Skip to content
26 reacties
1776 weergaves

Goede plek naakt recreatie

Ik wil al een hele tijd alleen of met een paar vrienden ergens naakt zonnen enzo. We weten alleen geen goede en vooral rustige plek.. Weten jullie een goede plek? Het liefste in het midden van Nederland! En met dit weer leek het ons ook geweldig om ergens in de duinen te liggen, maar daar weten we ook geen goede plek helaas.. Dus weten jullie een goede plek? En een goede, vooral rustige plek in de duinen? Ik ben benieuwd! Alvast bedankt!

17 jaar
6 jaren geleden

26 Reacties

  • TS hier: Ik zal eens gaan kijken bij de plekjes die jullie vertelden. Ook ga ik zelf lekker rondlopen totdat ik iets vind. Nog meer suggesties?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Oké niet komen daar dus

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ow ja, een HOP bij een basisschool? Wow, niet chill! Dit lijkt me dan geen gedooggebied. Kan gwn niet. Ik zou zeggen doe er wat aan meisje17 in de jeugdraad.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje17, dat is niet geheel waar wat je zegt. Een HOP is altijd illegaal, maar gemeenten kunnen zo'n plek gedogen. Dat heet een gedoogbeleid. Dan blijft de plek wel wettelijk illegaal maar wordt het dus feitelijk toegestaan. Dit wordt zo gedaan mochten er wel problemen bij zo'n HOP ontstaan, dan hoeft de gemeente geen wetsvoorstel in te dienen, want die is er dan al.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben van 2001, dus nog net nog 17. Maar dit onderwerp interesseert mij omdat ik met dit onderwerp in de jeugdraad te maken heb. Grote overlast bij een basisschool waar het speelplein s'avonds ook een HOP is.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @16j hierboven. Een HOP hoeft niet illegaal te zijn. Een HOP kan ook ''gedoogd'' worden door de gemeente/provincie om verdere overlast te voorkomen. En (wat ik weet) minimaal 2 HOP die een officiële provinciale status hebben.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje17, jij hebt er nogal verstand van he? ben je wel 17 en geen 70?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet stom als je iets niet weet. Een HOP is een Homo Ontmoetings Plaats. Meestal ergens wat afgelegen, op parkeerplaatsen, naaktstranden, bosjes en zo. Ze zijn illegaal. En het is waar dat de meeste gays daar niet komen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Klinkt misschien stom maar wat is een HOP

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • De echte gay/homo komt ook niet op/in de buurt van een HOP. (en HOP schrijf je met HOOFDLETTERS) Biseksuele meiden zal je daar ook (bijna) niet zien. 80/90% van ''het werk'' wat op/in de buurt van een HOP gebeurt is handwerk en af een toe een pijpsessie. Het echte neukwerk wordt niet op/in de buurt van een HOP gedaan, die weten andere, rustige plekken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen20, je had dat niet zo geschreven maar t kwam wel zo over. Thx dat je zegt dat het niet je bedoeling was.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen16. Ik heb nergens geschreven dat alle homo's een hop bezoeken. En het was helemaal niet mijn bedoeling om bestaande stereotypen nog eens extra in de verf te zetten. Sorry als dat zo overkwam bij jou.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Wow @jongen20, je doet net of alle gays naar een hop gaan. Het zijn trouwens vaak getrouwde bi gasten die met een gast willen geilen. Ik ben gay en ik zal daar srs never heengaan. Met jouw reactie hou je het irri stereotype beeld lekker in stand. Thx (NOT)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j 20. Dat lijkt mij al duidelijk genoeg, zit je echt midden in de HOP. Maar net buiten de HOP, een 100/150 meter er vandaan en niet wetende dat er een HOP in de buurt is. dat zal TS wel bedoelen. @j 12. Ik heb dat al zo vaak gedaan, En maak je verder niets stuk en de boer/akkerbouwer komt kijken, dan krijg je alsnog toestemming. En je moet ook wel een beetje weten wat je kan en niet kan met een bbq.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Klopt wat M17 zegt. Maar er zijn enkele aanwijzingen dat je een hop nadert. Onwaarschijnlijk veel geparkeerde auto's in the middle of nowhere. Platgetreden paadjes waar normaal niemand komt. Opzettelijk afgeknakte twijgen op loophoogte. Flikkerkruid: een mooi en taai (en beschermd) bloempje wat bestand is tegen voetzolen. En dan de hop zelf : de typische troep van condoomverpakkingen, gebruikte condooms en massa's tissues. Ik zeg er graag bij dat homo's lieve en hoffelijke lui zijn. Jaren rondgezworven in onze heerlijke natuur en hooguit 1 onprettige ervaring gehad. Dat moet je ze echt wel nageven.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • M17 toch willen boeren niet dat je op hun land komt ik heb er ervaring mee zoals je hebt kunnen lezen en met deze droogte al helemaal niet met een of ander ranzige BBQ

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • @J17 hier boven. Dat kan je (als je niet ''thuis ben'' in dat milieu) vooraf (bijna) niet weten. Of je moet plaatselijk bekent zijn.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb een vraagje. Tijdens onze vakantie lagen wij waarschijnlijk ook op een hop. Hoe kan je dat vooraf weten? Of kan je dat niet weten?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @ J 12. Ik doe dat zo vaak. Maar ik sloop niets/maak niets kapot, Laat geen hekken open staan zodat dieren weg kunnen. En een weggooi bbq mee kan fijn zijn. Maar neem bij het verlaten je troep mee naar huis en laat de troep ''niet als dank'' achter voor de boer/akkerbouwer. Je moet dan ook niet met een groep gaan maar lekker alleen of samen met je vriend/vriendin. En als je dat doet, sloopt niets en doet de hekken weer dicht, dan zijn er weinig boeren/akkerbouwers die er wat van zeggen. En wat is lekkerder dan een zelf geplukte geroosterde maiskolf of een paar zelf gerooide en gepofte aardappeltjes in de schil? Maar het belangrijkste is steeds: maak niets kapot en neem al je troep mee naar huis.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Net wat meisje 17jr zegt. Die plekjes zijn er bij de vleet maar je moet ze zelf ontdekken. Ze zijn echt niet bewegwijzerd zo van : hierlangs leuke plek om naakt enz. Zo'n plek ontdek je per ongeluk. Je moet veel tijd doorbrengen in de natuur en plots sta je ergens waarvan je denkt: omg dit is het! Dit is het paradijs! Kleine waarschuwing toch: die plekken zijn meestal ook HOP. Dat mag natuurlijk maar je moet er toch rekening mee houden wanneer je in je eentje daar naakt gaat liggen. De vaste bezoekers gaan er zondermeer van uit dat, wanneer je daar naakt ligt, je automatisch seks wil.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten