bedoel je daarmee? Waar ben je mogelijk bang voor, wat zou er dan kunnen gebeuren?
    Dus; ben eerst maar eens wat duidelijker in je vraagstelling.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten