Skip to content
5 reacties
351 weergaves

Homo bi of hetero

Dag jongens van dit forum, nu heb ik toch wel een vraagje. Heel veel jongens op dit forum zeggen dat ze homo of bi zijn en sommige zeggen het niet direct maar daar merk je het aan alles. Maar wat ik gek vind op school of bij de sportvereniging of in mijn vriendengroep ken ik geen een homo. Dus laat van je horen in de reacties en zeg wat jij bent of denkt te zijn homo, bi of hetero. Voor de duidelijkheid ik hen NIKS tegen homo's of bi's het viel me gewoon op.

17 jaar
5 jaren geleden

5 Reacties

  • heel wat jongens/mannen zijn homo maar weten dat niet : ze hebben nooit met een jongen of man seks gehad , - ook niet als kind- en kennen dus dit genoegen niet Het is ook zo met groenten en fruit : heel wat mensen houden niet van dit soort fruit of groente omdat ze het nooit geproefd hebben, mar als ze eenmaal de smaak hebben gehad ervan, dan lusten ze het wel, zo ook dus wat seksbeleving betreft, als ze het nooit hebt gedaan, met iemand van hetzelfde geslacht, kennen ze het genoegen niet ervan en bliven ze maar zoals de meesten, hetero, omdat dat zo is en zo hoort en hun leven lang zijn deze mensen ongelukkig en kunnen hun diepste verlangens niet uitleven , ook al mdat ze er geen weet van hebben en toch diep in hun onderbewustzijn iets hebben die ze niet kunnen plaatsen ...   Gelukkig is homo of bi zijn nu niet meer zo'n taboe, maar het blijft toch bij heel wat mensen niet aanvaardbaar omdat het in hun ogen verkeerd is ! De godsdiensten hebben er dan ook nog een schepje bovenop gedaan , zodat diep gelovige mensen die geaardheid als zeer zondig beschouwen en dit voor hen niet bespreekbaar is !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk niet dat een jongen die wel eens wat met een vriend "gespeeld " heeft homo is, maar als je dat vaak doet en ermee doorgaat als je al bij een meisje naar binnen bent geweest, ben je dat volgens mij wel.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 17 TS: als jongens met jongens spelen zijn ze dan volgens jou sowieso homo? Ook als het maar gewoon voor het plezier is of om wat uit te proberen?

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben homo, mijn broer niet. Op de zwemvereniging waren we vrijdag nog met geen homo's, Ik vandaag bij het zwemteam uit de kast gekomen dus al een homo en mijn beste vriend op wie ik verliefd geworden was een hele tijd geleden is ook homo heeft hij dezemiddag bij zijn thuis gezegd. Dus zijn we al met twee in een vereniging van 36 zwemmers en in een team van acht jongens van twaalf tot 16 jaar. Op school zegt niemand het maar ge weet van sommige jongens toch dat ze het zijn. Ik ben niet blij om homo te zijn echt niet maar ik ben het. En dat uit de kast komen helpt echt om het tegen uzelf te zeggen dat ge het zijt zodat ge het ook van uw eigens aanvaard.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Toch niet zo gek als jij denkt, want alles wat op dit forum wordt medegedeeld is 'anoniem'. Opvallend is wel, dat niemand zichzelf hetero gaat noemen, tenzij om te ontkennen dat hij homo is. Maar om op je vraag te antwoorden : ik ben dus hetero en dat is voor mij ook nooit een punt geweest ondanks bepaalde spelletjes met een andere jongen in mijn kindertijd.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten