Skip to content
5 reacties
961 weergaves

Is dit raar of niet?

Ik zou heel graag mijn beste vriend naakt zien. Ik schaam me er een beetje voor. Is het raar dat ik dit wil? Zoniet, hoe pak ik het aan? P.S. Hij komt binnenkort logeren dus daar kan ik misschien mij kans grijpen?

14 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • @j14 TS: Als je beste vriend je gevraagd heeft of hij eens bij jouw mocht komen slapen komen dan is de kans wel heel erg groot dat hij hetzelfde wilt als jou en misschien zijn jullie dan voor ge het weet aan het aftrekken. Mijn beste vriend had echt geen overtuiging nodig om zijn pyjama uit te doen dus hij wou dat evengoed om eens te vergelijken en over seks babbelen. We hadden allebei een stijve nog voor we onze pyjama uithadden dus dat we gingen aftrekken stond als een paal boven water. Volgende week nog eens en ik kijk er echt naar uit. Elkaar aftrekken heeft hij toen al grappend ter sprake gebracht dus hij was echt wel geïnteresseerd om samen wat te doen en dat is wel zo als iemand vraagt om samen eens te slapen. Maar elkaar aftrekken wou ik niet omdat ik dat voor mijn broertje hou want wij trekken elkaar wel eens regelmatig af. Hij kent mijn broertje ook zeer goed dus hij heeft niet opnieuw gevraagd.

    @j16: Als je het aftrekken bedoeld, mijn broertje en ik trekken iedere dag samen af en ook regelmatig elkaar, dus voor mij was dat niets nieuw. Voor hem wel want hij heeft geen broer en daarom denk ik dat hij nog eens wilt dat ik kom slapen. Geen probleem want het was echt plezant we hebben ons kapot gelachen en ik kijk er naar uit.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @ j14 dat is echt heel erg geil, ik krijg een stijve van het lezen van je verhaal!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee, dat is heel normaal. Misschien wil hij jou ook wel zien...

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is niet raar hij is je beste vriend en het is toch met je beste vriend dat je het meeste deelt, of je moet een broer hebben. Het is altijd leuk om je beste vriend naakt te zien omdat je dan kan vergelijken en eventueel vragen over vanalles en nog wat, dus zeker niet schamen want ik denk dat iedereen dat wel eens wilt, jouw beste vriend ook. Mijn beste vriend en ik zitten in de zwemvereniging dus we zien elkaar iedere week naakt, maar niet zo heel lang en niet echt dat we alleen zijn.
    In de herfstvakantie ben ik bij hem een weekendje slapen gebleven in een tent op de wei, we waren eerst in pyjama maar al redelijk vlug naakt en zo gebleven.
    Ik denk de beste manier is om te vragen of jouw beste vriend soms wel eens in zijn blootje slaapt? En dan daar verder op in gaan om het eens te proberen.
    Mijn beste vriend slaapt altijd met pyjama, mijn broertje en ik altijd in ons blootje. Dus vroeg ik aan hem of hij ook niet eens af en toe stiekem in zijn blootje slaapt gewoon om het te proberen want dat is gewoon heel veel leuker als met een stomme pyjama. Veel overtuiging had ik niet nodig gehad hij wilde wel proberen.
    In ons blootje nog een paar spelletjes Uno gespeeld en ondertussen over meisjes gebabbeld en gefantaseerd, en veel gepraat en gelachen over hoe we aftrekken natuurlijk. Daarna samen afgetrokken omdat we toen allebei echt wel met een serieuze stijve zaten en gaan slapen. Zeer leuke sleepover en volgende week ga ik nog eens. Thuis kan hij helaas niet komen omdat er geen plaats is op de kamer van mijn broertje en mij en voor in een tentje is het nu te nat en koud.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon wat chillen en wat rollebollen in je kamer. als je wil gaan slapen voorstellen om samen te douchen en in t zelfde bed te slapen
    dan komt dat vanzelf

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten