Skip to content
13 reacties
3105 weergaves

Andere gays ontmoeten

Heeft iemand hier ervaring met het ontmoeten van andere homo-jongeren? Ik heb hier nog al problemen mee...

15 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Jongen 20 Wat politieke correctheid heet is zoals je vermoedelijk ook in de media vernomen hebt gisteren doorbroken door protestante politici waaronder de toch ook onder niet gelovigen populaire leider van de SGP in de Tweede Kamer. Schokkend, maar het is niet anders. Blijf waar enigszins mogelijk daarom "in de kast"

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • woah leuk om effe te zien dat ik niet de enige ben. Ik heb juist hetzelde gevoel. Ik ben zelf ook best mannelijk en val ook op de mannelijke type. Jongens waar je niet aan ziet dat ze homo zijn vind ik leuk. Ik ben zelf ook nog niet uit de kast en ben niet van plan om in de nabije toekomst uit de kast te komen. Ik wil ook andere homos vinden maar ik weeet dat ik het zelf moeilijk maak door niet uit de kast te komen. Ik zit wel op datingapps enzo maar daar vind je alleen maar oudere. Ik wil namelijk jongens rond mijn leeftijd vinden. Het is wel moeilijk en jammer:/

    -@F

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @ts Je bent vast niet de enige in je omgeving, al zal niet elke homo jongen op je school er voor uit durven te komen, denk ik. Dat hoeft ook niet per se meteen, alles op z'n tijd. Je kunt het eerst ook alleen aan mensen vertellen die je echt vertrouwt, dan loop je er in ieder geval niet alleen mee rond en kun je er over praten met iemand anders. Wat de acceptatie van homo's betreft: laat je niet afschrikken. Er zijn helaas nog altijd mensen die homo's niet accepteren, dus wees wel op je hoede. Maar gelukkig zijn er ook veel mensen die homoseksualiteit wel accepteren en als gewoon beschouwen. Het laatste wat je wilt is dat je jezelf niet kunt zijn en een toneelstukje moet spelen om maar hetero te lijken, terwijl je dat gewoon niet bent. Andere jonge homo's kun je bijvoorbeeld ontmoeten bij Jong en Out en via het COC. In grotere steden heb je gaycafé's of gaydisco's waar ook veel jonge homo's komen. Veel succes!

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @j18 Ik vind je te negatief over acceptatie van homo's. Ik lees ook de verhalen in kranten over homo's die met geweld te maken krijgen: helaas gebeurt dat nog altijd... Maar er zijn gelukkig ook genoeg mensen die wel normaal met homoseksualiteit omgaan. Je moet als homo natuurlijk blijven opletten voor homohaters, maar het advies om dan maar in de kast te blijven vind ik niet goed. Daarmee doet iemand die van zichzelf weet dat ie homo is zichzelf tekort.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Blijf wel in de kast als je mannelijk genoeg bent en niet als homo herkenbaar bent. De werkelijkheid is dat bijna iedereen verbaal niets tegen homo's heeft en ze accepteert, maar als ze eerlijk zijn blijkt dat heel anders. Als het te dichtbij komt moeten ze er niets van hebben. Dit geldt echt niet alleen voor Marokkanen en Turken. Ook autochtone Nederlanders willen niet dat hun zonen nichten zijn of daar goed mee bevriend zijn. Homo's worden soms zelfs weggepest uit hun huis. Er zijn tig andere voorbeelden te geven waaruit blijkt dat acceptatie een dun vernislaagje is. Laat je niets wijsmaken !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben 17 en twijfel ook nog, geen ervaring, daarbij niemand ziet mij als homo, maar vind sommige jongens wel stoer, daarbij is het gek dat ik vooral op nog al dikke jongens val.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 21, ik ben de ts. Ik bedoel dat ik het gevoel heb dat ik de enige homo in mijn omgeving ben, en ik weet niet hoe ik anderen moet ontmoeten

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @ts Wat voor problemen heb je daarmee? En wat de bovenstaande verhalen betreft: dat herken ik goed. Ik val ook op mannelijke types. En geloof me, die zijn er heus wel. Het is een kwestie van goed uitkijken en ook een beetje geduld hebben. Maar blijf alsjeblieft niet in de kast, dat heb ik ook te lang gedaan. Het is echt bevrijdend om jezelf te kunnen zijn. En als homo ben je ook gewoon, dus schaam je vooral niet en kom uit die kast. Succes!

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen18, we hebben het er maar lastig mee... Ik hoop erg voor je dat je snel de ware vindt! @Jongen19, meisjes wijs ik inderdaad snel af, en ik herken de pijn die je genoemd hebt. Vroeger gaf ik meisjes altijd een kans maar stopte dan later abrupt omdat ik een relatie niet aankon. En dan werden ze heel verdrietig, dus dat wil ik ze nooit meer aandoen. Ik blijf nu eerlijk met mezelf. @Jongen23, wat een mooi verhaal. Ik hoop dat zoiets ook bij mij zal gebeuren, want ik hou het echt niet meer uit. Ik voel me echt alleen zo zonder vriendje. Ik kan mijn liefde zo nooit doorgeven...

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ik herken dit allemaal heel goed! het heeft bij mij geduurd tot vorig jaar.
    zit nu aan unif en bleef lange tijd in de kast. tot ik een medestudent ontmoette in de les met wie ik regelmatig afsprak om de notities te vergelijken. na meer dan één jaar ontboezemde hij mij dat hij dacht homo te zijn, maar dit niet kon outen. daarop volgende een lang intiem gesprek. we bleven maar praten, de hele nacht door en zijn dan (omdat het koud werd) onder mijn donsdeken gekropen en zijn beginnen knuffelen, kleren uit en lekker intiem geweest. nu zijn we één jaar samen en hebben ons samen geout. is heerlijk!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens 18 en 19 Meisjes herkennen jullie meestal niet als homo. Ik hoop dat jullie ze dan snel afwijzen en ze niet heel lang hun tijd aan jullie laten verspillen.Ik ken een meisje dat niet wist hoe het met haar vriend zat en daar heel veel verdriet van gehad heeft toen ze er uiteindelijk achter kwam.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen19 en daar sla je de spijker op zijn kop. Ik ben er zo een die niet op een homo lijkt maar wel op jongens valt. Puur omdat ik me niet kan identificeren met andere homo's en een zogezegd normaal leven wil blijf ik 'in de kast'. Toch merk ik dat ik dit ook steeds vaker niet meer wil.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb er ook erge problemen mee. Ik kan er gewoon geen ware tussen vinden... Ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen maar ik zoek specifiek homojongens die van zichzelf niet homo lijken. Of er zelf geen uitgelicht label van maken. Die zijn haast bijna niet te vinden omdat ze vaak in de kast blijven.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten