Skip to content
14 reacties
1532 weergaves

Homo?

Hey allemaal, ik was laast in een openbare wc in een winkel en was aan het plassen bij zon staande wc. Er kwam een jonger jongetje naast mij staan en ik kreeg een stijve. Betekend het dat ik gay ben?

14 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • @ TS
    Als je piemel stijf wordt is dat een onwillekeurige reflex. In jouw situatie was je misschien verrast, toen die jongen naast jou kwam staan. Misschien was je bang dat hij ernaar zou kijken. Dat gebeurt soms ook. Die gedachte alleen al kan jou een stijve bezorgen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou ja : 'netjes'. Hopelijk was dat geen pastoor tijdens de biecht. Intussen weten we wel beter. Ik heb nooit dat advies gekregen en op de leeftijd van 13 à 15 dus wel veel gekeken, telkens wanneer dat kon : in de urinoirs op school of als iemand van mijn vriendjes moest plassen in de natuur. Ik heb geen broers of zusters en op die manier kon ik beter vergelijken. Maar alles gebeurde wel heel discreet. En ik ben er niet gay door geworden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mij is geleerd dat het niet netjes is om te kijken dus eigenlijk heb ik dat ook nooit gedaan. Ik weet verder niet waarom maar ik heb wel moeite met plassen als er andere mensen bij zijn dus als de optie er is ga ik het liefst in een wc hokje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 13 : zou je het willen ? En kijk je zelf ook nooit ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit gehad dat ik rustig stond te plassen op een sta toilet dan een jongen naast me stond en naar me piemel keek! 

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het wel geil om bij zo een toilet een piemel te zien maar vind het lastig als ik dan een stijve krijg want het plassen gaat dan heel moeilijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vindt het juist fijn om naar zo'n sta toilet te gaan. Ik krijg dan ook een stijfe piemel. Ik kijk dan ook naar de piemel van een andere jongen. Wel stiekem. Ik raak daar opgewonden van.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @ TS

    Ik denk eerder, dat een piemel een soort van eigen wil heeft. Men zegt soms ook dat hij nooit liegt. Dat heeft dan niks met homo-zijn te maken. Ik heb het ook al meegemaakt in een openbaar urinoir vorige zomer, dat er een jongen van 13-14 naast mij kwam staan, die ongegeneerd naar mijn piemel keek, waardoor ik ook een stijve kreeg, toen ik dit merkte. Alsof mijn piemel wou zeggen : ' Kom jongen, neem hem vast en trek hem af '.
    Natuurlijk durfde die jongen dat niet en heb ik het hem ook niet gevraagd. Maar ik heb wel gemerkt, dat hij ook een stijve kreeg. En dus dacht zijn piemel blijkbaar hetzelfde.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen probleem. Veel mannen hebben seks met elkaar al wordt daar niet openlijk over gepraat. Seks met je vrouw kan overigens ook heel lekker zijn en is natuurlijk al lang niet meer uitsluitend gericht op de noodzakelijke voortplanting.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • volgens sommige statistieken zou 80% van de mannen/jongens biseksuele gevoelens hebben, maar wanneer die gelegenheid zich niet voordoet dat je seks doet met een jongen/man kun je dit niet weten en heb je daar ook dan geen verlangen naar en blijft dar in je onderbewustzijn Daarom dat bij de pubers zoveel jongens zich aangetrokken voelen tot elkaar en seks met elkaar willen hebben Jammer dat daar nog veel schaamte en taboe op bestaat en de meeste jongens zich niet kunnen uitleven met een vriendje De Grieken hadden het wel begrepen en hun leuze was : "seks met een vrouw om kinderen te krijgen, seks met een jongen voor plezier" Helaas de godsdiensten hebben daar fel op gereageerd en seks was 'de moeder van alle zonden" wat totaal normaal was, werd in de kiem gesmoord en het leven werd lijden ipv genieten !
    Zijn die tijden nu veel veranderd ????

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Iets dergelijks als bij TS is mij ook ooit overkomen. Op mijn 16 was ik samen met mijn ouders met de auto op reis naar Oostenrijk. In Duitsland hielden wij op een van de autostrades halt aan een tankstation. Ik moest dringend plassen en begaf mij naar de urinoirs. Daar waren geen tussenschotten voorzien zoals bij ons op school. Terwijl ik bezig was, kwam er een jongen binnen van 13-14, denk ik, die op enkele meters van mij vandaan ging staan. Ik merkte al meteen dat hij ongegeneerd naar mijn piemel keek, die ik zoveel mogelijk afschermde met mijn handen. Maar terwijl hij bleef kijken, voelde ik mij zenuwachtig en ook wel opgewonden. En toen werd ik gewaar dat ik een stijve kreeg, en dat het steeds moeilijker werd die voor de blikken van de jongen te verbergen. Tenslotte gaf ik het op en dacht ok, als je zo graag kijkt ... en ik trok mijn handen weg, zodat hij hem nu volledig en helemaal stijf te zien kreeg. De jongen bleef nog even met open mond staan kijken en rende dan weg. Ik ben nochtans niet gay, maar 's avonds in bed heb ik mij wel afgetrokken, terwijl in aan dit voorval terugdacht.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan je altijd afvragen waarom je toen een stijve kreeg. Maar daaruit besluiten dat je dan misschien gay bent is een brug te ver. Was er een concrete aanleiding ? Bijv. keek die jongen naar jouw piemel of jij naar de zijne ? Dat kan al voldoende zijn.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Neen hoor, op school heb ik het ook moeilijk om aan de sta-toiletten te gaan omdat ik dan altijd een erge stijve krijg als er iemand naast mij komt staat. En dan gaat plassen niet meer.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • welnee, veel jongens hebben dat

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten