Skip to content
11 reacties
2396 weergaves

Keiharde plas straal bij naar achter getrokken voorhuid

ik heb een heel lange voorhuid, maar ik kan hem wel helemaal naar achter doen. alleen als ik dan ga plassen is die straal echt keihard (echt gewoon hoge drukspuit niveau )
maar als ik m'n voorhuid gewoon normaal doe heb ik hier totaal geen last van? hebben meer mensen dit?

16 jaar
6 jaren geleden

11 Reacties

  • altijd opletten dat je de voorhuid een beetje over je eikel naar achteren trekt , je plasgaatje is dan vrij en de straal kan dan goed gericht in de toilet of elders komen. soms kan een euveltje in je plasbuis een niet krachtige straal of scheve straal veroorzaken. Neem dan contact op met je huisarts. Ook als je voorhuid te lang is zou ik adviseren je huisarts te raadplegen indien dit plasproblemen veroorzaakt.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het voelde toch nogal pijnlijk aan als ik mijn eikel aanraakte toen ik nog een voorhuid erover had.

    Nu heb ik bijna geen voorhuid meer die mijn eikel bedekt (hij is altijd half onbedekt want toen mijn piemel zo rond 14 begon te groeien is mijn voorhuid vergeten mee te groeien).

    En als ik nu mijn half bedekte eikel bloot maakt is het toch wel te gevoelig om het plezant te vinden als ik dat vochtige deel aanraak.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • het is helemaal normaal dat bij het plassen, bij onbesneden piemel, de straal minder is dit is echter wel op te lossen, zelf al kun je niet volledig je voorhuid acher je eikel brnge, als je pisgaatje maar bloot is kan de plas dan vrijuit eruit spuiten en heb je geen spatten op je broek Jullie mogen blij zijn als je nog een voorhuid hebt, want de eikel is dan bedekt en is super gevoelig als je aftrekt dat zelfde genoegen hebben besneden jongens niet Je voorhuid is ook heel gevoelig en je kunt daar ook lekker mee spelen en het geeft een zr intens gevoel als j een lang voorhuid hebt kun je je duim of vigen tussen voorhuid en eikel steken en rondjes makn : heerlijk gevoel geeft dat zo jongen, onbesneden is héél prima en is zoals de Schepper het gemaakt heeft !!!!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jaaaa dit is heel normaal, Ikzelf plas altijd met men voorhuid naar achter sinds je dan veel beter kan richten. Met men voorhuid naar voren wil de straal nog weleens een overwachtte hoek invliegen haha

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • ik snap precies wat je bedoeld, ik heb namelijk ook een flinke tuit aan mijn piemel en haal altijd mijn voorhuid naar achteren tijdens het plassen. dan blijft alles schoner en je kan beter richten.
    Ook tijdens het aftrekken en als ik dan bijna moet gaan spuiten hou ikk mijn voorhuid naar achteren zodat de voorhuid schoon blijft. het voelt lekkerder en het schilt weer opruimwerk.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij een wedstrijd om ter hoogst of om ter verst plassen zijn de besneden jongens altijd winnaar.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Buiten in de natuur is het idd aangenaam. Ik denk dat alle jongens hier ooit wel een plaswedstrijd gehouden hebben. Maar in een urinoir spat alles terug tegen je broek. Je kan natuurlijk zittend plassen dan heb je dat probleem niet. Maar dat is toch niet echt mannelijk. Ik los het op door de straal lichtjes af te remmen met mijn wijsvinger.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je tuitje voor je plasbuis hangt dan wordt de straal afgeremd. Da's toch duidelijk dacht ik.

    En dan sproeit het ook een beetje alle kanten uit.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • normaal en aangenaam

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, dat is heel normaal.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • is een bekend effect, bijv. bij besneden jongens. voorhuid remt plasstraal af, haal je die weg wordt je straal sterker. een van de voordelen om besneden te zijn.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten