Skip to content
20 reacties
2201 weergaves

Wil mijn stijve piemel niet tonen

Ik ken al een paar jaar een jongen uit mijn buurt die soms komt spelen bij bij mij of ik bij hem en soms ook om zijn huiswerk te maken. Hij is ook jonger dan ik. Maar vorige week was hij weer bij mij en toen vroeg hij opeens of hij mijn piemel eens mocht zien. Toen kreeg ik een stijve en ik zei dat ik geen zin had. Als hij dat ziet wat kan ik dan zeggen. Bij een meisje zeg ik ok, maar bij een jongen ? Ik was wel opgewonden maar ik ben niet gay. En als hij dat ziet ben ik bang dat hij van alles wil doen en zo. En nu denk ik daar de hele tijd aan.

14 jaar
5 jaren geleden

20 Reacties

  • Nog eens TS hier. Nog eens bedankt voor de reacties, vooral van jongen 20. Zou samen met mijn vriendje zijn verhaal wel willen lezen hier. Dit weekend komt hij weer bij mij voor een toets. Als hij mijn piemel weer wil zien, zal hij eerst de zijne moeten laten zien. En dan zien we wel.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nieuwsgierigheid is heel normaal, maar daarvoor hoef je overal nog niet op in te gaan. Zelf zat ik ook met allerlei vragen en was of ben ik nieuwsgierig naar ervaring van anderen of van gedachten te wisselen.Heb hierdoor met eigenlijk helemaal niet veel moeite dus een vrienden kring opgebouwd.Iedereen denkt en is verschillend maar dit maakt het juist zo interessant.TS hoe is het gelopen met die jongen en heb je wat aan al die reactie's gehad.Jongen 20 zelf veel aan jou eerlijke verhaal van beleving gehad, herkenbaar.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Leeftijd, heb door chat/mails internet, contact gekregen met meerdere jongens, wisselen alles uit, leeftijd heel verschillend, van 17 tot 30, de meesten kennen elkaar persoonlijk door afspraak elders, ben ook uitgenodigd, ja, gekke opdrachten misschien soort traditie,gek,raar,maar spannend dus doe het maar, of is dit gek en niet normaal,je kunt je zelf van alles af vragen,wat wel en niet hoort.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 20 jij vind het dus kunnen, heb moeite met leeftijdsverschillen , maar meningen verschillen, alleen je zegt we hebben het nadien nog een tijdje gedaan, was het toen over, wilden zij of jij niet meer, en hoe is die vriendschap verlopen,definitief voorbij, relatie inmiddels, of zien jullie elkaar nog gewoon en praten nergens meer over.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • De ene mening is al wat meer gefundeerd dan de andere. ' And we agree to disagree '. Maar toen ik je eerdere reactie herlas, zag ik, dat er ook sprake is van een misverstand. Je had het o.a. over 'voorlichting'. Zo zie ik het dus absoluut niet. Ik denk ook niet, dat dat bij TS en zijn vriendje de bedoeling is. Destijds was ik de primus van mijn klas en helemaal niet met die zaken bezig ; en bovendien was ik eerder bedeesd en verlegen. Mijn vriendje was helemaal anders : niet zo goed op school, wel heel geïnteresseerd in die dingen, vroegrijp ook op dat vlak en helemààl niet verlegen. En tegengestelden trekken elkaar aan. Hij opende voor mij op zijn manier als het ware een nieuwe wereld en dat resulteerde in onschuldige seksuele spelletjes die eerder met lustgevoelens dan met voorlichting te maken hadden. Het gevoel ook dat wat wij deden misschien niet echt mocht, maar daarom des te aantrekkelijker was. Ik had hem gemakkelijk kunnen beletten, te doen wat hij deed die eerste keer, maar ik wilde juist wél dat hij het deed. Dat is dus inderdaad een persoonlijke keuze, maar ik zou die spelletjes tussen een jongen van 10 en een van 14 zeker niet dramatiseren, vooral niet wanneer de jongste het initiatief neemt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Discussie voeren hoeft ook niet jongen 20, anders wordt het welles en nietes en daar heeft niemand iets aan. Geef alleen mijn mening maar wie een andere mening heeft vind ik ook prima. Praat alleen voor mezelf, ik ben 17 maar zou het zelf niet willen met iemand van 14 ook al is dat ook een tiener, niet alleen vanwege de leeftijd maar ook met de ontwikkeling.Kwestie van keuze's maken dus.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 17, ik wil hierover geen discussie met je voeren. Maar wat ik zeg is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Op de leeftijd van 13-14 had ik ook twee vriendjes die 4 jaar jonger waren dan ikzelf. Wij kenden elkaar al enkele jaren en gingen zeer vertrouwelijk met elkaar om. Ze vonden mij allebei een 'mooie jongen'. Er zijn dan ook bepaalde dingen gebeurd, waarbij het initiatief enkel van hen uitging. Met de ene heb ik vooral gezoend, terwijl de andere mij op een dag bij hem thuis op bed wou betasten. Ik ging echter op mijn buik liggen, waarna hij echter bleef proberen om met zijn hand tussen mijn benen bij mijn kruis te komen. Dat lukte hem uiteindelijk ook, waarna hij mijn piemel begon te betasten. En ik liet het gebeuren, omdat ik het lekker vond. Ik ben toen na enige tijd zelfs klaargekomen. Nadien hebben wij het nog een tijdje bij elkaar gedaan. Dus TS moet maar zien in welke mate hij ermee omgaat ; maar ik vind het dus niet per se verkeerd.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 20 je zegt beiden zijn nog steeds kinderen, ja, maar er zit vooral bij kids wel een groot leeftijdsverschil. Evenals tussen tieners, een tiener van 14 kun je niet vergelijken met een tiener van 19, zo ook met deze jongens van 10 en 14.
    Dan ouders hoeven niet alles te weten, eens, maar wel eerlijk met elkaar omgaan,daarbij voorlichting is een ding voor de ouders en niet via een jongen die zelf niet weet hoe hij er mee aan moet, nogmaals jongen 14 niet doen,afkappen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb op school af en toe eens de piemel van enkele jongens uit mijn klas gezien. Ik vond dit ""tof"" want zo kon ik eens vergelijking. Meestal gebeurde dit tijdens het pissen bij sport. Ik vermoed dat zij dat niet weten.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Beiden zijn nog steeds kinderen, en kinderen willen spelen, ontdekken, avonturen beleven en experimenteren. Ze gaan al jaren met elkaar om. Daarom zie ik geen kwaad in het leren omgaan met o.a. seksuele gevoelens, zoals hier het geval is. Dat kan heel leuk zijn en ook spannend. En ouders hoeven niet alles te weten ; kinderen hebben ook recht op een privéleven. Dus, TS, wees niet bang, desgevallend je stijve piemel te tonen
    aan je vriendje. En als hij dan vragen stelt, dan kan je gerust zeggen, dat zoiets soms gebeurt zonder dat je het zelf echt wil.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet de keuze zelf maken, maar ik zou het wel doen. Ik zou gewoon mijn piemel laten zien, anders blijf je die vragen krijgen. Zolang hij er geen fotos van maakt, heeft hij nooit bewijzen. Dus hij kan jou er nooit mee confronteren, mocht het zo ver komen. Maar de keuze is aan jou natuurlijk

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet doen, dat joch is 10 en een kind nog,jij bent 14 ook jong maar toch begin pubertijd, dus in die zin een groot leeftijdsverschil.Als jij er op in gaat kan of kunnen hier door ongewenste situatie's ontstaan, denk als zijn ouders hier van horen,en ook al heeft hij je gevraagd of misschien wel uit gedaagd,hij denkt toch nog als een kind en zal jij de schuld krijgen, gewoon zeggen tegen hem dat hij niet zo brutaal mag zijn, en dat hij de leeftijd er nog niet voor heeft.Je laat je toch niet uitdagen door zo'n joch.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat kan er verkeerd gaan met een jongen van 10 ? Dat hij je piemel ook wil aanraken ? Dat blijft dan gewoon tussen jullie. Vraag hem wat hij wil weten of doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Tijdens het plassen lijkt mij echt niet plezant voor die jongen want dan ben je aan het plassen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo 'n jongen van 10 zal echt niet denken dat jij gay bent. Maar als je een stijve hebt kan je niet plassen, denk daaraan. En dan kan hij ook extra lang kijken. Jouw piemel zal wel heel wat groter zijn dan de zijne, zeker als hij stijf is.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Bedankt voor de reacties. Mijn vriendje is 10 jaar. En wat hij vroeg had ik niet verwacht. Maar ik denk dat hij het nog zal vragen. Ik denk nog na wat ik zal doen. Misschien laat ik hem zien als ik ga plassen ?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Als hij een goede vriend is dan gewoon doen. Ge zult zien dat dat best plezant is en niks om u over te schamen. Sporten niet meegerekend ben ik ook al naakt geweest met mijn beste vriend, en dat was echt plezant en het toont ook dat ge elkaar vertrouwt.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe oud is die jongen dan? Hij is gewoon nieuwsgierig naar andere piemels. misschien omdat hij niet op een sport zit en daar wat kan zien. Er is niks gay aan om te vergelijken met elkaar.
    Ik heb vroeger ook weleens met een buurjongen onze stijve vergeleken en nog wat meer gedaan bij elkaar. Dit vonden we gewoon normaal en noemden we expirementeren.
    Je werd opgewonden. dus denk erover na. Het verbeterd je vriendschap met hem.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bijna alle jongens hebben wel eens de lul van een vriend gezien. En vriend van mij wilde die van mij zien en liet me toen ook die van hem zien. We zijn zeker geen homo's maar het was best opwindend en dat was zichtbaar.Ik zou die kameraad gewoon even laten kijken. Niet meer dan dat als je niet wil. Je zal nog wel vaker bloot zijn met andere jongens. Daar is echt niets mis mee.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je was wel opgewonden dus eigelijk wou je het wel.
    Je lichaam wou het en je hoofd wou het niet.
    Zoiets is niet gay zijn hoor, das maar experimenteren. Niets mis mee. Ik zou het doen :)

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten