Skip to content
14 reacties
1354 weergaves

Scheren of laten staan?

Ik twijfel om mijn schaamhaar te scheren, laten jullie dit staan?

15 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik scheer ook alles glad, penis en ballen, ziet er mooier uit

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik laat alles staan. Vind het wel goed zo.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer alles kaal beneden. Boven mn lul, ballen, en alles eromheen. Voelt heerlijk glad. Ik gebruik geen wegwerpmesjes, gewoon goede van Gilette, wel prijzig overigens.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer mijn hele lichaam, dus penis en ballen, maar ook benen en billen ook mijn borsthaar scheer ik helemaal weg en mij moeder scheert de haren op mijn rug, de haren op mijn onderarmen laat ik wel zitten.
    Het is helemaal niet zo veel werk om het bij te houden ik scheer het twee tot drie keer per week.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ben al vanaf 16 jaar mijn ballen en schaamstreek glad aan het scheren, nu doe ik sinds kort alleen nog mijn ballen en beetje haar op mijn pik scheren. Mijn vriendin scheert alleen tot de bikini lijn. lekker krullend schaamhaar is wel mannelijker. 

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal mee eens dat je toch minimaal de zak moet scheren, een behaarde zak is inderdaad niks.

    Als ik verder op dit forum kijk lijkt het wel of er steeds meer meiden zijn die niet scheren. Ook bij meiden gaat de trend weer de andere kant op. Ik ben het met je eens dat kaal befvriendelijker is, maar dat lijkt de meeste meiden niet zoveel uit te maken. Mijn vriendin van 22 in ieder geval niet, die laat ook gewoon alles staan.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet scheren behalve je zak. Een behaarde zak ziet er niet uit. Meiden moeten wel blijven scheren. Bij hun is glad wel mooi en ook befvriendelijker.

    18 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik scheer alles altijd helemaal kaal,ik heb een kale piemel en balzak,dat vind ik een prettig gevoel en je piemel lijkt dan groter.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik pas schaamhaar begon te krijgen, zo aan 13 jaar, epileerde ik de haartjes omdat ik die enkele haartjes vies vond.

    Maar na zo een half jaar deed ik dit niet meer.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe wat je zelf fijn vindt. Ik liet het vroeger ook staan, maar nu scheer ik het. Dat is heus niet gay.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik hield het eerst altijd weg, maar sinds een jaar laat ik het gewoon weer staan. Zoals jongen21 al zegt is het weer terug in de mode en ik vind een bos haar om m'n lul mooier dan kaal.

    Het is daarentegen ook een stuk makkelijker om het niet te scheren, hoef je je ook helemaal niet om te schamen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Puur natuur is weer helemaal terug van weggeweest. Alles laten groeien zoals het groeit. Zoveel mannelijker. Hooguit wat trimmen bij te sterke haargroei. Zeker niet kaal scheren want dan loop je er bij als een geschoren gay queen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Het beetje wat ik heb scheer ik weg omdat ik het echt niet mooi vind. Toen ik het pas had liet ik het staan maar als ik aan het aftrekken was vond ik het echt niet leuk om dan telkens tegen dat haar te stoten. Bij het douchen na LO gezien dat twee jongens dat weg scheerden en toen tegen mama gezegd dat ik dat ook wou doen. Ze heeft toen van die wegwerpscheermesjes gekocht. Voelt erg veel beter nu met het aftrekken en het is ook vele mooier en zachter en gladder. Mijn broertje van dertien stoeft hier dat hij nog perfect glad is en ik ben dan ook een beetje jaloers op hem. mijn beste vriend heeft meer schaamhaar als gelijk als ik maar scheert het ook allemaal weg.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik laat het altijd staan, ik sheer het dus nooit.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten