Skip to content
9 reacties
394 weergaves

Verliefd

Er is op me werk een nieuw meisjes gekomen ik vindt haar leuk zie aan haar dat zij mij niet leuk vindt wat moet ik doen? Durf niet te vragen

22 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Haha jongen12, dat hoor ik wel vaker. Het leven zit vol romantiek alleen moet je de feeling ervoor hebben. Ik ben alvast heel gevoelig aan de verleidingstechnieken van meisjes/vrouwen. Tot ergernis van mijn vaste vriendin. Maar ik begrijp dat de TS single is dus is er niks wat hem in de weg staat om te flirten en zich te laten verleiden.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • J20 wat ben jij toch romanties

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Klopt collega's 20 en 22. Het is het meisje wat de jongen kiest. Je moet dus echt wel de signalen herkennen die ze stuurt. Hier zijn er nog enkele dat ze jou ziet zitten. Naast jou komen zitten en je subtiel aanraken. Oogcontact net ietsje langer dan normaal. Met vochtige, wazige ogen en dan plots ogen heel preuts neerslaan ( het handelsmerk, zeg maar, van lady Di). Een schoen uittrekken en laten bungelen op haar tenen (vooral aan de bar). Ook aan de bar: rondjes draaien met een vinger op haar glas. Als jongen beantwoordt je dat dan door met je vingers op en neer te glijden over je glas alsof je je weet wel. Met beide handen haren opgooien en dan weer losschudden. Frunniken aan bh-bandjes en blijven aankijken. Zo van: dit mag jij ook als je mij wil. Maar hou toch #me too in je achterhoofd. Helemaal zeker weet je het nooit en nee is uiteraard nee.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 22 hier net boven : neen, haha, zo gaat het niet. Het gaat erom, dat een vrouw, àls ze jou echt ziet zitten, tal van signalen ( bijv. een glimlach, oogcontact enz. ) stuurt. Maar als je zelf te schuchter of onzeker bent, dan kan gebeuren zoals het mij eens is vergaan met een meisje dat 3 jaar ouder was, toen zij aan de bar in een café tegen haar vriendin zei, terwijl ze naar mij wees : ' Zie je die smeerlap daar ? Ik zie hem graag, maar hij wil het niet geloven ! '

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dus de vrouw moet de man verkering vragen?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Durf ik echt niet
    Ik denk voor 90 procent zeker t e weten dat ze mij niet v leuk vind v zij is knap en ik niet

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb je er al gewoon contact mee? Al eens mee durven praten? Al is het maar dat je haar naam weet, of waar op jullie bedrijf dat ze werkt, of waar ze woont (gemeente/stad)?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ze jou niet ziet zitten, doe dan geen moeite. Ze zal zich alleen maar ergeren. De vrouw kiest de man, niet omgekeerd. Dat is mijn ervaring.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Vragen!!!

    12 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten