Skip to content
7 reacties
633 weergaves

Aangerand

Ik heb vorige week een akelig incident meegemaakt. Ik liep in de avond over straat en er kwamen 2 mannen op mij af en vroegen waar ik woonde. Dus ik zei hier verderop, en ze vroegen of ik een lift wou en ik zei ja is goed. Dus ze brachten mij richting huis tot dat een man opeens stopte en mij ging bedreigen met ik weet nu waar je woont en als je niet doet wat ik zeg gaan er nare dingen gebeuren. Ik werd bang en deed dus wat hij zij. Ik moest hem pijpen en hem mij laten neuken terwijl de andere man het filmde en als ik niet de volgende keer zou komen op dagen zet hij het op internet. HELP!! WAT NU?

16 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Nooit meer doen! Wees blij dat je nog leeft. Als het mogelijk is zou ik anoniem aangifte of melding hiervan maken. De Politie heeft inderdaad de taak om te beschermen, maar uit ervaring meegemaakt hoef je totaal niet op de politie te bouwen. Maar ik hoop dat je hiervan geleerd hebt. Nooit meer bij wildvreemden instappen. Ze hadden je van kant kunnen maken. Er lopen meer gekken rond als dat er in behandeling zijn.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Wie stapt er in deze tijd nu nog bij een wildvreemde in de auto....
    Wordt zoveel rond verwittigd... das het een beetje zelf zoeken.
    Als je toch vlakbij woont, is geen lift nodig, zeker niet van wildvreemden.....
    Ik geloof dit verhaal niet

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, dat snap ik. Maar de politie heeft ook als taak om je te beschermen. Als je uitlegt dat die mannen gedreigd hebben om die video te verspreiden, verwacht ik dat ze daar rekening mee kunnen houden.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben zeg maar best wel bang met wat ze met de video gaan doen als ze erachter komen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ga naar de politie en zeg dat je aamgerand bent zei helpen je dan veder

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik geloof er niet veel van omdat deze verhalen steeds vaker hier geplaatst worden. Maar als het zo is moet je aangifte doen! 

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Heftig dat je dit hebt meegemaakt! Ik denk dat je hier het beste over kunt praten met iemand die je vertrouwt en dan naar de politie kunt gaan. Wat die mannen je aangedaan hebben is verboden. Geef dan bij de politie ook aan dat je bedreigd bent met die video.

    Heel veel sterkte!

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten