Skip to content
6 reacties
550 weergaves

Zak vast aan schacht

Hey, ik heb een vraagje over mijn geslachtsdeel. Mijn scrotum zit een soort van vast aan de schacht van mijn penis. Je zie mijn zak echt aan de zijkan van mijn pik vastzitten. Ik weeg niet goed hoe ik het moet omschrijven maar ik hoop dat ik het net duideluik zei. Ik vind het niet heel mooi. Heeft een van jullie dit ook of een oplossing ertegen. Ik kan ook moeilijk een foto erbij te doen tenzij iemand weet of dat kan :) alvast thnx voor jullie rea

16 jaar
6 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben ook strak besneden,als ik een stijve krijg,trekt de balzak iets omhoog,maar dat vind ik niet erg.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS Ik heb ook zo'n soort balzak en ik heb dit altijd als positief ervaren. Ik ben het met de eerste jongen van 20 eens dat het zeker voordelen heeft als je ballen wat hoger hangen. Maak je dus geen zorgen! ;)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben best strak besneden waardoor als ik een stijve krijg mn zak ook mee trekt, weet niet of dat hetzelfde is

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou jongen12, ik denk niet dat de TS zo gauw een dokter zal vinden die even zijn zak wil verplaatsen. Het is echt veel handiger zo'n hoge strakke zak. Laatst had ik een vriend mee op de scooter en ik weet dat hij laaghangers heeft.. We hadden haast en ik zigzagde door het verkeer. Achterop ging het voortdurend van : Aiaiai, auwauwauw, whoehoehoe MEN BALLEUH!!! Dus ik vroeg : wat is er dan met jouw balleuh? Hij kreunde : door dat rot geslinger van jou zit ik de hele tijd boven op ze. Dus wat doe je dan als goede vriend? Precies : nog een flinke dot gas extra, haha.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • He Ts ik ben naturist en zie dus heel veel piemels voorbij komen en ik zie eigenlijk 2 soorten piemels 1 die eigenlijk echt uit je buik gegroeid zijn vanaf je geboorte en 2 die er als het ware erop geplakt zijn. Klink gek maar zo zie ik het maar als ik jouw verhaal lees als het je jou stoort kun je misschien beter naar je arts gaan

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb ik ook, man. Geen probleem toch? Bij ons hangt ons geslacht niet tussen de benen maar het staat net wat hoger op je onderbuik. En je piemel "rust" zeg maar op je zak. Meer jongens hebben dat. Ze noemen het een haantje-de-voorste, wat meestal ook wat zegt over je karakter. Ik vind het best mooi en vooral handiger op de fiets enzo. Ik bedoel: wij zullen nooit per ongeluk op onze eigen ballen gaan zitten wat je bij kerels met hangballen wel eens merkt aan de pijnlijke grimas die ze plots hebben, haha. Nee, ik zou niet willen omruilen.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten