Skip to content
33 reacties
10091 weergaves

Rukken op je 14de

Hallo iedereen, Ik ruk elke dag en vindt dit super lekker, Toen dit onderwerp in de klas tussen de jongens te sprake kwam zei niemand dat hij rukte, dus ik dacht dat ik heel raar was. Klopt dit of rukken de meeste of deze leeftijd?

14 jaar
5 jaren geleden

33 Reacties

  • De meeste jongens trekken zich wel af op jouw leeftijd, al beginnen sommigen er misschien wat later mee. Het is in ieder geval niet raar dat je het doet.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Het Guys is sws niets verkeerd om af te trekken Dat kn j op elk leeftijd doen. Dat doen zelf mannen die getrouwd zijn vinden mastuberen juist lekker. Ik trek me ook af sinds ik niet wist wat t was. In het begin kwam een vloeistof die heel dun was en zo een keertje wat dikkere vloeistof en plots een keertje een grote dikke lading tot op mijn gezicht. Toevallig rukte ik die dag voor t slapen gaan op bed en zo toevallig was ik knetter geil. Had namelijk een knappe gozer gezien die dag op straat en fantaseerde op hem. Dacht nou wat the f.... is dit. Heb daarna ook wat geslikt en de rest ff geveegd met mijn pyjama broek. En was mijn beste nacht Heerlijk geslapen en daarna tot heden masturbeer ik elke dag.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Terwijl ik het vroeger op mijn 14 zelf elke dag deed, stond ik er nooit bij stil, dat anderen het ook deden. Dat besef was er niet ; anders had ik er misschien wel van geprofiteerd door een jongen die mij beviel er op aan te spreken. Dan zou ik iets gezegd hebben als : ' Doe jij het ook elke dag zoals ik ? Ik heb die van jou al eens gezien in de urinoirs. Dus zou ik het ook eens graag bij jou doen. Dat schijnt veel lekkerder te zijn ! '

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen wij in de 3e zaten, toen waren we 14, wel es over gehad in de klas. Twee jongens zeiden van niet, maar de rest (10 jongens) gaven gewoon toe dat ze zich aftrokken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 14 hierboven Heb je dan geen vriendjes die bij jou thuis mogen komen ? Kijk ook eens rond in jouw klas, of in een sportclub of jeugdbeweging. Er zijn jongens genoeg die hetzelfde willen, maar bijv. niet weten dat jij het wil. Stel ook vragen zoals : 'een jongen heeft mij gevraagd om samen af te trekken ... wat vind jij daarvan ? Zou jij dat doen?' Dan weet je ineens of hij geïnteresseerd is en dan kan jij hem zeggen : ' Met jou zou ik het wel willen doen '.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wil graag samen aftrekken met iemand van mijn leeftijd niet hoger btw maar ik vind nooit iemand heeft iemand tips of iets ?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, Ik trek ook elke dag af en dat is niet raar als jij dat ook doet.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Elke jongen van 14 rukt, wij bespraken dst gewoon in de klas

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zei het op die leeftijd ook niet tegen klasgenoten hoor. Zelfs niet tegen vrienden. Totdat een vriend bij de tekenles een keer tegen me zei over een klodder witte verf: dat lijkt wel sperma! Waarop ik bloedserieus reageerde: nee joh dat is wat dikker. Dus hij lachen en hij vroeg: hoe weet jij dat...? Ik helemaal rood geworden haha. Maar sindsdien konden we er met vrienden gewoon over praten

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Sowieso doen al meer jongens dat. Ik had altijd het idee dat jongens er juist heel open over praatten. Rond die leeftijd, een paar jaar geleden dus, pikte ik weleens gesprekken van jongens uit mijn klas op over masturberen, blijkbaar gaat het niet bij alle jongens zo. Ik ben een meisje en ik heb het er ook weleens met vriendinnen over gehad. Masturberen is heel normaal, bijna iedereen doet het. Ik geloof dat ik 12 was, maar ik weet het niet meer zo precies. Lekker rukken, man, geniet ervan.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe deed jij het dan J18? Ik vraag me nl. af of ik het wel goed doe. Ik durf het mn broertje niet te vragen maar weet van mn moeder dat hij al wel kan spuiten.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik rukte ook al op die leeftijd, misschien niet op dezelfde manier als nu, maar toch al wel hoor. Mijn vrienden deden dat toen ook al

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik rukte mezelf al toen ik nog niet wist wat het was.
    Ik speelde voordat ik ging slapen altijd met mn piemeltje en dat bleek masturberen te zijn. Doe het nog steeds bijna elke dag.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik trek nu al af en er komt ook sperma uit

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • ken jij dat niet jongen 12 jaar allee je plast toch met je lul he dient niet alleen om te plassen maar ook om je aftrekken he en las je homo bent laat je u aftrekken door een jongen ben je voor de meisjes die kunnen je ook aftrekken en die hebben vanvoor een kutje daar moet je dan u plasser in steken he

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan 12 jaar zal die nog geen sperma spuiten !!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Rukken is aftrekken, masturberen, met je lul spelen tot hij stijf wordt en dan sperma spuiten

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • wat is rukken het klink heel fijn.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik 13j was (2e middelbaar) had ik een vriend van 14j. Op dat moment deed ik dat nog niet dus schoof ik de vraag door: Trek jij af?
    Toen antwoorde hij altijd: alle jongens doen het wat dus een ja was. Van nog 3 andere vrienden weet ik dat ze het deden.
    2 mdn voor ik 14 werd ben ik ook begonnen met aftrekken en van nog een 2 andere vrienden weet ik dat ze het ook deden

    Dus bijna alle 14 jarigen trekken zich af maar ze waren gewoon bang om het toe te geven voor de hele klas denk ik.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @ TS Terwijl ik het zelf op jouw leeftijd ook elke avond in bed deed, terwijl ik aan andere jongens dacht ( ben wel geen homo ), heb ik er nooit andere jongens in mijn klas over horen praten. Ik dacht er ook niet over na of mijn klasgenoten het ook deden. Bij sommigen van hen had ik dan wel willen toekijken of zelfs helpen.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten