Skip to content
8 reacties
744 weergaves

Internaat

Hoi. Ik ga over 1 maand naar een internaat ivm familie problemen. Ik heb gezien dat ze daar ook een uniform dragen. Wat is jullie mening van een uniform. Ik vind t echt lelijk en ik zie er echt tegen op.

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik wist niet dat een internaat nog bestond??

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Kzit ook op 1 met uniform. Ben wel gewend. Je gaat het daar vast gezellig hebben. Succes. Laat maar weten hoe het er is

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit ook op een internaat met uniform. Zo voorkom je ten minste ongepaste kledij en opschepperig zoals jongen 21 zegt.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi. TS hier. Het is idd België. Mn ouders en ik vonden het internaat er goed uit zien en er hing een leuke sfeer. Moet gwn wennen. Maar komt vast goed. Thx voor de reacties.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Rot voor je. In Nederland zijn er bijna geen internaten meer, dacht ik. Ik zou liever naar familie gaan en nog liever naar begeleid zelfstandig wonen. Zodra je 18 bent kan je dan gewoon zelfstandig wonen. Hoe dat in Vlaanderen is , weet ik niet.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Was een duur internaat in Nederland waar een uniform werd gedragen. Stond bekend als een zeer goed internaat bedoeld voor jongens van 12 tot 18 jaar. Maar sinds enkele jaren opgeheven, ging nog een poosje door in afgeslankte vorm, maar het echtpaar stopte wegens hun leeftijd. Hier werd dus het uniform nog geaccepteerd, maar tijden veranderen,al ben ik niet echt tegen een uniform, weet het eigenlijk niet.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn broer en ik hebben jaren een uniform gedragen zonder tegenzin. Het grote voordeel van een uniform is, zoals het woord zegt, dat iedereen gelijk is. Geen opschepperij met dure merkkleding, geen pesterij voor wie die niet kon betalen. Ik vind een uniform trouwens nog steeds stoer, stijlvol en echt klasse.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Een uniform in Nederland, hoor of zie nooit meer jongens in een uniform, typisch Engels, of ga je naar Belgie daar schijnt op sommige internaten dat ze het nog dragen. Maar waarom sturen je ouders je niet naar een internaat zonder uniform,lijkt me zelf ook prettiger.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten