Skip to content
2 reacties
541 weergaves

Plassen onder druk

Vandaag had ik met een vriend afgesproken in een park en ik moest echt nodig plassen, ik deed dit liever niet toen hij er bij was dus vroeg ik, kijk, ik ga hier, maar aan de andere kant ( bij een drukkere straat) kan iedereen jou zien staan, dus vroeg ik of hij daar wou gaan staan, die plaats was maar +- 1 meter breed, dus niemand zou dan iets zien, hij was namelijk een kwartier geleden ook daar geweest en vroeg ook of ik daar wou gaan staan. En dat deed ik dus, alleen hoor de je het bij hem echt op de grond spatteren en was het echt een hele plas terwijl toen ik echt nodig moest ik blokkeerde en er maar een beetje uitliep, waardoor ik dus wat later weer moest, toen wel afgelegen, wat kan je doen om er van af te komen om te blokkeren als je plast in het bijzijn van vrienden?

15 jaar
6 jaren geleden

2 Reacties

  • Adem inhouden tot je plast. Eventueel als niet meteen lukt nog een keer adem halen en weer vasthouden. Je kan je adem al inhouden als je bijna moet plassen dus als je je broek losmaakt. Google maar op shy bladder of paruresis.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Haha TS, een bekende situatie. Je kan er weinig aan doen want het zit tussen de oren en niet tussen de benen. In mijn stamkroeg is nog zo'n plasgoot van drie meter zonder schotjes. Daar blokkeer ik ook wel eens. Maar het toppunt van horror is wanneer de dopingcontrolearts na een roeiwedstrijd opduikt om urinestalen te nemen. Dan moeten we in een bekertje plassen met meerdere jongens tegelijk terwijl de dokter op onze piemels kijkt. Dat moet zo om gesjoemel met urinestalen te voorkomen. De ploegmaats plassen meteen een beker vol maar bij mij hooguit enkele milliliter hoewel mijn blaas op springen staat. Maar het kan me niks meer schelen. Ze moeten me maar nemen zoals ik ben.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten