Skip to content
4 reacties
508 weergaves

Wat moet ik hiertegen doen.

Hoi. Ik ben H. 15 jaar. Ik was met 3 vrienden aan het chillen op de fiets. We stopten bij een bankje om wat te drinken en toen had 1 van mn vrienden het al snel over seks met het gevolg dat ik en de rest er ook over begonnen. Ze hadden het ook over fappen enzo. Ik zelf had het 2x ofzo gedaan. Het sprak me niet echt aan. Maar toen kwam ik erachter dat het eigenlijk best normaal is (heb dus ook dit soort forums gezocht). In ieder geval. 1 van mn vrienden zei dat ie moest plassen. Een ander volgde. De eerste vroeg aan mij en de laatste 'moeten jullie ook?' Ik moest niet dus ik bleef staan. Mn laatte vriend ging er ook heen. Ik vond het best lang duren dus ik zeg gaat het goed daar? Ze zeiden 'ja hoor'. Ik liep erheen en zag ze dus fappen. Ze zeiden kom er ook bij. Ik wees af aangezien ik best geschrokken was hiervan enzo. Ze vonden het niet eerlijk want ik kon wel die van hun zien. 1 deed zn broek omhoog liep naar me toe en probeerde me op de grond te leggen. Lachend. Ik denk. Oke stoeipartij. Toen bemoeide de rest zich er ook mee. Toen ik lag maakten ze mn broek open en pakte vanuit mn onderbroek mn piemel. Ze verplichtten mij om mee te doen. Toen we klaar waren zei er 1. Volgende keer weer? Ik zei nu ja maar ik wil het liever niet. Ik vind het nog steeds goeie vrienden maar hoe fix ik dit.

15 jaar
6 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik heb met ze gepraat. Ze bedoelde het niet zo. Ze wouden me laten merken dat het nier raar was maar normaal om samen te fappen. Ook was dat stoeien bedoelt puur om te kloten. Het is me duiselijk geworden en ik heb met ze afgesproken dat ik het best wel is wil proberen maar dan wel binnen en normaal op vraag.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ook zoiets gehad. Maar dan wouden ze in 1 kleedhok (gezin) fappen. Ik vond het toen wel leuk. Maar ids. Als jij het niet wou gingen ze te ver. Probeeer nog is te prqten

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moet duidelijk aangeven dat je dat niet wilt. Ze zijn echt te ver gegaan, want ze dwongen je om mee te doen en dat mag helemaal niet. Als het echte vrienden zijn zullen ze dat begrijpen en het niet weer doen, maar je moet het wel duidelijk zeggen op een rustig moment. Succes!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat ze over jouw grens zijn gegaan. Je wilt het liever niet. Probeer het te bespreken, vriendschap is veel waard. Geen onderdanige positie innemen, maar gewoon zeggen dat je het niet wilt, je kan dat beter zeggen dan dat je het liever niet wilt, dat is te vrijblijvend.
    Aan de andere kant: kijk eens bij jezelf of er bij jou een taboe zit wat niet van jezelf is maar bijvoorbeeld vanuit je opvoeding komt, dat zulke dingen niet mogen of dat seks vies is of dat soort dingen. Probeer er achter te komen wat wel en niet echt bij jou! past. Dat kan je voelen.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten