Skip to content
6 reacties
2497 weergaves

Vrienden komen logeren en wil graag experimenteren.

Hoe kan ik het beste aan 2 beste vrienden of ze seksueel experimenteren willen? We zwemmen wel vaker en dan spelen we een spelletje wie hard in ieders balzak kan slaan. Ik weet dat de twee jongens dat willen weet alleen niet hoe ik dat moet vragen! Hebben jullie misschien iets van een spelletje daarvoor? Btw ik ben niet gay wil gewoon graag experimenteren met deze dingen ik ben zelf 14 en zei zijn 13 maar ik ken ze al 7 jaar. Groet Topic starter

14 jaar
6 jaren geleden

6 Reacties

  • Miss kruisblokkade? Dan zeg je tegen je vriend(en) kruisblokkade en dan probeer je de lul aan te raken! De andere moeten proberen je hand te blokere. Je kan later dan ook een regel bijtoevoegen! Als je de lul aan raakt mag/moet je de blote lul voor 10 a 20 sec aanraken!!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16 dat doe ik al met me vrienden. Heb je nog een tip?
    Groet topic starter.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Voor de lol in elkaars balzak slaan? Ik zou nog niet durven meedoen. Want ooit heb ijk per vergissing tijdens voetbal een kniestoot gekregen daar en ik was er echt niet goed van gedurende een paar uur.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je zegt gewoon: wedden dat ik de grootste heb. De 'verliezer' moet dan een naakte opdracht doen of zo.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor je tip. Heb je ook nog leuke ddw vragen? Die ik ook met deze vrienden kan doen?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan het gesprek al lachend brengen op 'wie heeft de grootste' ... en dan latje bovenhalen. Dan moeten ze al stijf zijn voor de meting. Dan aan jezelf blijven trekken en zien of ze meedoen. Andere methode is porno opzetten en op je kruis beginnen wrijven ... meestal doen ze dan ook mee. Laat weten hoe het ging ;)

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten