Skip to content
9 reacties
3915 weergaves

Aan een jongen vragen om zijn piemel te laten zien

Ik wil graag van iemand zijn piemel zien! Maar ik weet niet hoe ik het aan moet pakken om te vragen of ik hem mag zien! Ik heb vroeger met diegene in de klas gezeten en toen met het douchen met gym gezien, maar ik zou hem nu 6 jaar later nog een keer willen zien!

Hebben jullie tips?
Alvast bedankt!

15 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Ja, zoals hierboven gesteld, wil je zijn piemel enkel zien of wil je er ook iets mee doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nog een tip, waar ikzelf destijds spijtig genoeg niet aan gedacht heb. In het laatste jaar van de lagere school zat ik op de laatste rij naast een jongen die er wat meisjesachtig uitzag. En ik plaagde hem dus graag. Nadien gingen wij beiden naar een andere richting : hij wiskunde en ik talen. Op mijn 14 kreeg ik het idee, de piemel van een aantal jongens te bekijken in de urinoirs op school. En zo stond ik daar op een dag naast hem. Hij stond uiterst links en kon, als hij naar links keek, over een muurtje naar de speelplaats kijken. De urinoirs zelf waren verdeeld in hokjes met tussenschotten, waar je gemakkelijk overheen kon kijken. Toen hij dus naar links keek, had ik voldoende tijd om zijn piemel te bekijken, die tot mijn verbazing vrij groot bleek te zijn.Ik vond het tevens de mooiste die ik ooit gezien heb en ik werd er geil van. Dat voorval heeft zich nog enkele malen herhaald zonder dat hij iets merkte. Als ik nu terug 15 was, zou ik naar hem toe gaan om te vragen of hij mij kon helpen met wiskunde en of hij mij nog kende. Dan, bij hem of mij thuis, had ik hem gezegd wat ik gezien had en of ik hem nog eens mocht zien, hopelijk een stijve dit keer. Ik wist al dat hij gemakkelijk bloosde. Dan had ik de kans gezien om iets meer met hem te doen, begrijp je. Dus schep voor jezelf de mogelijkheid, dat je met die jongen alleen kan zijn en stel dan je vraag.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo, TS ! Laat je verbeelding ook eens werken en durf wat meer initiatief nemen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier! Nog meer tips?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat je zou kunnen doen is samen gaan zwemmen (als het wat drukker is) en dan voorstellen om samen in een hokje te gaan (het is druk, scheelt zoeken, raak je mekaar niet kwijt). Wat je ook kan doen is samen logeren en dan zeggen "normaal slaap ik naakt, vind je het erg als ik dat nu ook doe" en "lijkt het jou ook niet wat om naakt te slapen" of als je al vaker samen gelogeerd hebt "ik las pas ergens dat naakt slapen goed voor je is, lijkt het je wat om dat samen uit te proberen". Ik heb met alle 3 ervaring en alleen die laatste kan misgaan (want ja, waarom zou je met je beste vriend naakt willen slapen). Je kan natuurlijk ook gewoon aan hem vragen of je zijn piemel mag zien, want vaak als je mekaar al eens naakt hebt gezien heb je er geen problemen mee om hem nog eens te laten zien (vind ik)

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS Waarom wil je zijn piemel eigenlijk nog eens zien ? Was hij dan zo speciaal destijds ?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij het omkleden na het zwemmen ging ik met mijn beste vriend in een omkleedhokje en mijn beste vriend vroeg mij of hij mijn piemel eens tegoei mocht zien, want bij het douchen had hij gezien dat die groter was als van hem maar ik ben dan ook een stuk groter als mijn beste vriend, zelfs bijna zo groot als mijn broer en die is een jaar ouder als mij. We hebben onze stijve piemels toen eens staan bekijken en vergelijken. Ik had er niks op tegen dat hij dat aan mij gevraagd heeft en ik vond het ook wel plezant om zo met mijn beste vriend te vergelijken.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga naast hem staan in de urinoirs op school en probeer hem dan te zien. Zo deed ik het vroeger ook.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is recent al aan de orde geweest. Zoek het even op en lees alle reacties nog eens door.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten