Skip to content
15 reacties
508 weergaves

Hetzelfde gevoel??

Hallo ik zit met iets dat ik graag wil weten. Is het gevoel van klaar komen met sperma hetzelfde als zonder sperma? Wie weet dit

12 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • jongen 12 : je hoeft niet bang te zijn om binnenkort klaar te komen door sperma spuiten
    Dat is helemaal niet erg en sommigen overdrijven wel met dit gevoel*Ik heb al van 8 jaar gemasturbeerd,met droog klaar komen en op 13 jarige leeftijd heb ik voor het, eerst sperma gespoten : dat was natuurlijk héél lekker en ik was niet verwonderd, want een oudere buurjongen van 18, met iwie ik vaak samen masturbeerde, had me dit al getoond en zelf mocht ik hem ook aftrekken tot hij kwam Dus jelemaal niets aan de hand, je gaat niet flauwvalen , maar wel een zeer lekker gevoel krijgen in je piemel en je gaat denken dat je moet plassen, maar dat is niet zo, want plots komt er wat wit spul uit je pisgaatje en dat is dan die sperma die je hebt en die elke keer weer meer gaat worden Dus jongen 12 , niet bang zijn om af te trekken, het is alleen maar héél lekker en zeker blijven doen !!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik begon met mijn 11de af te trekken, natuurlijk droog gekomen, tot mijn 14de. Ik persoonlijk vond de eerste droge orgasmen veel heftiger dan de latere met sperma: moets er altijd bij liggen, of me ergens goed aan vasthouden, want ik had spiertrekkingen in mijn hele lichaam, tot in mijn tenen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Klaarkomen met sperma is niet te vergelijken met komen zonder sperma wat mij betreft. Deed het in het begin (zonder sperma) ook maar 1 of 2 keer in de week. Zodra ik sperma kreeg ging dat meteen naar 2 keer per dag. 😅Het wordt dus alleen maar beter. 👍

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Fantastisch jongen van 13. Het wordt nog veel beter als je een paar jaar ouder bent. Echt neuken is nog beter !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb vijf maanden afgetrokken zonder sperma en het klaarkomen was heel erg leuk. Sinds de kerstvakantie heb ik sperma en de eerste keer klaarkomen met sperma was enorm erg fel een gevoel. Ik voelde me helemaal slap na dat ik klaargekomen was en ik denk dat het gelukkig is dat ik op mijn bed lag. Maar klaarkomen met sperma is echt heel erg veel beter als klaarkomen zonder sperma, echt heel erg veel beter. Mijn broer zijn eerste keer stond die recht in de badkamer en hij zegt dat hij zich gelukkig aan de pompebak kon vasthouden anders was hij omver gevallen van het gevoel.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik moest toch tien minuutjes uithijgen op een krukje in de badkamer. Meteen daarna gingen we aan tafel en ik had nog een vuurrode kop en ik trilde nog zo hevig dat ik met mijn bestek kletterde in mijn bord. Dan maar gezegd dat ik me grieperig voelde...

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Echt klaarkomen kon ik pas toen ik sperma ging spuiten. Van droog rukken ben ik nooit enthousiast geweest. Ik vond er niets aan en het deed zelfs een beetje pijn als je er lang mee door ging.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het voelt anders dan dat je klaar komt zonder sperma. Maar het gevoel is bij iedereen verschillend. Bij sommige is het heel heftig en bij anderen is het (gewoon) maar ook wel lekker.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb helaas nog geen sperma maar als ik nu klaarkom dan geniet ik al flink. Als het nog heftiger word lijkt me alleen maar beter toch. Het al heus wel geen pijn doen of dat je flauwvalt hihi

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier maar ik vind zonder sperma al best heftig doet de eerste keer met pijn of kan ik bewusteloos worden ofzo? als ik wel sperma krijg hoe kan ik dat dan het beste doen? Als het echt zo heftig is durf ik het denk ik niet meer

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd veel heftiger maar ook veel lekkerder

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee,dat is niet hetzelfde gevoel. Met sperma is totaal anders. Zonder sperma stelt niets voor

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • klopt. met sperma klaarkomen is veel intenser

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Vanaf mijn twaaf-dertien jaar ben ik een paar keer klaargekomen met droge schokken in mijn piemel. Dat was heftig.

    Maar toen ik veertien werd ben ik met sperma klaargekomen terwijl ik in de badkamer was.
    Zoal de jongen hierboevn zegt het was veel heviger, ik moest tegen de muur aanleunen om niet om te vallen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ooohh nee, man. Met is duizend maal heftiger. Ik herinner me die eerste keer nog. Mindblowing ervaring en ook best wel een beetje paniek.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten