Skip to content
23 reacties
2024 weergaves

Mooie jongen zien

Ik zie wel eens hele mooie jongens
dan denk ik
kon ik maar dwars door zijn kleding kijken
hebben jullie dat ook jongens
ik ben wel homo
wie heeft dat ook?

19 jaar
6 jaren geleden

23 Reacties

  • Tja, dat is heel persoonlijk. Smaken verschillen nu eenmaal. Of zoals men ook wel zegt : ' Beauty is in the eye of the beholder '. Persoonlijk keek ik vooral naar het gezicht en meer bepaald de mond.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • wat is een mooie jongen dan?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nu is dat niet meer zo, maar vroeger op school toen ik 13-15 was keek ik op de speelplaats vaak naar de jongens die ik mooi vond. En als ze dan naar de urinoirs gingen, volgde ik hen en probeerde daar hun piemel te zien. En dat lukte meestal ook, zonder betrapt te worden.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had laatst een triatlon en er was een jongen met een strakke fietsbroek aan, heb natuurlijk naar die bobbel geken :-p

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Een stijve krijgen tijdens het gezamenlijk douchen komt best vaak voor en hoeft echt niet te betekenen dat je homo bent. Ik val ook op meiden maar krijg daardoor nog niet zomaar altijd een stijve lul. Je kunt het zelf niet altijd 'sturen' wat dat betreft.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik krijg zelf geen erectie als ik hem zie en val op meiden Ik kijk altijd wel even naar de andere jongens onder de douche. Iedereen doet dat volgens mij even. Bijna niemand heeft een stijve en de meesten zullen dus hetero zijn.Lijkt me ook normaal, want de overgrote meerderheid van de bevolking is hetero.



    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 17 Ik vermoed dat die mooie jongen je aantrekkelijk vindt. Die erecties zijn daar toch wel het bewijs van. Krijg jij ook een erectie als je naar hem kijkt ? Dat doe je want anders zou je niet zien dat hij van jou opgewonden raakt. Ben je gay ?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Iedere keer als ik ga douchen na de training staat daar een mooie jongen die dan een stijve krijgt.Je penis geeft aan wat je voelt.Betekent dit dat hij mij aantrekkelijk vindt of is dit onzin ? Ik probeer hem te negeren, maar dat maakt voor hem niet veel uit.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe ook aan free ballin. In combinatie met een wijde doorzichtige onderbroek zie je alles goed hangen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja. Ik geniet vooral van free ballin. Je kan goed zien hoe de pik reageert op meiden of jongens. Als die reageert op meiden en niet op jongens weet je of hij straight of gay is.    

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, ik werk in een Mac restaurant en ieder lekker ding wordt goed bekeken. Als ik merk dat iemand gay is laat ik dat ook merken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn er best meer die alleen gaan hoewel ik moet zeggen dat het samen met m'n vriendin of een paar vrienden wel gezelliger is. Wat die erectie betreft, daar zou ik me echt niet druk over maken. Dat gebeurt bij iedereen wel eens en wordt ook geen probleem van gemaakt. Ik ga me dan vaak in de duinen even aftrekken zodat het daarna voorlopig over is. Iets anders is, als je met je stijve pik gaat lopen paraderen over het strand, dan kun je natuurlijk wel problemen verwachten, maar dat is altijd en overal waar je dat doet.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat heb ik ook jongen 19. Het lijkt mij ook raar om alleen op een naaktstrand te zijn omdat ik bang ben dat iedereen je dan aankijkt als een of andere viespeuk. Ook ben ik bang voor een mogelijke erectie op het naaktstrand alleen daarom zal ik denk ik al nooit gaan.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zou graag eens naaktstrand gaan en dan op een rustig plekje ook mijn broek uit doen en voelen hoe dat is. Maar durf niet alleen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • de mens is mooi gemaakt : naar het beeld van God
    het mooist zijn jongens en mannen , want dat zie je ook in de natuur bij de mannetjes en de wijfjes onder de dieren
    die brede schouders, die mooie borst die slanke gespierde buik en mooi gevormde benen met als kroonstuk die mooie piemel met ballen
    Natuurlijk niet iedereen is zo mooi geschapen, maar de grootse schoonheid zit hem niet in het uiterlijk, maar in het innerlijke, het karakter en het hart van die jongen en man
    dat is belangrijker dan mooi uitziende jongen of man, die kan eventueel een zeer slecht karakter hebben, en met niemand overeenkomen en steeds alles verkeerd doen hoe mooi hij dan ook is, het is iemand waar uiteindelijk niemand van houdt

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jazeker! Dat overkomt me wel vaker. Ben sportschoolfanaat en dus geboeid door mooie lichamen. Daar doen we het toch voor? En soms loopt dan zo'n mooie jongen voorbij en dan denk ik van : wow, wat een lijf. Hoe zou die er bloot uitzien? Is niks mis mee, denk ik. Wel jammer dat de zomer erop zit want straks is iedereen weer helemaal ingepakt. Maar het is (althans bij mij) niks seksueels. Gewoon benieuwd naar een perfect lichaam want dat zie je helaas niet elke dag.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben ook geen homo, maar keek toen ik 13-14 was graag in de urinoirs op school bij bepaalde jongens uit nieuwsgierigheid naar wat zij hadden. Op een dag kreeg een van die jongens in de gaten dat ik naar zijn piemel keek ; hij zei niets, maar kreeg toen wel een stijve.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik weet niet of ik nu gay ben of hetro. maar beiden zijn geil naakt vind k.
    meest nog jongens. je ziet beter als ze zelf geil zijn door hun lul te zien groeien. ik hou wel van behaarde pikken. scheren doe ik zelf nooit

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben geen homo maar zie naast mooie meiden toch ook graag weleens naakte knul liefst met stijve. Is mooi om te zien en wind mij toch ook op!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Omgg jaaa, ik kijk ook altijd naar de bobbel in hun broek soms zie je dat heel goed! En soms beel ik ne ook in als ze opeens hun broek uit doen en tshirt

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten