Skip to content
35 reacties
7676 weergaves

Grote piemel laten zien ?

Onlangs had ik een vriendje bij mij thuis en het was zo warm dat hij zei kom we doen alles uit. Maar dat wilde ik niet want mijn piemel is zo groot dat ik denk hij zal dat doorvertellen. Hij heeft al eens gevraagd of hij hem mocht zien en wilde hem ook voelen. Ik wil wel wat met hem doen maar ben bang dat hij niet zal zwijgen als hij mijn piemel gezien heeft. Wat nu ?

14 jaar
6 jaren geleden

35 Reacties

  • TS.

    Ok.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet bang zijn hoor denk wel dat je het fijn gaat vinden hoor. Stuur je hoe het is afgelopen en wat je er van vond?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • TS. Mijn vriendje heeft gevraagd of het dit weekend kan. Hij zal er ook bij zijn want hij wil het zien. Ik ben wel een beetje bang en hoop dat het meevalt.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja TS-er mijn vriendje heeft me toen gepijpt en nog veel vaker daarna. Ik hem trouwens ook, maar in het begin had hij nog geen sperma, nu wel en smaakte best lekker.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeg dat je het wilt en dat je het bij jouw thuis wilt doen en dat je vriendje ook komt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • TS. Ik denk wel dat ik het wil. Dat wil ik wel eens meemaken. Maar ik wil het bij mij thuis en ook dat mijn vriendje erbij is.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Als jij dat zelf wil moet je het doen anders niet.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. Dit weekend kwam mijn vriendje met een verhaal. Hij kende een jongen die al een paar keer andere jongens gepijpt heeft maar nu zoekt naar een jongen die een grote heeft. Mijn vriendje zei hem dat hij zo iemand kende. Nu heeft hij mij gevraagd of hij mij mag aanwijzen. Ik zeg wil hij mij dan pijpen ? Hij zegt ja.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil ook is aftrekken bij een vriend maar heb amper vrienden

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • TS @ jongen 22
    Heeft jouw vriendje je toen ook gepijpt. Dat durf ik nog niet vragen eigenlijk en wat zou hij dan zeggen ?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 14 was had ik een vriendje dat enkele jaren jonger was. Wij zaten regelmatig bij elkaar thuis aan elkaars piemel. Toen was ik de jongen met de grote piemel. En ik vond het leuk dat mijn vriendje zo geinteresseerd was en er dan ook graag mee speelde.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • voor geld je piemel laten zien is vekeerd
    je kreeg een stijve dus dat is een teken dat je dat graag had dat hij je piemel zou zien
    je moet van elkaar genieten en jullie piemels vaak tonen, aftrekken en pijpen Het is heerlijk en dat genoegen is gratis dus nooit geld daarvoor vragen want dan is het echute plezier er van af geniet maar van elkaar - seks is zo leuk en je doet niets verkeerd !!!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • je mag je
    je mag je grote penis zeker aan je vriend laten zien je mag daar fier op zijn , want velen zouden een grote piemel willen hebben
    Hij zal het leuk vinden om jou penis te zien en misschien trekken julli wel samen af of pijpt hij je grote penis *Profiteer maar van dit grote genoegen
    seks is leuk : het mooiste dat bestaat en een genoegen die niets overtreft

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb jij ook aan zijne gezeten/ afgetrokken?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo TS hier
    Mijn probleem was ik wou niet dat iedereen dat weet. Intussen heeft hij mijn piemel mogen zien en ook gevoeld en afgetrokken. Dat wou ik altijd al. Maar ik heb hem ook gezegd dat hij er iets over doorvertelt hij er niet meer aan mag zitten en dat ik hem nooit nog zal vertrouwen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, wat jongen15 hierboven zegt: gewoon gelijk oversteken.   Verder: je vriend heeft er dus al aan gezeten, dus hij is in ieder geval nieuwsgierig ernaar, dus ik denk dat hij daar wel in toestemt.     O, en trouwens, over dat doorvertellen: ik snap dat je daar een beetje huiverig voor bent, maar uiteindelijk is het helemaal niet nadelig voor je als anderen zouden weten dat je een grote piemel hebt. Mensen zullen je daar heus niet om gaan pesten of zo.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moet gewoon zeggen: jij mag aan de mijne voelen als ik ook aan de jouwe mag voelen en dan doet hij dat waarschijnlijk wel.

    Als je nog altijd bang bent dat hij het doorverteld moet je gewoon zeggen dat als hij niks over zijn piemel zegt jij ook niks over de zijne zal zeggen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS
    Als ik jou was, zou ik het gewoon spannend maken. Voor de volgende ontmoeting bij een van jullie thuis spreken jullie af om geen slipje te dragen. Wie dan naar het toilet gaat, laat gewoon zijn gulp openstaan.
    En dan spelen jullie gewoon verder.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet zo moeilijk doen, gewoon tegenover elkaar gaan staan en gelijktijdig de broek naar beneden en elkaar bewonderen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben het met teruglezen eens met je, jongen #20. Ik had het beter wat anders kunnen zeggen, hoewel 'kinderen' tegenwoordig erg snel volwassen lijken te zijn, maar ik ben het met je eens dat dit, net zoals we dat zelf deden op die leeftijd, deel uitmaakt van een seksuele ontdekkingstocht.

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten