Skip to content
17 reacties
2336 weergaves

Bikini aftrekken

Een tijdje geleden trok een vriendin van me de zwembroek van een andere jongen naar beneden. Sindsdien doe ik dit ook soms bij onbekende meisjes. Vind het geil om hun vagina te kunnen zien. Doen andere jongens of meisjes dit ook?

13 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • Dit kan echt niet, behalve als het een spel is. Bij strippoker doen we het wel, maar dat is heel iets anders. Je weet dat dit gaat gebeuren en doet vrijwillig mee. Geik spel, vind ik.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik hoop voor je dat je het nog steeds leuk vindt als je flink op je gezicht geslagen wordt of je ogen er uit gekrabd worden, als je dat bij mijn zusje zou doen die doet aan kik boksen en ik weet zeker dat ze niet eerst haar broekje optrekt maar je gelijk even flink aanpakt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga met respect met elkaar om en doe het maar lekker met je eigen vriend/vriendin.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Schaam je! Echt waar, ben je zo onmenselijk om zomaar iemand zich te laten schamen? Ik zou er niet aan kunnen denken dat een meisje plots mijn zwembroek naar beneden doet en daarom doe ik het ook niet bij anderen! Nogmaals schaam je echt en stop ermee!

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik moet @j22 gelijk geven

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zou ik niet doen, als iemand dit bij mij deed had die een flinke klap in zn gezicht gekregen

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Het zijn vaak 'snelle' jongens, dus ik weet niet of je de kans krijgt om iets terug te doen!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • als je graag mijn hand afdruk in je gezicht wil hebben kun je het proberen reken maar dat je die goed voelt als je het zou proberen

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • reken maar als je het bij mijn zou doen dat je een klap kan verwachten

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja, meningen zijn anders (gelukkig) en het was trouwens een meisje wat de broek van een jongen naar beneden trok om zijn penis te kunnen zien en ja, dat is ook aanranding, maar ga het maar eens aangeven! Je zal het moeilijk krijgen en waarschijnlijk uitgelachen worden. Vraag is natuurlijk of je het op die leeftijd (ja, toch weer even) zo erg vindt dat je het zo hoog opneemt als jij aangeeft. In bv. de USA maken veel jongeren er een sport van om de rok van een vrouw/meisje omhoog te doen en de broek naar beneden om vervolgens snel weg te rennen. Wat moeten we daar dan mee???

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben ik niet met je eens. Dat kinderen van 4/5 jaar dat soort dingen doen, net als dat ze 'doktertje spelen' doen is tot daar aan toe. Maar een 13-jarige zou moeten weten dat het fout is, en zou zich moeten inhouden. Een zwembroek naar beneden trekken om de vagina van een meisje te kunnen zien is naar mijn mening gewoon aanranding.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind 'viespeuk' nogal overdreven. Jongens en blijkbaar dus ook meisjes rond die leeftijd doen dit vaker en zijn gewoon op onderzoekstocht. Ze vinden het gewoon spannend om het 'andere' geslacht in alle glorie te kunnen aanschouwen. Niks mis mee, alleen niet doen in het zicht van veel (oudere) mensen denk ik.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Viespeuk.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het lijkt me niet zo aardig, hoe denk je dat degene van wie onverwachts de broek omlaag getrokken wordt zich voelt? Hoe zou jij het zelf vinden als het je overkwam?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • als je voor aanranding opgepakt wil worden moet je vooral zo doorgaan, kleine perf

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind vagina’s überhaupt niet aantrekkelijk. Niet dat ik nu dus wel de zwembroek van een jongen naar beneden zou trekken. 

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik zou zien dat jij zomaar van een meisje het bikinibroekje naar beneden trekt dan zou ik zin krijgen om jou eens een paar flinke klappen te geven.
    Het liefst zou ik je ook nog jouw zwembroekje afpakken en jou naakt tegen dat meisje te laten zeggen: "Ik ben een onfatsoenlijk jongetje met vieze ideetjes en ik vraag excuus..."
    Eerst dan krijg je je zwembroekje weer terug.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten