Skip to content
33 reacties
1340 weergaves

Is me beste vriend verliefd op mij?

Me beste vriend zit best vaak aan mij. Aan me arm, been en veel aan me lange haar. Het zegt vaak dat ik mooi haar heb en hij vind het leuk dat me haar vaak anders zit. De ene keer los andere keer een knot en soms weer anders. Kan ik vragen of hij verliefd op me is of niet? Ben bang dat ik dan me beste vriend verlies.

11 jaar
6 jaren geleden

33 Reacties

  • Het belangrijkste is waar jullie zich goed bij voelen. Wat andere ervan vinden is niet belangrijk. Blijf altijd je eigen en doe wat je zelf graag wil doen.X

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen 11, is er ondertussen al iets gebeurt? Hou je ons op de hoogte?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Yep mooi gezegd @j22! Ben ik het echt mega mee eens!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • van elkaar houden is ontzettend mooi en is het doel van ons zijn hier op deze wereld er is echter zoveel haat in deze wereld en het komt omdat we mekaar niet begrijpen en omdat we mekaar niet begrijpen haten we mekaar : heel jaammer is dat
    als er mensen zijn die zeggen dat ze van elkaar houden, moet dat aangemoedigd worden, zoals hier gedaan door enkele jongens
    Ga zo verder jongen 11, geniet van elkaar en houdt van elkaar en laat niemand jullie geluk verstoren Het is het mooiste op aarde en LEVE DE LIEFDE !!!!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Yo @j11 ik vind 't waanzinnig. En idd, doe vooral waar jullie het prettigst bij voelen. Dat is het aller belangrijkst. Ik was 12 toen ik (en mn bff) mega verliefd op elkaar waren en hebben toen ook voor het eerst seks gehad en getongd. Dus gewoon doen wat jullie willen. En trek je niks aan van gasten die reageren dat het allemaal te ver zou gaan. X

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als jouw vriendje jou zoent of aan je piemel zit, kan je dat leuk en geil vinden. Je hoeft daarom zelf niet verliefd op hem te zijn. Maar als hij zo verder doet, zou je wel eens verliefd kunnen worden.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS. De nagel op de kop. Je vond het leuk om hem te zien genieten en je vond het leuk voor jezelf. Daar draait het allemaal om. Wàt je ook met elkaar wil doen ... zolang jullie het allebei willen en leuk vinden, is er geen probleem.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind wel dat jouw vriendje nu profiteert van jouw begrip en goede wil. Je geeft hem een hand en hij neemt meteen je hele arm. Maar goed, wat hij dan met je doet, kan wel opwindend zijn. Dat weet je wanneer je piemel stijf wordt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen12 Ik vond het wel leuk om hem te zien genieten.

    @jongen18 Het ging misschien beetje te snel maar het was wel leuk.

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS. Wat zullen we nou krijgen ! En ik die dacht, dat ik met twee engeltjes te maken had ? Jullie hebben me echt in snelheid gepakt. Ik viel bijna van mijn stoel, toen ik je reactie las. Kalm aan, hé jongens !! Er valt zoveel te ontdekken : ik hoop dat jullie even enthousiast naar school gaan. Hou het rustig voortaan en geniet met mate van jullie vriendschap.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • J11 hoe vondt je dat, vondt je het niet te ver gaan..

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen18 Vanmiddag vroeg hij of hij me naakt mocht zien. Heb gezegt dat het wel mocht als ik hem ook naakt mag zien. We hebben ons kleren uitgedaan en hij heeft mij overal gekust en me piemel in zijn mond gedaan

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat je het prima hebt aangepakt met wat je gezegd hebt en hoe je erin staat. Ik ben heel blij om te lezen dat er ook gewoon mensen op deze wereld zijn met een heel groot hart, je bent een topper!!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • J11 tongzoenen jullie ook?? En streelt hij dan over je bovenbenen?

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen18 Ja dat weet hij al. Nee heb geen medelijden met hem. Ik zou hem altijd helpen omdat ik van hem hou en hij mij ook.

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ok, dan mag je hem dat ook zeggen. Of weet hij dat al ? In ieder geval : doe het niet omdat je 'medelijden' met hem voelt of zo. Overigens heb ik de indruk dat jij een 'echte' vriend bent en dat jouw vriend echt blij met jou mag zijn.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen18 Ik wil wel op hem verliefd zijn. Daar had ik nog niet over nagedacht maar hij mag alles met me doen wat hij wil.

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Wanneer je verliefd bent op iemand en die ander niet op jou, is dat altijd erg pijnlijk. Je kiest niet op wie je verliefd wordt, het overkomt je gewoon. De manier waarop je hem getroost hebt, vind ik mooi en erg lief. Zo zou het altijd moeten gaan. Tof ! Het laatste zinnetje klinkt toch een beetje mysterieus : wat wil je wel ? verliefd zijn (op hem) of hem laten doen met je wat hij wil ? Het is normaal dat je op je 11 nog met veel vragen zit en jezelf afvraagt : wat moet ik nu doen ? Ok, het is je beste vriend, dus volg je hart.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb het gevraagd of hij verliefd op me is. Eerst zei hij nee maar heb gezegt wat hij allemaal bij me doet en dat het niet erg is. Toen zei hij dat hij verliefd op me is en hij begon te huilen. Heb hem vast gehouden en gezoend. Heb wel gezegt dat ik niet verliefd bij maar het wel wil.

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind van niet. Als je daar geen zin in hebt of er gewoon niet aan toe bent, moet je het ook niet doen. Je hoeft zelf ook niet verliefd te zijn, om uiteindelijk toch toe te geven. Zoals ik hierboven reeds heb aangehaald, waren 2 jongere jongens uit de buurt waar ik woonde op mijn 11 geinteresseerd in mij. Het waren gewoon vriendjes, maar ik vond dat ze zich aanstelden. Maar misschien waren ze inderdaad verliefd op mij. Pas rond mijn 13 heb ik mij door hen beiden laten verleiden : de ene deed het met een tongzoen, de ander zat onverhoeds aan mijn piemel.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten