Skip to content
29 reacties
5171 weergaves

Samen zwemmen

Vorig jaar heb ik met een vriend afgesproken dat we dit jaar samen wekelijks zouden gaan zwemmen (baantjes trekken). Zaterdag gaan we voor het eerst, alleen ik zit nog met een paar dingen. 1. Het zwembad bij ons in het dorp heeft niet al teveel kleedhokjes. Moeten we dan samen in een hokje of apart? 2. Als we samen gaan, moet ik dan zorgen dat hij mijn piemel niet ziet (handdoek omslaan of met mijn rug naar hem toe gaan staan) of maakt het niet uit dat hij mijn piemel dan ziet? 3. Wat voor zwembroek moet ik aan? Ik heb zowel een zwemboxer als een zwemshort. Ik draag het liefst een zwemboxer, maar ben bang dat hij me gaat uitlachen ofzo.

15 jaar
5 jaren geleden

29 Reacties

  • Waarom zoud ge daarvoor homo zijn? Mijn beste vriend grapte eens ofdat ik sneller kon zwemmen door de X-Wings op mijn speedo, dus hebben we eens gewisseld gehad en die X-Wings konden inderdaad wel eens zorgen dat ik sneller was, want die wedstrijd heb ik dik van hem verloren.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Vaag @j16, ik ken niemand die een 2e zwemslip bij zich heeft met zwemmen!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 tuurlijk ben je geen gay is mij ook wel eens overkomen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraagje,verleden week gingen we naar het zwembad.....ben ik mijn zwemslip vergeten,heb ik er een aangetrokken van Mn beste vriend,hij vond het geenbprobleem om er mij eentje te lenen,eigenlijk vond ik dit wel lekker,een slop aantrekken die hij ook al eens aangedaan heeft....ben ik nu gay,heeft dit nog iemand al gedaan?,we zijn allebei 16 en klasgenoten

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • als we gaan zwemmen met school is dat altijd omkleden in een gemeen schappelijke kleedkamer niets mis mee , en daar boven we zien van elkaar wie geschoren of getrimd is .
    Niemand kaakt er probleem van . En van soort zwembroek
    mogen we kiezen : zwemslip of boxer ik draag altijd een jammer van speedo(ben dat gewoon omdat ik ook slyding broeken draag bij het voetbal)leraar zegt er niets van .
    zwemshorts zijn wel verboden omwille van hygiene!!(broekzakken) dus gewoon doen wat je(jullie)willen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ik was gisteren gaan zwemmen met 1 van mijn beste vrienden hij is ook 12 jaar na het zwemmen was het heel druk en vonden geen kotjes na 10 minuten kwam er 1 kotje vrij mijn maat ging er naar toe pakte zijn kleren en keek hij zij komen we zullen maar met 2 gaan ik zei ja das goed samen in kotje trokken we samen ons zwembroek uit hij zij amaai je hebt al wel een grote ik zei ja jij ook wel hij vroeg me trek jij wel is ik zei ja hoor en gij hij zei ja ik ook hij vroeg ook heb jij al zaad ik zei ja beetje en gij ja ik ook beetje voortaan gaan we we na altijd met 2 wil dat dan zeggen dat wij homo zijn nee toch jongen 16 zwijg dan gewoon he

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben naturist zolang ik me kan herinneren ik zie dus heel veel bloot van jong tot oud. En ja ik zie ook veel mooie jongens naakt, en ja daar kijk ik ook naar maar krijg daar geen stijve van

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 17: Ik krijg altijd een stijve als ik andere jongens in hun blootje zie en ik vind het plezant om samen met andere jongens in ons blootje te zijn, maar ik heb echt geen goesting om met een jongen te trouwen maar wel met een meisje. Mijn piemel bij een jongen achterin steken lijkt me wel het meest onsmakelijke wat er is en als ik die ergens in wil steken dan is het wel om met een meisje samen te zijn. Gisteren zette een jongen van 18 een hele mooi verwoording neer op dit forum. Dus ik krijg altijd een stijve als ik in mijn blootje met andere jongens ben, maar daarom zijn jongens die dat krijgen nog niet gay.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @j17, Dat hoeft dus NIET! Ik begrijp echt niet waarom dit altijd zo onduidelijk is. Kijk, als je bij het zien van jongens altijd een harde krijgt dan ZOU je gay- of bi KUNNEN zijn, maar dat hoeft dus niet! De kans DAT je het bent is enkel wat groter. Als je elkaar fapt dan hoef je toch ook niet gay te zijn? (al vinden velen dat gay) Ik ken zat jongens die elkaar fappen maar 'gewoon' hetero zijn.
    Als je als jongen ook nog 'es verliefd op een andere jongens kan worden- en je krijgt bij het zien van jongens vaak een harde, ja dan wordt het eens tijd om te gaan nadenken wat je geaardheid is. ZO simpel is het. Hoe ik dit weet? Omdat ik al vanaf mn 12e weet dat ik 100% gay ben. (ow ja; gay BEN je, en dat kan je niet worden, je kan het enkel ontdekken.)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j17, ik denk dat ik je reactie ff verkeerd heb gelezen omdat er denk ik, in je eerste zin, een vraagteken mist. Maar mijn post is wel oke omdat er echt mega veel onduidelijkheid bestaat wanneer je gay of hetero bent.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je van het zien van naakte jongens altijd een stijve krijgt ben je gay Ik krijg ook wel eens een stijve onder de douche met andere jongens, maar dat heeft niet met hun te maken. Een jongen krijgt nu eenmaal een flink aantal erecties per dag. Dat kan ook als je toevallig onder de douche staat.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon lekker gaan zwemmen en omkleden in algemene kleedruimte of samen in hokje of apart. Wat is het probleem om elkaar naakt te zien eigenlijk ? Als je bang bent om een stijve te krijgen .... dit is heel normaal gebeurd mij ook wel regelmatig als ik met andere jongens naakt ben

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • zeg jongen 16 jaar wij gaan met school 1 keer per week zwemmen wij zitten allemaal samen wildt dat dan zeggen dat wij homo zijn?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ja sorry ik ben een meisje en zet een jongen das dus verkeerd

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • met 2 in een kotje mag toch zeker ik ben 14 jaar ga elke week met mijn vriendin van 13 jaar zwemmen wij gaan ook elke week samen in een kotje en wij zien mekaar speeltje ook wil dat dan zeggen dat wij lesbis zijn nee he want ik ben met haar broer en zij is met mijn broer en wij gaan altijd met 4 samen zwemmen wij gaan samen in een kotje en de 2 jongens gaan ook samen in een kotje en dat zijn geen homos want wij zijn alle twee al ontmaagd dus jongen 16 jaar je bent een zeveraar weet je wat het is ie diurft hem niet te laten zien

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mee eens @j12, wat @j16 zegt vind ik ook nergens op slaan. Hz zouden enkel gays samen een hokje delen? Gaat nergens over.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons op de zwemvereniging is dat geen probleem als we per twee gaan. Mijn beste vriend en ik gaan altijd per twee en we zijn alletwee voor de meisjes. Het is toch leuk om samen met uw beste vriend in uw blootje te zijn?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 dat is de grootste bullshit wat je zegt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Samen in een klein kleedhokje vind ik niets. Neem ieder een eigen hokje. Samen in een hokje doe je gewoon niet als je hetero bent. Als je homo bent kan je toch thuis doen waar je zin in hebt ? Bij mijn zwemvereniging zou het niet eens mogen en terecht !

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier, ik was deze post helemaal vergeten, maar kwam hem weer tegen toen ik op het forum keek. De eerste keer had ik zowel mijn zwemshort als zwemboxer ingepakt, zodat ik ik op het laatste moment nog kon kiezen wat ik aan zou trekken. Toen we bij de kleedhokjes stonden vroeg hij mij of ik er problemen mee had. Ik zei dat ik het niet erg vond, dus we zijn toen samen in een hokje gegaan. Ik wist nog niet helemaal zeker of ik wel of niet helemaal naakt moest gaan staan, dus wachtte ik af wat hij ging doen. Toen ik in mijn ondergoed stond had hij net zijn onderbroek uit gedaan. Ik heb toen ook gewoon mijn ondergoed uit gedaan. Toen ik mijn zwembroek wilde pakken had ik als eerste mijn zwemboxer te pakken. Ik heb die toen gewoon aangetrokken. Hij heeft hier verder niks over gezegd, zelf droeg hij een zwemshort. Ook na het zwemmen hebben we samen omgekleed. De keren erop zijn we steeds samen in een hokje gegaan. De 2de keer deed hij na het zwemmen ineens zijn voorhuid naar achteren. Ik vroeg hem waarom hij dat deed en hij zei dat hij dat altijd heeft gedaan. Ik heb het toen ook gedaan en nu doen we dat elke week

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten