Skip to content
39 reacties
17010 weergaves

Gaysauna

Hoi allemaal, ik ben een jongens van 17 (gay) en zou graag eens naar een gaysauna willen gaan. Ik val op oudere mannen. Heeft iemand ervaring of is er wel eens geweest ?

17 jaar
6 jaren geleden

39 Reacties

  • J17 ik begrijp niet veel van je verhaaltje

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • vraagje: blijft het bij kijken of wordt er ook over je (apparaat) gepraat? Ik ben bang dat als ik zou gaan straks ik veel opmerkingen ga krijgen. Ben nl. besneden en zit er niet op te wachten dat een aantal keren per avond te horen te krijgen. Was op school wel genoeg. Als ik uit ga wil ik dat dus niet. Ik weet dat nl. al dat het zo is en boeit verder niet zo.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Paar maanden geleden geweest met vriend van 21 mee. Inderdaad wordt je goed bekeken, is logisch. Genoeg belangstelling van wat andere mannen al waren er nog 2 andere jongere jongens. Uiteindelijk ben ik samen met vriend en een van ongeveer 25 een cabine in gegaan. Best spannend. Mijn vriend en die oudere waren best ervaren in het omdoen van condoom en hebben mij ermee geholpen. Toen hebben we heel goed besproken wat we gingen doen.  Volgende keer ga ik weer met hem mee.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Nog geen ervaring :( maar wil het wel eens proberen zodra het kan. Ben inderdaad wel bang soort van besprongen te worden als ik het zo hoor. Jammer dat het overwegend dus oudere mannen zijn, ik had meer een mix verwacht, meer gelijke verdeling van leeftijden.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Gaysauna is inderdaad wel echt iets waar je het niet erg moet vinden dat andere naar je kijken heel de tijd. Zeker als je nog jong bent. Ik ben zelf meerdere malen geweest met een vriend van me (we zijn allebei gay, maar geen romantisch stel) En heb maar ervaring met 1 gaysauna, maar bij die zijn inderdaad wel zo'n 90% van de bezoekers minstens 50+... en deze houden wel van jonge, slanke jongens. Wij geven ze ook wel altijd wat om van te genieten, vaak pijpen ik en me vriend elkaar dan waar sommige oudere venten naar zitten te kijken. Ik heb wel altijd gehad dat ik het wel 'leuk' vind dat die oude mannen naar ons kijken en daarvan genieten, maar ik laat ze me niet aanraken. Natuurlijk heb je altijd mannen die het toch proberen/ willen, en in dat soort gevallen is het inderdaad wel belangrijk dat je niet alleen bent.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • mmm lekker genomen worden door oud man

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • d

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • welke sauna raden jullie aan in rotterdam?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @18. Leuk te lezen dat jij de gaysauna ook zo fijn vindt en dat je je daar helemaal kan ontladen. Ik en mijn vriendje hebben dezelfde ervaring.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga naar de gewone sauna en krijg mannelijke aandacht genoeg.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind de gaysauna ook heerlijk. Als ik merk dat het weer nodig is ga ik er naartoe. Kan daar altijd heerlijk ontladen. Als ik dan weer naar huis ga ben ik heerlijk klaargekomen, en kan ik er zeker weer een week tegenaan. Mannen zeggen daar wel eens dat ze echt merken dat het nodig was voor mij.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Best wel negatieve reacties. Jammer. Ik ga met een oudere vriend vaak naar de sauna (minimumleeftijd is 18). Het is iedere keer weer spannend en super geil. Als je iets niet wil dan gebeurt er niets. Het is de eerste keer kijken en bekeken worden. Dat is logisch. Dat went.Veel gaysauna's hebben jongeren momenten tot 26 jaar. Zelf val ik op mannen van rond de 30. Die zijn er best veel zeker in het weekeinde. TS: als je naar een gay sauna wil dan moet je dat zeker doen. Als je van spanning en sex houdt dan ben je helemaal goed hier. Gewoon doen zodra je 18 wordt. Mijn vriend en ik vermaken ons prima hier.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben een keer in n gay sauna geweest met n vriend. Ik werd al ongemakkelijk in de kleedkamer. Er waren een paar hele brede mannen aanwezig die stonden ons echt te bekijken toen wij ons gingen uitkleden. Een man vroeg of hij mijn boxershort mocht hebben. Ik had het niet naar mijn zin op dat moment. We zijn de sauna in gegaan en het stoombad. We hebben elkaar niet alleen gelaten en zijn weer weg gegaan.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 17 . De eerste keer niet, toen alleen maar gekeken en gepraat en beetje gerukt. De tweede keer dat ik daar was wel.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja jongen18, over bedden gesproken. We waren daar voor het eerst, mijn homovriend en ik. We begonnen voorzichtig met een drankje aan de bar. Naast de bar was nog een ruimte die afgescheiden was door theatergordijnen zeg maar. We vroegen de barman wat daar achter was. Hij opende de elektrische gordijnen en er stond een heuse bühne met een hemelbed. Hij zei : als jullie daar nou even wat lekkere kunstjes voor ons doen dan drinken jullie nu en volgende keren voor rekening van de zaak.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben afgelopen weekend geweest in mijn 1 tje Vind het erg spannend om naar binnen te gaan al. Er was niemand in de kleedkamer dus kon mij rustig uitkleden daar en een handdoek om doen. Ben eerst de sauna in gegaan waar wat mensen zaten maar die keken alleen maar verder niks. Toen naar boven gegaan waar een darkroom was een filmzaal diverse grote bedden een sling en ook prive kamertjes. Er waren geen jongens van mijn leeftijd helaas.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts ben al een keer geweest

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb je daar sex met andere gehad toen ook ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben een ben twee keer met een vriend van mij naar een gay sauna in belgie geweest. Hij is 22 en kent de eigenaar. Omdat ik er als 18 uit zie is het me gelukt daar ook binnen te komen. Je krijg daar heel veel aandacht van mannen, wat wel echt een kick geeft en ze willen allemaal wat van je maar als je laat merken dat je niet wil respecteren ze dat wel.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben er wel eens door meerdere mannen tegelijk aangepakt. Het ergste vond ik die grote erecties van hen. Ik kon een paar dagen niet lopen. Ik ga er nooit meer naar toe.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten